Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nananana neden o tahlilleri o kadar geç yaptın hamgi hastaneye gitsen sabah randevu alsan adetin üçüncü günümdeyim desen randevu açıyo yavrum

Önemli olan adetli olması değil mi ya ikinci ve ya üçüncü günü de verdim aldı valla kan ki 2,3,4 olabilir dedi haftasonuna denk geliyordu ikinci gün verdim mesela
Adetli olmasi ama en onemlisi ilk günler. Çünkü nananin adetleri kisa sürüyor 5. Gun geç olur onun icin

Ama basmadı balam

İste nasıl degerlendiriyorlar nasılllll nasıllll yükseltipmi degerlendiriyorlar alcaltıpmı degerlendiriyorlar keske doktor olsaydınız ya ben size okadar okuyun diye paraları bosunamı harcadım
Analigini gormedim hic

Ama basmadı balam

İste nasıl degerlendiriyorlar nasılllll nasıllll yükseltipmi degerlendiriyorlar alcaltıpmı degerlendiriyorlar keske doktor olsaydınız ya ben size okadar okuyun diye paraları bosunamı harcadım
Ortatipli ortası iyidir hem zengin de eder ne diyorum ben ya Ayyy inşallah bir daha vermene gerek kalmaz boş ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…