Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli olan adetli olması değil mi ya ikinci ve ya üçüncü günü de verdim aldı valla kan ki 2,3,4 olabilir dedi haftasonuna denk geliyordu ikinci gün verdim mesela
Simdi bunu doktor istedi cok oynamaz degerler diyerek gecerlimi gecersizmi nasıl anlayacaz
Nananana neden o tahlilleri o kadar geç yaptın hamgi hastaneye gitsen sabah randevu alsan adetin üçüncü günümdeyim desen randevu açıyo yavrum
Cünkü sen bilmiyorsun o dönemimi balam bikac ay önce özeldeki doktor sen kısırsın diyerek pko var sende senin bebegin olmaz diyerek beni korkutmustu bende özellikle ona baktırmak icin ilk buldugum randevuyu arastırma hastanesinden eski doktoruma aldım oda degerler cok oynamaz bugün alalım kanını dedi

Benden de daha önce 5. Gün aldı ben de dedim hani daha önce bakıyordunuz yok o çok oynamaz dedi hem ona göre değerlendiririm demişti. Belirttin değil mi kaçıncı gün olduğunu ? İçini ferah tut çok aşırı bir oynama zaten olmaz ama 2,3.gun makbul olan

Kısa sürmesi sorun degil dedi ama doktorcum önemli olan düzenli gelmesi dediydi
BOOKk BOOKKK SORUN DEGIL deseydin ne bilir onlar ya niye o zaman israrla 2. Ya da 3. Gunu istiyorlar kan tahlilleri benim gittigim her doktor oyle istedi .

Hayir depresyondayım su an bakma güldüğüme daha yeni oldu negatif sonuc alali hatta adet bile oldum bugun bitti
Bunlar hep sinir bozukluğundan çok iyi anlıyorum seni ben de aynısı yapıyorum çünkü gülmeye devam moralini hep yüksek tut olcak de hamile kalcam de

Bunlar hep sinir bozukluğundan çok iyi anlıyorum seni ben de aynısı yapıyorum çünkü gülmeye devam moralini hep yüksek tut olcak de hamile kalcam de
Aynen sinirler hormonlar alt üst oldu halay modundalar sonra bi an da muslum babaya bagliyorlar

Ya kuzum herkesin yapısı farklı tabi ama ben tek bi doktorun demesiyle hareket etmem iki doktora daha giderim ve hep te öyle yaptım her kontrolümde başka doktoea gittim hepsinin ağzından aynı şeyleri duyunca hep rahattım o yüzden böyle biley duyduğunda hemen karaları bağlama başka doktor da bul git üzüldüm valla ne zor günler geçirmişsin bi beyin fukarasının söyleyeceği sözler sana söylenenler ben daha akıllısını bulur ona giderdim ne oldu kaç ay bu düşüncelerle yaşadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…