- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ben geldim hemen anladin balsin anamBu gece hicbirseyi anlamayan ben ilk okumamda ortatipliyi nasıl anladım yaaaa
Ben sana hep dua ediyorum kuzum çok yakında hemde çok yakında inşallah kendiliğinden hamile kalacaksın. Seni üzmek istemem ama doktora sordun mu tutmaması için vücudunda bi sebep var mıymış yani herşey tabiki takdiri ilahi ama somut bi neden va rmıymışHayirdepresyondayım su an bakma güldüğüme daha yeni oldu negatif sonuc alali hatta adet bile oldum bugun bitti
İnsan neden bu saate acıkır yaayookkksaa hamilelik belirtisi herşeyi hamileliği bağlayanlar?
Biliyorum kuzum ama randevu konusunda mecbur kalınca gitmis oldum oda alalım kanını deyince bende söyledim reglin son günlerinde oldugumu oda olsun cok fazla oynamaz degerin dedide öyle verdim insallah sorun teskil etmez o sekilde balamBenden de daha önce 5. Gün aldı ben de dedim hani daha önce bakıyordunuz yok o çok oynamaz dedi hem ona göre değerlendiririm demişti. Belirttin değil mi kaçıncı gün olduğunu ? İçini ferah tut çok aşırı bir oynama zaten olmaz ama 2,3.gun makbul olan
İnşallah çiçeğim benim içini ferah tut senBiliyorum kuzum ama randevu konusunda mecbur kalınca gitmis oldum oda alalım kanını deyince bende söyledim reglin son günlerinde oldugumu oda olsun cok fazla oynamaz degerin dedide öyle verdim insallah sorun teskil etmez o sekilde balam
Zaten kanama 3.gün cogu kiside kesilmeye baslar canım hormonların düzenlendigi dönem olarak kabul ediliyorsa bilmiyorum ama kanamayla alakası oldugunu sanmıyorum sonucta kanı ordan almıyorlarBOOKk BOOKKK SORUN DEGIL deseydinne bilir onlar ya niye o zaman israrla 2. Ya da 3. Gunu istiyorlar kan tahlilleri benim gittigim her doktor oyle istedi .
Aralık ayında pko başlangıcı olduğunu yumurta tembelliği başladığını öğrendim ocakta klomen kullandım şubatta femara ve iğne sonuç hamilelik ama hiç aa ben pkoluyum çocuğum olmaz diye düşünmedim anasını sattığımın dünyasının %80 i pkolu dedim
Hem aç olup hem canının istememesi çok garipBen açım ama mutfağa gidiyorum herşey o kadar kötü görünüyo ki canım istemiyobeş dk önce de gittim su içip yatağıma geldim
Aralık ayında pko başlangıcı olduğunu yumurta tembelliği başladığını öğrendim ocakta klomen kullandım şubatta femara ve iğne sonuç hamilelik ama hiç aa ben pkoluyum çocuğum olmaz diye düşünmedim anasını sattığımın dünyasının %80 i pkolu dedim
[/Q Tebrik ederimseni sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıcakla al kucağına Pkodasim Dürüst olmam gerekse ben olamaz mıyım acaba diye çok soruyorum iki kere klomen kullandım ikinciyi aşılamaya çevirdi olmadı şimdi de igneli olarak tedaviye başladık bismillah deyip İnşallah nasip olur bu sefer Rabbim yazmıştır bana da Ben de çok seviniyorum pkolu annelere umut oluyor
Peynir yiyim diyorum içimdeki ses me peyniri be diyo yoğurt yiyim diyorum saçmalama ne yoğurdu diyo yumurta haşlıyıö diyorum gece gece yumurta sen kafayı yemişsin diyo zıkkım ye o zaman dedim yatğıma geldim içimdeki sesle kavga ediyorumHem aç olup hem canının istememesi çok gariphamilelik öyle Bi değişik mi oluyormuş
Bu gittigim doktor cok icimi rahatlattı sagolsun birkac kontrol daha yapacak onu bekliyorum sonuclarım cıkınca gidecem tekrar insallah onlarda temiz cıkar kuzum dua etYa kuzum herkesin yapısı farklı tabi ama ben tek bi doktorun demesiyle hareket etmem iki doktora daha giderim ve hep te öyle yaptım her kontrolümde başka doktoea gittim hepsinin ağzından aynı şeyleri duyunca hep rahattım o yüzden böyle biley duyduğunda hemen karaları bağlama başka doktor da bul git üzüldüm valla ne zor günler geçirmişsin bi beyin fukarasının söyleyeceği sözler sana söylenenler ben daha akıllısını bulur ona giderdim ne oldu kaç ay bu düşüncelerle yaşadın
Anan kurban anan yesin seni anasının gülü o gülü uykusuz uykucu sirinesiBen geldim hemen anladin balsin anam
Anan kurban anan yesin seni anasının gülü o gülü uykusuz uykucu sirinesi
Suan hicbirseyi hicbirseye baglayamayanlardanımİnsan neden bu saate acıkır yaayookkksaa hamilelik belirtisi herşeyi hamileliği bağlayanlar?
Gecmis olsun kuzum bunu biliyorum hamilelige engel degil evet o doktor kısırsın dedigi icin pkoya bagladıgı icin cok korkmustum bende yoksa benim görüp duydugumda cok pkolu hamile vardı simdi cocuklarını büyütüyorlar
Ya nedense ne senin için ne de lorik için hiç kötü şeyler hisseetmiyorum yani hamile kalacağınıza o kadar inanıyorum ki ve dua ediyorum ki vallahi hamile kalacaksınız rabbime dua etmekten hiç vazgeçmeyinBu gittigim doktor cok icimi rahatlattı sagolsun birkac kontrol daha yapacak onu bekliyorum sonuclarım cıkınca gidecem tekrar insallah onlarda temiz cıkar kuzum dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?