Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canım doğum sonrası işe yarıcak insan lazım sana açıkcası sana yardım ediceklrrse kalsınlar oturup keyif yapcaklarsa hiç durmasınlar

F Fatma KTL balam görümcenin 40gün yanında durması bence iyi yalnız kalmaman acısından zaten bilgiliymiste cok üstüne oynayacagını sanmıyorum.
Bakalım ne ciciler alacak kv kp geldiklerinde nereden geliyorlar?

Kız bi karar ver, kafa denginmiş işte. Yardımcı olur sana.

Kalsın birazcık izin ver
Kalsin kalsin da cok kalmasin neyse kaynanadan iidr en azndan galiba
Valla bnmkisi de iidr aslnda . Bi skntimiz olmdi simdiye kdr. Her sekilde yardimci olur daa iste . Ben evimde baskasinin uzun sure kalmasini sevmiorm . Ondan sknti ettim
Merhaba
Adin yabanci gelmedi aslnda bana da.
Ovu kullanmdim cnm. Esim istemedi. Ben de 2 gune bir iliski olsn diye anlastm ama tabiki de ole olmadi. Bazen ust uste bazen de 3 gun arayla oldu. Geblik testini de 5 6 gun oncesnden basldim yapmya cikmamisti tabi o zmn. En son adetin 2. Gunu yaptm silik cizgi cikmisti cok sukur. Cok sukur sona dogru gidiorm. Rabbim sana da cok bekletmeden hayrli zamnda versin ❤
Allhtan akrabalardan uzagim. Yoksa dedgin gibi cekilmez. Annmi arayip hemen soledim. ilk haftalrda sen de gel diye. Bklm artk nasil olur

Valla canım doğum sonrası işe yarıcak insan lazım sana açıkcası sana yardım ediceklrrse kalsınlar oturup keyif yapcaklarsa hiç durmasınlar
Aynn ole. Allhtan caliskan biri gormcm. Rahatca istedgimi solerim
ciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Tansiyon mu acaba yavrm. Cok gecmis olsn
Cok afedersjn ama bi b.k alcklarini sanmiorm. Huylari deildir d.bkirdan gelickler

kan testi sonuclarımın birkısmı cıkmıs bir kısmı ongün sonra cıkacakmıs
Amh düsmüs
Lh 8.67
Fsh 11.08
progesteron 0.59
prolaktin 13.24
serbest t4 9.41
tsh 1.91
estradiol 35.85
Amh 1.15
Bir referans dısı amh yazıyor

Aynn ole. Allhtan caliskan biri gormcm. Rahatca istedgimi solerim

Tansiyon mu acaba yavrm. Cok gecmis olsn

Cok afedersjn ama bi b.k alcklarini sanmiorm. Huylari deildir d.bkirdan gelickler
Ben alacaklarını ihtiyaclarınızı göreceklerini düsünüyorum yoksa niye gelsinlerki en azından elleri bos gelmezler balam
Tansiyonda olabilir bilmiyorum kalkamıyorum yerimden

Amh düşük değil gayet normal .daha onceki verdigin labaratuvarda mi verdin yoksa baska yerde mi ? Kurum farkindan dolayi da düşük cikmis olabilir. Ama dusuk degil fazla moral bozucak kadsr .benim 0.63 amh takioma onemli olan yumurtanin kaliteli olmasi

Ben alacaklarını ihtiyaclarınızı göreceklerini düsünüyorum yoksa niye gelsinlerki en azından elleri bos gelmezler balam
Tansiyonda olabilir bilmiyorum kalkamıyorum yerimden
Migrenin mi var julieettaaammm benim de bugun basim agridi sag tarafimdan gözüme vuruyordu hatta ayni taraftan burnum kanadi

Sen yanlızlığa alismissin ya sana zor gelir .ama o donemde de yardimci olucak birileri senin cok isine yariycak en azindan belli bir zamana kadar .

Sen söyleyince kontrol ettim aynı laboratuarda yaptırdım testlerimi
Önceki yaptırdıgımda referans aralıgı 0.02-10.3 iken cıkan sonucum 4.30 mus.
Simdi ise referans aralıgı 1.18-9.16 yazıyor degerimde 1.15 olmus ben anlayamadım hicbirsey
Yumurta kalitesini gösteren sonuc hangisi

Tamam iste bak normal senin degrrin yani yüksek degil pco mko yok sende gayet iyi bir hatunsun bilmiyom hangisi gösteriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…