- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Valla canım doğum sonrası işe yarıcak insan lazım sana açıkcası sana yardım ediceklrrse kalsınlar oturup keyif yapcaklarsa hiç durmasınlaray hem de nasilneyseki birini hallettim
Valla bu fotoda bana benzio sanki. Yarin daha ii ogrencem insllh
A ben daha once gelin biraz kalin demistimbabasi da bi baklm imkan olursa gelir bikac gun kaliriz dedi. Gorumcemin gelmesi daha ii aslnda. Yegenlerine cok bakti. Sjmdi de abisinin kizi bebekliginden beri yannda. En azndan kafa dengim. Kaynanam dogru dzgun yemekttir temizliktr falan yapmaz bence. Ben de sinirlnirim falan. Dogum da tam ramazan basi oldgu icin fazla kalamio annem. Kardesim okula gidio
Anam saolsn kalamio ki
Yok kiz benm yasimda
He ole deseydim de olum fermanimi imzalasydim
Canim benim çok sevindim ne güzel Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ve hayirli evlat eylesin Rabbim ❤
Noldu canım geçmiş olsun aman dikkat et kendineciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Gecmeyen bir bas agrım var beynim agrıyor sanki kuzumNoldu canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine
Kalsin kalsin da cok kalmasinKız bi karar ver, kafa denginmiş işte. Yardımcı olur sana.
Kalsın birazcık izin ver
Valla bnmkisi de iidr aslnda . Bi skntimiz olmdi simdiye kdr. Her sekilde yardimci olur daa iste . Ben evimde baskasinin uzun sure kalmasini sevmiorm . Ondan sknti ettimBence de kaynanan yardimci olmaz hatta senden o halde hizmet bekler . Gorumcem bence de yardimci olur en azindan tecrubeli bakmis diger yengelerineama gorumcemim yanimda kalmasini istemezdim ben tabi kendikilerimin acisindan . Seninkilere huyunu suyunu bilmediğim icin bisey diyemem
MerhabaMerhaba
Biz senle aynı zamanda gebelik hazırlığına başlamıştık hatırladığım.
Maşallah sen doğum yapacaksın bende daha tık yok
Nasıl oldu,neler yaptın ovulasyon testi ile mi oldu,akışına bırakmış mıydı yoksa her an test yapıp takip ediyor muydun
Sürecini anlatabilir misin
Allhtan akrabalardan uzagim. Yoksa dedgin gibi cekilmez. Annmi arayip hemen soledim.En zoru ilk zamanlar özellikle annen ilk 1 2 hafta gelse çok iyi olur ama illaki sorunlar çıkar, yok bebek oyle yikanmaz, yok boyle tutulmaz, emzirme süt müt derken zor oluyor bir kac kişi olunca yardımcı, birde lohusalık halleri var, hadi hayırlısı aslında birilerinin yardımcı olması güzel bişey ama yardim yerine kostek olup insani sinir ederse cok kötü bi hal alıyor.
Aynn ole. Allhtan caliskan biri gormcm. Rahatca istedgimi solerimValla canım doğum sonrası işe yarıcak insan lazım sana açıkcası sana yardım ediceklrrse kalsınlar oturup keyif yapcaklarsa hiç durmasınlar
Tansiyon mu acaba yavrm. Cok gecmis olsnciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Cok afedersjn ama bi b.k alcklarini sanmiorm. Huylari deildir
Stres yapma cicegim bari düzeni bozulmasında devamıda gelsin
Ben alacaklarını ihtiyaclarınızı göreceklerini düsünüyorum yoksa niye gelsinlerki en azından elleri bos gelmezler balamAynn ole. Allhtan caliskan biri gormcm. Rahatca istedgimi solerim
Tansiyon mu acaba yavrm. Cok gecmis olsn
Cok afedersjn ama bi b.k alcklarini sanmiorm. Huylari deildird.bkirdan gelickler
Amh düşük değil gayet normal .daha onceki verdigin labaratuvarda mi verdin yoksa baska yerde mi ? Kurum farkindan dolayi da düşük cikmis olabilir. Ama dusuk degil fazla moral bozucak kadsr .benim 0.63kan testi sonuclarımın birkısmı cıkmıs bir kısmı ongün sonra cıkacakmıs
Amh düsmüs
Lh 8.67
Fsh 11.08
progesteron 0.59
prolaktin 13.24
serbest t4 9.41
tsh 1.91
estradiol 35.85
Amh 1.15
Bir referans dısı amh yazıyor
Migrenin mi var julieettaaammm benim de bugun basim agridi sag tarafimdan gözüme vuruyordu hatta ayni taraftan burnum kanadiBen alacaklarını ihtiyaclarınızı göreceklerini düsünüyorum yoksa niye gelsinlerki en azından elleri bos gelmezler balam
Tansiyonda olabilir bilmiyorum kalkamıyorum yerimden
Sen yanlızlığa alismissin ya sana zor gelir .ama o donemde de yardimci olucak birileri senin cok isine yariycak en azindan belli bir zamana kadar .Kalsin kalsin da cok kalmasinneyse kaynanadan iidr en azndan galiba
Valla bnmkisi de iidr aslnda . Bi skntimiz olmdi simdiye kdr. Her sekilde yardimci olur daa iste . Ben evimde baskasinin uzun sure kalmasini sevmiorm . Ondan sknti ettim
Merhaba
Adin yabanci gelmedi aslnda bana da.
Ovu kullanmdim cnm. Esim istemedi. Ben de 2 gune bir iliski olsn diye anlastm ama tabiki de ole olmadi. Bazen ust uste bazen de 3 gun arayla oldu. Geblik testini de 5 6 gun oncesnden basldim yapmyacikmamisti tabi o zmn. En son adetin 2. Gunu yaptm silik cizgi cikmisti cok sukur. Cok sukur sona dogru gidiorm. Rabbim sana da cok bekletmeden hayrli zamnda versin ❤
Allhtan akrabalardan uzagim. Yoksa dedgin gibi cekilmez. Annmi arayip hemen soledim.ilk haftalrda sen de gel diye. Bklm artk nasil olur
Sen söyleyince kontrol ettim aynı laboratuarda yaptırdım testlerimiAmh düşük değil gayet normal .daha onceki verdigin labaratuvarda mi verdin yoksa baska yerde mi ? Kurum farkindan dolayi da düşük cikmis olabilir. Ama dusuk degil fazla moral bozucak kadsr .benim 0.63amh takioma onemli olan yumurtanin kaliteli olmasi
İnsallah cicegim hosgeldinBende katılmak istiyorum
Gebe olcam
Gebe olcam
Gebe olcam
Tamam iste bak normal senin degrrin yani yüksek degil pco mko yok sende gayet iyi bir hatunsunSen söyleyince kontrol ettim aynı laboratuarda yaptırdım testlerimi
Önceki yaptırdıgımda referans aralıgı 0.02-10.3 iken cıkan sonucum 4.30 mus.
Simdi ise referans aralıgı 1.18-9.16 yazıyor degerimde 1.15 olmus ben anlayamadım hicbirsey
Yumurta kalitesini gösteren sonuc hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?