Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne aciksozlu bir gelin iyi dedin bence ne miymiy gelin olup kabullenicen herseyi acik acik gelmesini istemiyorum deseydin ya

Desene canım senin bebiş misafirlerle gelecek
ay hem de nasil neyseki birini hallettim
Ay maşallah canım ya kime benziyor bakıyım
Valla bu fotoda bana benzio sanki. Yarin daha ii ogrencem insllh
Neden görümcen kalıyor kayınvaliden falan kalsın bence ama bilemedim annen keşke kalabilse daha fazla
A ben daha once gelin biraz kalin demistim babasi da bi baklm imkan olursa gelir bikac gun kaliriz dedi. Gorumcemin gelmesi daha ii aslnda. Yegenlerine cok bakti. Sjmdi de abisinin kizi bebekliginden beri yannda. En azndan kafa dengim. Kaynanam dogru dzgun yemekttir temizliktr falan yapmaz bence. Ben de sinirlnirim falan. Dogum da tam ramazan basi oldgu icin fazla kalamio annem. Kardesim okula gidio
Ne gerek var bi annen yaninda olsun yeter diğerlerine gerek yok
Anam saolsn kalamio ki
Gorumcen ergen mi ?
Yok kiz benm yasimda
Ne aciksozlu bir gelin iyi dedin bence ne miymiy gelin olup kabullenicen herseyi acik acik gelmesini istemiyorum deseydin ya
He ole deseydim de olum fermanimi imzalasydim

Kız bi karar ver, kafa denginmiş işte. Yardımcı olur sana.

Kalsın birazcık izin ver

Bugün benim testi pozitif çıktı, ama bugün ilişki olmadı. Yarından itibaren biraz yoğun dönem inşallah olur tutar bu defa
Kısmet tabi benim 2.gebeligimde sadece 1 kere değerlendirdik çatladığı zaman yuttu, 3.gebelikte de yumurtlama olduğunda ve çatladiginda 2 kere degerlendirdik o da tuttu nasip

Kısmet tabi benim 2.gebeligimde sadece 1 kere değerlendirdik çatladığı zaman yuttu, 3.gebelikte de yumurtlama olduğunda ve çatladiginda 2 kere degerlendirdik o da tuttu nasip
Ne güzel bir hikaye benim 3 defa düştü daha önce çok ağrıyor ama normal mi ki bu kadar bilemedim sizin de çalarken ağrı çok oldu mu?

Bence de kaynanan yardimci olmaz hatta senden o halde hizmet bekler . Gorumcem bence de yardimci olur en azindan tecrubeli bakmis diger yengelerine ama gorumcemim yanimda kalmasini istemezdim ben tabi kendikilerimin acisindan . Seninkilere huyunu suyunu bilmediğim icin bisey diyemem

Kiz kiyafette yokmus kii. Pat diye dalmislar iste. Bu gerzek aptinin dusunmesi lazmdi. Ne diye dölunu salion ustune

Merhaba
Biz senle aynı zamanda gebelik hazırlığına başlamıştık hatırladığım.
Maşallah sen doğum yapacaksın bende daha tık yok
Nasıl oldu,neler yaptın ovulasyon testi ile mi oldu,akışına bırakmış mıydı yoksa her an test yapıp takip ediyor muydun
Sürecini anlatabilir misin

En zoru ilk zamanlar özellikle annen ilk 1 2 hafta gelse çok iyi olur ama illaki sorunlar çıkar, yok bebek oyle yikanmaz, yok boyle tutulmaz, emzirme süt müt derken zor oluyor bir kac kişi olunca yardımcı, birde lohusalık halleri var, hadi hayırlısı aslında birilerinin yardımcı olması güzel bişey ama yardim yerine kostek olup insani sinir ederse cok kötü bi hal alıyor.

Ne güzel bir hikaye benim 3 defa düştü daha önce çok ağrıyor ama normal mi ki bu kadar bilemedim sizin de çalarken ağrı çok oldu mu?
Evet ağrı oluyor biraz normal bi durum
Instagramdaki testleri aldığım bayan bana yumurtlama hakkında bi yazı gondermisti 》》

Yumurtlama değerlendirdiğiniz için ağrı,sancı,yumurtlama kanaması,lekelenme,meme hassasiyeti olabilir gayet normal.Gebelik testini adet gecikirse yap, yada yumurtlama gününün üzerinden 17 gün geçince gebelik testi yapabilirsin.İnşallah gebelik tutar

Göğüste de var bir değişiklik ben de hissettim. Usturuplu çatlasın da Siz ne testi aldınız insta dan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…