- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ne aciksozlu bir gelinBideeeee konustgum gorumcem. Kizini yazin bana gonderckti. Calisip para toplicakmis. Dayanamayip soledim tuh ya biz tasinicaz buyuk ihtimle.bnm atanma durumum var dedim. Zaten temmuzda okullar tatil oluo agustosta da biz tasinirz dedim. Gezmye geliosa gelsin bikac hafta dediim
İnşallah canımm tutarÇatlak yumurta sağlıklı bebek olsun bu ay inşallah
İnşallah canm benimYüksek çıkar bence
ay hem de nasilDesene canım senin bebiş misafirlerle gelecek
Valla bu fotoda bana benzio sanki. Yarin daha ii ogrencem insllhAy maşallah canım ya kime benziyor bakıyım
A ben daha once gelin biraz kalin demistimNeden görümcen kalıyor kayınvaliden falan kalsın bence ama bilemedim annen keşke kalabilse daha fazla
Anam saolsn kalamio kiNe gerek varbi annen yaninda olsun yeter diğerlerine gerek yok
Yok kiz benm yasimdaGorumcen ergen mi ?
He ole deseydim de olum fermanimi imzalasydimNe aciksozlu bir geliniyi dedin bence ne miymiy gelin olup kabullenicen herseyi acik acik gelmesini istemiyorum deseydin ya
Kız bi karar ver, kafa denginmiş işte. Yardımcı olur sana.ay hem de nasilneyseki birini hallettim
Valla bu fotoda bana benzio sanki. Yarin daha ii ogrencem insllh
A ben daha once gelin biraz kalin demistimbabasi da bi baklm imkan olursa gelir bikac gun kaliriz dedi. Gorumcemin gelmesi daha ii aslnda. Yegenlerine cok bakti. Sjmdi de abisinin kizi bebekliginden beri yannda. En azndan kafa dengim. Kaynanam dogru dzgun yemekttir temizliktr falan yapmaz bence. Ben de sinirlnirim falan. Dogum da tam ramazan basi oldgu icin fazla kalamio annem. Kardesim okula gidio
Anam saolsn kalamio ki
Yok kiz benm yasimda
He ole deseydim de olum fermanimi imzalasydim
Bekliyoruz güzel haberi :)Teşekkür ediyorum yarın tam belli olur inşallah
Kısmet tabi benim 2.gebeligimde sadece 1 kere değerlendirdik çatladığı zaman yuttu, 3.gebelikte de yumurtlama olduğunda ve çatladiginda 2 kere degerlendirdik o da tuttu nasipBugün benim testi pozitif çıktı, ama bugün ilişki olmadı. Yarından itibaren biraz yoğun döneminşallah olur tutar bu defa
Stres yapma cicegim bari düzeni bozulmasında devamıda gelsinAra ara bir 1 tane dolmadı bile
Yakalayamam diyorsun yanianlik oluo yavrm o . Bazen cok derinden gelio bazen de once nefes alamiorm tikaniorm sonra zorla gelio. Bi degisik yani
Hayırlısı olsun balam insallah gelecek ayaGeldi benim adet nanam
Yeni bat 26 mart
Ne güzel bir hikayeKısmet tabi benim 2.gebeligimde sadece 1 kere değerlendirdik çatladığı zaman yuttu, 3.gebelikte de yumurtlama olduğunda ve çatladiginda 2 kere degerlendirdik o da tuttu nasip
Bence de kaynanan yardimci olmaz hatta senden o halde hizmet bekler . Gorumcem bence de yardimci olur en azindan tecrubeli bakmis diger yengelerineay hem de nasilneyseki birini hallettim
Valla bu fotoda bana benzio sanki. Yarin daha ii ogrencem insllh
A ben daha once gelin biraz kalin demistimbabasi da bi baklm imkan olursa gelir bikac gun kaliriz dedi. Gorumcemin gelmesi daha ii aslnda. Yegenlerine cok bakti. Sjmdi de abisinin kizi bebekliginden beri yannda. En azndan kafa dengim. Kaynanam dogru dzgun yemekttir temizliktr falan yapmaz bence. Ben de sinirlnirim falan. Dogum da tam ramazan basi oldgu icin fazla kalamio annem. Kardesim okula gidio
Anam saolsn kalamio ki
Yok kiz benm yasimda
He ole deseydim de olum fermanimi imzalasydim
Kiz kiyafette yokmus kii. Pat diye dalmislar iste. Bu gerzek aptinin dusunmesi lazmdi. Ne diye dölunu salion ustune
En zoru ilk zamanlar özellikle annen ilk 1 2 hafta gelse çok iyi olur ama illaki sorunlar çıkar, yok bebek oyle yikanmaz, yok boyle tutulmaz, emzirme süt müt derken zor oluyor bir kac kişi olunca yardımcı, birde lohusalık halleri var, hadi hayırlısı aslında birilerinin yardımcı olması güzel bişey ama yardim yerine kostek olup insani sinir ederse cok kötü bi hal alıyor.Gorumcemden aldgim habere gore bu gunlerde kv ve peder evime gelcekmis . Bu arada ilk defa gelcekler. Tmm bunda sknti yok en fazla 1 hafta ya da 10 gun kalirlr. Ama buyuk bombeeeee dogum zamni bekar grumcemi yollicaklrmis 40 im cikana kdar . Ama ben o kadar uzun kalmasini istemioruuumbu durumda annemi de cagrcam valla gunah benden gitti. Annem de fazla kalamicak ergen kardsim oldgundan dolayi of yaaa
Evet ağrı oluyor biraz normal bi durumNe güzel bir hikayebenim 3 defa düştü daha önce çok ağrıyor ama normal mi ki bu kadar bilemedim sizin de çalarken ağrı çok oldu mu?
Göğüste de var bir değişiklik ben de hissettim. Usturuplu çatlasın daEvet ağrı oluyor biraz normal bi durum
Instagramdaki testleri aldığım bayan bana yumurtlama hakkında bi yazı gondermisti 》》
Yumurtlama değerlendirdiğiniz için ağrı,sancı,yumurtlama kanaması,lekelenme,meme hassasiyeti olabilir gayet normal.Gebelik testini adet gecikirse yap, yada yumurtlama gününün üzerinden 17 gün geçince gebelik testi yapabilirsin.İnşallah gebelik tutar
Cok uzun sürmüyormus bildigim insallah acıktırda agrın sızın olmaz tatlımCnm kapalı ise acı cekecgm netten arastrdım cnm kapalı olursa agrırmıs inşallah cnm inşallah
Hayırlısı balam düzenliyorum[QUOTE="Nana Ana, post: 62945783,
Bat 17 Mart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?