Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorumcemden aldgim habere gore bu gunlerde kv ve peder evime gelcekmis . Bu arada ilk defa gelcekler. Tmm bunda sknti yok en fazla 1 hafta ya da 10 gun kalirlr. Ama buyuk bombeeeee dogum zamni bekar grumcemi yollicaklrmis 40 im cikana kdar . Ama ben o kadar uzun kalmasini istemioruuum bu durumda annemi de cagrcam valla gunah benden gitti. Annem de fazla kalamicak ergen kardsim oldgundan dolayi of yaaa

Sana sordular mı canım gelsin ister misin diye? Kuzenin falan yok mu, annen gidince bi kaç günlüğüne onu çağırsan ve 40’ım çıkana kadar o kalacak desen?

Sana sordular mı canım gelsin ister misin diye? Kuzenin falan yok mu, annen gidince bi kaç günlüğüne onu çağırsan ve 40’ım çıkana kadar o kalacak desen?
Ya gelsin sorun yok daa o kdr uzun sure kalmasini istemiorm. Kuzenm de yok ole malesef. gorumcem evin en kucuk kizi ve tum cocuklr onun elinden gecti resmen. Ben normlde de evimde baskasi uzun sure kalsin istemem. Ben mi cok yabaniyim acaba

Bideeeee konustgum gorumcem. Kizini yazin bana gonderckti. Calisip para toplicakmis. Dayanamayip soledim tuh ya biz tasinicaz buyuk ihtimle.bnm atanma durumum var dedim. Zaten temmuzda okullar tatil oluo agustosta da biz tasinirz dedim. Gezmye geliosa gelsin bikac hafta dediim

Desene canım senin bebiş misafirlerle gelecek

Neden görümcen kalıyor kayınvaliden falan kalsın bence ama bilemedim annen keşke kalabilse daha fazla

O günü ve sonraki 2 günü değerlendirmen gerek demek canım
Bu günü kaçırdım sol kasığımda ağrı var yarım saattir, doktor bu sever sol taraftan yumurtlayacaksın demişti. Ağrı da çatlama ağrısı mı ki, uzun zamandır böyle hissetmemiştim bildiğin ağrıyor yarından itibaren değerlendireyim ben

Ne gerek var bi annen yaninda olsun yeter diğerlerine gerek yok

Evet benimde çok ağrımıstı mutlaka değerlendir yarına çatlar yumurtan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…