FFatma KTL
amin canım inşallah evi bile hazırladım bakalim Rabbim nasip etsin sen de bol bol uyu canım oğluşun doğunca bol bol enerjiye ihtiyacın olacak annesi
Iyi aksamlar kızlar yeni oturdum totomun üstüne valla iş yapmaktan canım cıktı yarın son mutfakla banyo var oraları da hallettik mi tamamdır
Bugün sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi yarında reglimi n son günü sonra baslasin maraton
Bosuna demedim ac son gorulmeni diye naptin bugun bakiim
Saolasn cnm. Hapsiriklr devm edio malesef ama ole bildgimz grip deil yani. Nezle gibi bisey. Ben normlde de cok hapsiran biriyim sezeryan olursam vay halimee
bebegim acmıstım ben son görülmemi göremiyormusun aktifligimi?
Alerjinmi var acaba balam tozdan cicekten uzak dur biraz gerci kendinden nasıl uzak duracaksan
FFatma KTL
amin canım inşallah evi bile hazırladım bakalim Rabbim nasip etsin sen de bol bol uyu canım oğluşun doğunca bol bol enerjiye ihtiyacın olacak annesi
bebegim acmıstım ben son görülmemi göremiyormusun aktifligimi?
Alerjinmi var acaba balam tozdan cicekten uzak dur biraz gerci kendinden nasıl uzak duracaksan
Baktm gordum o yuzden dedim rHat durmamissin gece diye
Valla son 5 6 senedir bu haldeyim. En kucuk biseyde burnum kasinr hapsiriirm ust uste kac defa. Yaaaa bu ne guzl bi iltifattir bnm okuz bile bole demedi ❤❤❤❤ tskkr ederrm
Baktm gordum o yuzden dedim rHat durmamissin gece diye
Valla son 5 6 senedir bu haldeyim. En kucuk biseyde burnum kasinr hapsiriirm ust uste kac defa. Yaaaa bu ne guzl bi iltifattir bnm okuz bile bole demedi ❤❤❤❤ tskkr ederrm
Yakın zamanda hastaneye gideceksen birde alerji testi yaptır kuzum randevu alabilirsen tabi aksatma rica ederim cicegim bosver sen öküzü ben sana yeterim