Azcuk uyumakla mesguldum
Uuyuyunda büyüyün annesi :)Azcuk uyumakla mesguldumsabah kocayi gonderiom diye kalkikca daha uyuyamiom yaa oglen de uyku bastirio haliyle
Allhim uyku kadar guzel bisey var mi yaaUuyuyunda büyüyün annesi :)
Yook tabiki hamile bı kadın için. Oyyyssh minnak napio?Allhim uyku kadar guzel bisey var mi yaa
Valla en buyuk zaafim uykuydu. Simdiden onnla sinaniorm.Yook tabiki hamile bı kadın için. Oyyyssh minnak napio?
Rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede insallahhhh güzel günler nasip etsin :)Valla en buyuk zaafim uykuydu. Simdiden onnla sinaniorm.
Simdi yari uyanik tepikleyip duruobaklava yedim birazdan parti verir.
İstanbul'da olsaydım olurdu valla :)Siz napionz ne haldesinz gencler. Keske simdi yan yana olaydik bi kahve iceydik hep beraber yaa. Vcok skldiim
Allh razi olsn amiin ❤Rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede insallahhhh güzel günler nasip etsin :)
Sen hangi ildeydinİstanbul'da olsaydım olurdu valla :)
Bursa malesef İstanbul dan geleli 3,5 sene oldu donecez rabbimin izni ileAllh razi olsn amiin ❤
Allh kat kat fazlasini versin sana da
Sen hangi ildeydin
Siz napionz ne haldesinz gencler. Keske simdi yan yana olaydik bi kahve iceydik hep beraber yaa. Vcok skldiim
Niye malesef kiz ben de istnbldan kurtulmak istiormBursa malesef İstanbul dan geleli 3,5 sene oldu donecez rabbimin izni ile
Nerdesin konum atGel kız içelim
Niye malesef kiz ben de istnbldan kurtulmak istiorm
Nerdesin konum at
Biz küçük bı ilcesindeyiz dükkan açtık iflas ettik çiftçilik yaptık borç a iyice battik. Mesleğimiz var burda ciftcilik yaparak yaşanmaz.Niye malesef kiz ben de istnbldan kurtulmak istiorm
Nerdesin konum at
Ooo cok uzaksin bacim az beri gelİstanbul’un ortasındaŞu an Taksim tarafındayım.
Baya sknti yasamissinzBiz küçük bı ilcesindeyiz dükkan açtık iflas ettik çiftçilik yaptık borç a iyice battik. Mesleğimiz var burda ciftcilik yaparak yaşanmaz.
Ooo cok uzaksin bacim az beri geletli kuru dolma yaptm gel ye
Baya sknti yasamissinzAllh yardimcinz olsn. Bole islerde ya yuruyosun ya da borca batiosn galiba
Bende yemek falan canım valla iş bitmiyor yaSiz napionz ne haldesinz gencler. Keske simdi yan yana olaydik bi kahve iceydik hep beraber yaa. Vcok skldiim
Aynen oyley canım rabbim büyük türOoo cok uzaksin bacim az beri geletli kuru dolma yaptm gel ye
Baya sknti yasamissinzAllh yardimcinz olsn. Bole islerde ya yuruyosun ya da borca batiosn galiba
Gonderem yavrm sanaNeresi uyar sana canım?
Kız çok severim kuru dolmayı, hemde etli. Olsa da yesemmmmmmmmm.
Evde hic biter mi isBende yemek falan canım valla iş bitmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?