Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela ne yaptın bu 9 yılda kendin için neler yaptın rutin kontrollere gittin mi hsg ile tüplerine baktırdın mı elin spermiyogramtesti yaptı mı
Tüplerime bakıldı açıktı.. Sadece pko vardı hafif derecede. Eşim test oldu spremlerde sorun yoktu...

Kafasında yumurta kırdım bugece o dedigini diyemem cınım
Ahahhah gerçekten kırmadın dimi
çok şükür bu konuda ne kadar hamdetsem azdır bunları diyen benim çevrem kayınvalidem de kayınpederim de dedi sen hiç bişeyi elleme 7 aylık olduğunda gelip herşeyini alırız sen sadece kendine bebeğine iyi bak dediler valla rabbim hepsinden razı olsun

Kirdin mi gerckteeeen
Kırdım yaaa cok üzüyorsun beni dedim gecirdim kafasına yumurtayı suratıma baktı gözlerini yuvarlayıp o dusa girdi bense koltuga dökülen yumurtaları temizledim birdaha kırmayacam söz verdim önce kendime sonra ona

Eşimin çocuk da değil arabalardaydı gözü :)) arabadan sonra iş yeri vs açtık ekonomik kriz vurunca iflas ettik vs.. Eşim pek hevesli değildi hevesi araba da parada olunca onu hiç istemedi..
Hmm. Bundan sonra gonlunuze gore olsn insllh. Belki sizin bebik de bereketle gelir. Istedginz her sey kolyca olur

Tüplerime bakıldı açıktı.. Sadece pko vardı hafif derecede. Eşim test oldu spremlerde sorun yoktu...
Kendiliğinden mi olmadı 7 yıldır peki bendede pko başlangıcı çıktı 2 ay önce ilaç ve ipne kullandım ocakta sadece ilaç şubatta ekstra iğnede kullandım hamile kaldım bu ay sen de yumurta tembelliği var mı

Ben vallahi öyle bişey yapsam sinirden bana vuramayacağı için kendine zarar verir hayatta yapamam öyle bişey

Eşimin çocuk da değil arabalardaydı gözü :)) arabadan sonra iş yeri vs açtık ekonomik kriz vurunca iflas ettik vs.. Eşim pek hevesli değildi hevesi araba da parada olunca onu hiç istemedi..
Eğer bu süreçte sen istediysen ve eşin buna engel olduysa vay onun haline bu büyük vebal çünkü

Hmm. Bundan sonra gonlunuze gore olsn insllh. Belki sizin bebik de bereketle gelir. Istedginz her sey kolyca olur
Rabbim Verecekse Hz. Muhammed Sav Ahlakından versin inşallah... Aminnnnn cümlemize peygamber ahlakından versin sağlıklı sıhhatli versin.. Gebe olan arkadaslar ın bebeklerinede sağlık sıhhat uzun ömür versin bol ahlaklı evlad nasip etsin.. Hep böyle dua ediyorum sürekli.

Ii valla cok sevndim bole olmasina. Bana da anca torunuma ii bak yegenimixe ii bak derler ay yine doldurdum kendi kendimi
Abboooooo ben ole yapsam 3. Dunya savasi cikar valla evde. Bizmmkisi hic ole sakalra gelmez. Benden daha beter bisey yapar

Amiin insllh Allh razi olsn ❤

Ii valla cok sevndim bole olmasina. Bana da anca torunuma ii bak yegenimixe ii bak derler ay yine doldurdum kendi kendimi

Abboooooo ben ole yapsam 3. Dunya savasi cikar valla evde. Bizmmkisi hic ole sakalra gelmez. Benden daha beter bisey yapar
Bugün yedigim hurmalar yarın beni tırmalar fatmam cok korkuyorummmm

Allah razı olsuninşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı evlat nasip eder

doldurma kendini hiç bebeğini üzme benim de mesela çevremde var torununa hiçbişyey yapmayan insanlar vallahi nelerini gördü bu gözler en azından diyebilmiş ne lazım onu alayım diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…