Eşimin çocuk da değil arabalardaydı gözü :)) arabadan sonra iş yeri vs açtık ekonomik kriz vurunca iflas ettik vs.. Eşim pek hevesli değildi hevesi araba da parada olunca onu hiç istemedi..Anaamm. Ozel ve ayip deilse neden simdi dusunmeye basldinz
Kirdin mi gerckteeeenKafasında yumurta kırdım bugece o dedigini diyemem cınım
Tüplerime bakıldı açıktı.. Sadece pko vardı hafif derecede. Eşim test oldu spremlerde sorun yoktu...Mesela ne yaptın bu 9 yılda kendin için neler yaptın rutin kontrollere gittin mi hsg ile tüplerine baktırdın mı elin spermiyogramtesti yaptı mı
Ahahhah gerçekten kırmadın dimiKafasında yumurta kırdım bugece o dedigini diyemem cınım
çok şükür bu konuda ne kadar hamdetsem azdır bunları diyen benim çevrem kayınvalidem de kayınpederim de dedi sen hiç bişeyi elleme 7 aylık olduğunda gelip herşeyini alırız sen sadece kendine bebeğine iyi bak dediler valla rabbim hepsinden razı olsunSennkiler iimis valla masllh. Imsllh yaparlar dediklerini. Bizde hic ole bisey olmadidaha dun ilk defa kaynanama esim yoluyla sorduttum ne aldin torununa diye. Ne lazim ne alayim dio gel de cildrmaa. Dedim sen o kdr cocuk yaptin ne lazm bilmion muu. Tabi bunu duymdi kendisi
Kırdım yaaa cok üzüyorsun beni dedim gecirdim kafasına yumurtayı suratıma baktı gözlerini yuvarlayıp o dusa girdi bense koltuga dökülen yumurtaları temizledimKirdin mi gerckteeeen
Hmm. Bundan sonra gonlunuze gore olsn insllh. Belki sizin bebik de bereketle gelir. Istedginz her sey kolyca olurEşimin çocuk da değil arabalardaydı gözü :)) arabadan sonra iş yeri vs açtık ekonomik kriz vurunca iflas ettik vs.. Eşim pek hevesli değildi hevesi araba da parada olunca onu hiç istemedi..
Kendiliğinden mi olmadı 7 yıldır peki bendede pko başlangıcı çıktı 2 ay önce ilaç ve ipne kullandım ocakta sadece ilaç şubatta ekstra iğnede kullandım hamile kaldım bu ay sen de yumurta tembelliği var mıTüplerime bakıldı açıktı.. Sadece pko vardı hafif derecede. Eşim test oldu spremlerde sorun yoktu...
Ben vallahi öyle bişey yapsam sinirden bana vuramayacağı için kendine zarar verirKırdım yaaa cok üzüyorsun beni dedim gecirdim kafasına yumurtayı suratıma baktı gözlerini yuvarlayıp o dusa girdi bense koltuga dökülen yumurtaları temizledimbirdaha kırmayacam söz verdim önce kendime sonra ona
Davamda haklıydım yoksa bende cesaret edemezdimBen vallahi öyle bişey yapsam sinirden bana vuramayacağı için kendine zarar verirhayatta yapamam öyle bişey
Eğer bu süreçte sen istediysen ve eşin buna engel olduysa vay onun haline bu büyük vebal çünküEşimin çocuk da değil arabalardaydı gözü :)) arabadan sonra iş yeri vs açtık ekonomik kriz vurunca iflas ettik vs.. Eşim pek hevesli değildi hevesi araba da parada olunca onu hiç istemedi..
Rabbim Verecekse Hz. Muhammed Sav Ahlakından versin inşallah... Aminnnnn cümlemize peygamber ahlakından versin sağlıklı sıhhatli versin.. Gebe olan arkadaslar ın bebeklerinede sağlık sıhhat uzun ömür versin bol ahlaklı evlad nasip etsin.. Hep böyle dua ediyorum sürekli.Hmm. Bundan sonra gonlunuze gore olsn insllh. Belki sizin bebik de bereketle gelir. Istedginz her sey kolyca olur
Ii valla cok sevndim bole olmasina. Bana da anca torunuma ii bak yegenimixe ii bak derlerAhahhah gerçekten kırmadın dimi
çok şükür bu konuda ne kadar hamdetsem azdır bunları diyen benim çevrem kayınvalidem de kayınpederim de dedi sen hiç bişeyi elleme 7 aylık olduğunda gelip herşeyini alırız sen sadece kendine bebeğine iyi bak dediler valla rabbim hepsinden razı olsun
Abboooooo ben ole yapsam 3. Dunya savasi cikar valla evde. Bizmmkisi hic ole sakalra gelmez. Benden daha beter bisey yaparKırdım yaaa cok üzüyorsun beni dedim gecirdim kafasına yumurtayı suratıma baktı gözlerini yuvarlayıp o dusa girdi bense koltuga dökülen yumurtaları temizledimbirdaha kırmayacam söz verdim önce kendime sonra ona
Ahahha peki özür diledi mi davan içinDavamda haklıydım yoksa bende cesaret edemezdim
Amiin insllh Allh razi olsn ❤Rabbim Verecekse Hz. Muhammed Sav Ahlakından versin inşallah... Aminnnnn cümlemize peygamber ahlakından versin sağlıklı sıhhatli versin.. Gebe olan arkadaslar ın bebeklerinede sağlık sıhhat uzun ömür versin bol ahlaklı evlad nasip etsin.. Hep böyle dua ediyorum sürekli.
Bugün yedigim hurmalar yarın beni tırmalar fatmam cok korkuyorummmmIi valla cok sevndim bole olmasina. Bana da anca torunuma ii bak yegenimixe ii bak derleray yine doldurdum kendi kendimi
Abboooooo ben ole yapsam 3. Dunya savasi cikar valla evde. Bizmmkisi hic ole sakalra gelmez. Benden daha beter bisey yapar
Hayır hala anlamıyor öküzAhahha peki özür diledi mi davan için
Engel oldu tabiki ben elimizdeki parayı tüp bebek için harcamak istedim o Baska seylere verdi sürekli..Eğer bu süreçte sen istediysen ve eşin buna engel olduysa vay onun haline bu büyük vebal çünkü
Vallaa hıncini alirsa hic sasrmaaa. Savasi sen baslatmissin. En azindan agda ypistraydin bi yerineBugün yedigim hurmalar yarın beni tırmalar fatmam cok korkuyorummmm
Allah razı olsuninşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı evlat nasip ederRabbim Verecekse Hz. Muhammed Sav Ahlakından versin inşallah... Aminnnnn cümlemize peygamber ahlakından versin sağlıklı sıhhatli versin.. Gebe olan arkadaslar ın bebeklerinede sağlık sıhhat uzun ömür versin bol ahlaklı evlad nasip etsin.. Hep böyle dua ediyorum sürekli.
doldurma kendini hiç bebeğini üzme benim de mesela çevremde var torununa hiçbişyey yapmayan insanlar vallahi nelerini gördü bu gözler en azından diyebilmiş ne lazım onu alayım diyeIi valla cok sevndim bole olmasina. Bana da anca torunuma ii bak yegenimixe ii bak derleray yine doldurdum kendi kendimi
Abboooooo ben ole yapsam 3. Dunya savasi cikar valla evde. Bizmmkisi hic ole sakalra gelmez. Benden daha beter bisey yapar
Suan düzelmis sanırım tutumu insallah allah istedigin yavruyu kucagına verir cicegimEngel oldu tabiki ben elimizdeki parayı tüp bebek için harcamak istedim o Baska seylere verdi sürekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?