Gonderem yavrm sanasaolsn kv biraz yapip vermisti son gittgimde.
Evde hic biter mi isbekarlik sultanliktt diye bosuna dememisler valla
Bekliom yaz ozeldenGönder kız, adres yolluyorum
Acele etme qıı daha var baharaIyi aksamlar kızlar yeni oturdum totomun üstüne valla iş yapmaktan canım cıktı yarın son mutfakla banyo var oraları da hallettik mi tamamdır
Bugün sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi yarında reglimi n son günü sonra baslasin maraton
Ay hiç sorma ya hastalandım bile de çaktırmaAcele etme qıı daha var baharausutursen ay uy etme sakin . Dedim gitti
Zaten tam hastalik havasi var. Niye kaşindinAy hiç sorma ya hastalandım bile de çaktırmaaksama yemek de yok poff
Nerelere girmisim hic hatırlamıyorum
Eşim de diyor bak ben sana dinlen dedim sonra yorgunum anlamamZaten tam hastalik havasi var. Niye kaşindinyap basit seyler yorma daha kendini bugun.
Gecmis olsun canım simdi nasılsın?Ay valla dun aksam patlicaktim nerdeyse. Pek ii deildim. Hem burnum tikanmisti (akmiodu daa) hem vucudum agriodu hem de yemegi biraz fazla kacrmistm. Kendimden baya bizardım yani bu sogukta yuruyus de yapamayinca kotu oldm biraz. O yuzden pek giresim gelmedi k.bkma yavrm
AmiiiinnnnnnnnnDoğru söylüyorsunAllah hepimizin nasibini versin inşallah kuvaklarımızı sağlıklı mis kokulu bebişlerle doldursun inşallah en kısa en hayırlı zamanda
Seninkinin kapalı oldugunu nereden biliyorsun kuzum? Korkutma kendini rahatlıkla cektirip cıkarsın insallahCnm tüpleri kapalı olan cok agrı cekermıs acık olan bısey anlmazmıs
Anladım cicegim suan el koydun galibaBenim telefon bozuk eşim evde olunca telefonuna el koyuyorum bebeğim
Ay sorma ya valla çpcuk olunca hiç bitmicek hazır olalımGonderem yavrm sanasaolsn kv biraz yapip vermisti son gittgimde.
Evde hic biter mi isbekarlik sultanliktt diye bosuna dememisler valla
Bosuna demedim ac son gorulmeni diyeNerelere girmisim hic hatırlamıyorum
Beynim calısmıyor suan cicegim yogun birgündü biraz benim icindaha yeni geldim etiketlere yeni bakacam
Tam takir hazirda olim dedin yaniEşim de diyor bak ben sana dinlen dedim sonra yorgunum anlamamDedim ovulasyon aldım bu ay her gün her gün olmaz dedim sonra yerlerde sürünuyoruz
Saolasn cnm. Hapsiriklr devm edio malesefGecmis olsun canım simdi nasılsın?
Oh ne güzel
ne güzel bir tas attın öyle sennnnTs ederm bilgi icin cokda zor degilmis bilgi vermek
Geldimi devamı cicegimAmin de sanki olmadı gibi bugün uyandım bir iki damla kan vardı. Şimdi hafif den karın sancısı da vurmaya başladı.
Görülür canım daha fazlada gördümbir ayda aynı şekilde 2 sancı görülür mü ?
Buradayım ananız geldiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?