- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Önemli olan adetli olması değil mi ya3. Gun daha iyi anlasilir sankim
Tm tmm inandiimGünahıma giriyorsun üvey ana atamamkız vallaha dedimdi
Adetli olmasi ama en onemlisi ilk günler. Çünkü nananin adetleri kisa sürüyor 5. Gun geç olur onun icinÖnemli olan adetli olması değil mi yaikinci ve ya üçüncü günü de verdim aldı valla kan ki 2,3,4 olabilir dedi haftasonuna denk geliyordu ikinci gün verdim mesela
Ama basmadı balamAnladım desene bacım
İste nasıl degerlendiriyorlar nasılllll nasıllll yükseltipmi degerlendiriyorlar alcaltıpmı degerlendiriyorlar keske doktor olsaydınız ya ben size okadar okuyun diye paraları bosunamı harcadım
Analigini gormedim hicAma basmadı balam
İste nasıl degerlendiriyorlar nasılllll nasıllll yükseltipmi degerlendiriyorlar alcaltıpmı degerlendiriyorlar keske doktor olsaydınız ya ben size okadar okuyun diye paraları bosunamı harcadım
Elbise falan giyerken acıdığını fark ettim şimdi elim oraya gidiyor acaba hayla acıyor mu diye bakıyorum hayla acıyorNiye tutuon gogus ucunu kizzzne zorun var uçlaryla
Sagol cicegim insallahGeçmiş olsun nanacıım inşallah çabuk atlatırsın
Tanrim ne loSükürler olsun tanrım
İki ya da üçüncü gün versin ki öyleyse ikinci gün daha iyi sanki ne fazla ne az geliyor olur . Azıcık karıştım ama daha geçen hafta verdim ben deAdetli olmasi ama en onemlisi ilk günler. Çünkü nananin adetleri kisa sürüyor 5. Gun geç olur onun icin
Hmm o zmn haklisin90 kiloyum şu an canım
Hayir olsun insallah bebek olsun o aciElbise falan giyerken acıdığını fark ettim şimdi elim oraya gidiyor acaba hayla acıyor mu diye bakıyorum hayla acıyor
Kacinci gündü .ben hep 2. Ya da 3. Gunu yaptiriyordumİki ya da üçüncü gün versin ki öyleyse ikinci gün daha iyi sanki ne fazla ne az geliyor olur . Azıcık karıştım ama daha geçen hafta verdim ben de
Ay inşAllah ya Bi tek olsun da 9 ay bu acıyı çekmeye razıyımHayir olsun insallah bebek olsun o aci
Fatma bunu begnmedi 🖓Sükürler olsun tanrım
Ortatipli ortası iyidir hem zengin de ederAma basmadı balam
Olur insallah kiz . Ben de gecen ay tup bebek yaptirdim . Tutsun da igne kullanmaya raziyim 9 ay boyunca demistim . Simdi boyle diyince aklima,geldiAy inşAllah ya Bi tek olsun da 9 ay bu acıyı çekmeye razıyım
Hamile kaldı mı pekiOlur insallah kiz . Ben de gecen ay tup bebek yaptirdim . Tutsun da igne kullanmaya raziyim 9 ay boyunca demistim . Simdi boyle diyince aklima,geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?