Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir depresyondayım su an bakma güldüğüme daha yeni oldu negatif sonuc alali hatta adet bile oldum bugun bitti
Ben sana hep dua ediyorum kuzum çok yakında hemde çok yakında inşallah kendiliğinden hamile kalacaksın. Seni üzmek istemem ama doktora sordun mu tutmaması için vücudunda bi sebep var mıymış yani herşey tabiki takdiri ilahi ama somut bi neden va rmıymış

İnsan neden bu saate acıkır yaa yookkksaa hamilelik belirtisi herşeyi hamileliği bağlayanlar?

Ben açım ama mutfağa gidiyorum herşey o kadar kötü görünüyo ki canım istemiyo beş dk önce de gittim su içip yatağıma geldim

Biliyorum kuzum ama randevu konusunda mecbur kalınca gitmis oldum oda alalım kanını deyince bende söyledim reglin son günlerinde oldugumu oda olsun cok fazla oynamaz degerin dedide öyle verdim insallah sorun teskil etmez o sekilde balam

BOOKk BOOKKK SORUN DEGIL deseydin ne bilir onlar ya niye o zaman israrla 2. Ya da 3. Gunu istiyorlar kan tahlilleri benim gittigim her doktor oyle istedi .
Zaten kanama 3.gün cogu kiside kesilmeye baslar canım hormonların düzenlendigi dönem olarak kabul ediliyorsa bilmiyorum ama kanamayla alakası oldugunu sanmıyorum sonucta kanı ordan almıyorlar bana degerlerin cok fazla oynamayacagını söyledi nasıl hesaplama yapacagını bilmiyorum

N Nana Ana ayrıca pko olmak anne olamamak demek değil ki kk da bile pkolu anne çok var sadece süreci zorlastirabiliyor . Ben de pkoluyum
Aralık ayında pko başlangıcı olduğunu yumurta tembelliği başladığını öğrendim ocakta klomen kullandım şubatta femara ve iğne sonuç hamilelik ama hiç aa ben pkoluyum çocuğum olmaz diye düşünmedim anasını sattığımın dünyasının %80 i pkolu dedim

Hem aç olup hem canının istememesi çok garip hamilelik öyle Bi değişik mi oluyormuş
Peynir yiyim diyorum içimdeki ses me peyniri be diyo yoğurt yiyim diyorum saçmalama ne yoğurdu diyo yumurta haşlıyıö diyorum gece gece yumurta sen kafayı yemişsin diyo zıkkım ye o zaman dedim yatğıma geldim içimdeki sesle kavga ediyorum

Bu gittigim doktor cok icimi rahatlattı sagolsun birkac kontrol daha yapacak onu bekliyorum sonuclarım cıkınca gidecem tekrar insallah onlarda temiz cıkar kuzum dua et

Hiç düşünme arkadaşım ben pkoyu hiç engel olarak görmedim kendime hatta ilaçla iğneyle olmzsa katlanırız o acıya tüp bebek yaparım dedim herkese de açık açık tüp bebek yaptım derdim ben kendim saklayamam zaten dünyanın sonu değil ya kime sorsam bende pko var diyo bakıyorum çatır çatır da hamile kalmışlar o konuda kendimi çok rahatlatmıştım ben zaten pkonun d hamileliğe engel olmadığını biliyordum sadece geciktirdiğini biliyodum sen de rahatına akışına bırak hayırlısıyla hamile kalırsın sana femara göndereyim mi benim iki paket yani 20 hap duruyo pahalı ilaç boşuna para verme

N Nana Ana ayrıca pko olmak anne olamamak demek değil ki kk da bile pkolu anne çok var sadece süreci zorlastirabiliyor . Ben de pkoluyum
Gecmis olsun kuzum bunu biliyorum hamilelige engel degil evet o doktor kısırsın dedigi icin pkoya bagladıgı icin cok korkmustum bende yoksa benim görüp duydugumda cok pkolu hamile vardı simdi cocuklarını büyütüyorlar

Bu gittigim doktor cok icimi rahatlattı sagolsun birkac kontrol daha yapacak onu bekliyorum sonuclarım cıkınca gidecem tekrar insallah onlarda temiz cıkar kuzum dua et
Ya nedense ne senin için ne de lorik için hiç kötü şeyler hisseetmiyorum yani hamile kalacağınıza o kadar inanıyorum ki ve dua ediyorum ki vallahi hamile kalacaksınız rabbime dua etmekten hiç vazgeçmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…