Geldi benim adet nanamrosebatum cicegim batın?
Geelldiimmmmm geldimmm kizzz noolllmmoooooşşKizlaaar kizlaaaarrr bombe haberlerim var dedikoduya gelin heleeee
Yazdim baaakGeelldiimmmmm geldimmm kizzz noolllmmoooooşş
Gorumcemden aldgim habere gore bu gunlerde kv ve peder evime gelcekmis . Bu arada ilk defa gelcekler. Tmm bunda sknti yok en fazla 1 hafta ya da 10 gun kalirlr. Ama buyuk bombeeeee dogum zamni bekar grumcemi yollicaklrmis 40 im cikana kdar . Ama ben o kadar uzun kalmasini istemioruuumbu durumda annemi de cagrcam valla gunah benden gitti. Annem de fazla kalamicak ergen kardsim oldgundan dolayi of yaaa
Cnm kapalı ise acı cekecgm netten arastrdım cnm kapalı olursa agrırmıs inşallah cnm inşallahSeninkinin kapalı oldugunu nereden biliyorsun kuzum? Korkutma kendini rahatlıkla cektirip cıkarsın insallah
Ya gelsin sorun yok daa o kdr uzun sure kalmasini istemiorm. Kuzenm de yok ole malesef.Sana sordular mı canım gelsin ister misin diye? Kuzenin falan yok mu, annen gidince bi kaç günlüğüne onu çağırsan ve 40’ım çıkana kadar o kalacak desen?
Desene canım senin bebiş misafirlerle gelecekBideeeee konustgum gorumcem. Kizini yazin bana gonderckti. Calisip para toplicakmis. Dayanamayip soledim tuh ya biz tasinicaz buyuk ihtimle.bnm atanma durumum var dedim. Zaten temmuzda okullar tatil oluo agustosta da biz tasinirz dedim. Gezmye geliosa gelsin bikac hafta dediim
Ay maşallah canım ya kime benziyor bakıyımAy saka maka ben bugun 32. Haftami bitiriorm
Yarin da kontrolum var. 1 ay once boyleydi bnm tospik . Saka gibi yaa
Eki Görüntüle 2599778
Bebek var işte kan verdinmiÜstteki ile ortadaki bugün yapıldı alttaki dün
O günü ve sonraki 2 günü değerlendirmen gerek demek canımKızlar bir şey sorucam. Ovulasyon testinde pozitif çıkması ne demek? Yumurtanın sonraki 24-36 saat arasında çatlayacak, ertesi gün ilişki olsun mu demek
Neden görümcen kalıyor kayınvaliden falan kalsın bence ama bilemedim annen keşke kalabilse daha fazlaGorumcemden aldgim habere gore bu gunlerde kv ve peder evime gelcekmis . Bu arada ilk defa gelcekler. Tmm bunda sknti yok en fazla 1 hafta ya da 10 gun kalirlr. Ama buyuk bombeeeee dogum zamni bekar grumcemi yollicaklrmis 40 im cikana kdar . Ama ben o kadar uzun kalmasini istemioruuumbu durumda annemi de cagrcam valla gunah benden gitti. Annem de fazla kalamicak ergen kardsim oldgundan dolayi of yaaa
Yarın verecem canm benimBebek var işte kan verdinmi
Bu günü kaçırdımO günü ve sonraki 2 günü değerlendirmen gerek demek canım
Ne gerek varGorumcemden aldgim habere gore bu gunlerde kv ve peder evime gelcekmis . Bu arada ilk defa gelcekler. Tmm bunda sknti yok en fazla 1 hafta ya da 10 gun kalirlr. Ama buyuk bombeeeee dogum zamni bekar grumcemi yollicaklrmis 40 im cikana kdar . Ama ben o kadar uzun kalmasini istemioruuumbu durumda annemi de cagrcam valla gunah benden gitti. Annem de fazla kalamicak ergen kardsim oldgundan dolayi of yaaa
Yüksek çıkar benceYarın verecem canm benim
Evet benimde çok ağrımıstı mutlaka değerlendir yarına çatlar yumurtanBu günü kaçırdımsol kasığımda ağrı var yarım saattir, doktor bu sever sol taraftan yumurtlayacaksın demişti. Ağrı da çatlama ağrısı mı ki, uzun zamandır böyle hissetmemiştim bildiğin ağrıyor yarından itibaren değerlendireyim ben
Evet benimde çok ağrımıstı mutlaka değerlendir yarına çatlar yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?