- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Çoğu zaman 3.gun verdim. Ama geçen hafta haftasonu na denk geliyordu ikinci gün verdim .Kacinci gündü .ben hep 2. Ya da 3. Gunu yaptiriyordum
Simdi bunu doktor istedi cok oynamaz degerler diyerek gecerlimi gecersizmi nasıl anlayacazÖnemli olan adetli olması değil mi yaikinci ve ya üçüncü günü de verdim aldı valla kan ki 2,3,4 olabilir dedi haftasonuna denk geliyordu ikinci gün verdim mesela
Cünkü sen bilmiyorsun o dönemimi balam bikac ay önce özeldeki doktor sen kısırsın diyerek pko var sende senin bebegin olmaz diyerek beni korkutmustu bende özellikle ona baktırmak icin ilk buldugum randevuyu arastırma hastanesinden eski doktoruma aldım oda degerler cok oynamaz bugün alalım kanını dediNananana neden o tahlilleri o kadar geç yaptın hamgi hastaneye gitsen sabah randevu alsan adetin üçüncü günümdeyim desen randevu açıyo yavrum
HayirHamile kaldı mı peki
Daha ne diyon 5. GünÇoğu zaman 3.gun verdim. Ama geçen hafta haftasonu na denk geliyordu ikinci gün verdim .
Kısa sürmesi sorun degil dedi ama doktorcumAdetli olmasi ama en onemlisi ilk günler. Çünkü nananin adetleri kisa sürüyor 5. Gun geç olur onun icin
Seni nankör evlatttttt seni doguracagıma tas dogursaydımAnaligini gormedim hic
Benden de daha önce 5. Gün aldı ben de dedim hani daha önce bakıyordunuz yok o çok oynamaz dedi hem ona göre değerlendiririm demişti. Belirttin değil mi kaçıncı gün olduğunu ? İçini ferah tut çok aşırı bir oynama zaten olmaz ama 2,3.gun makbul olanSimdi bunu doktor istedi cok oynamaz degerler diyerek gecerlimi gecersizmi nasıl anlayacaz
Cünkü sen bilmiyorsun o dönemimi balam bikac ay önce özeldeki doktor sen kısırsın diyerek pko var sende senin bebegin olmaz diyerek beni korkutmustu bende özellikle ona baktırmak icin ilk buldugum randevuyu arastırma hastanesinden eski doktoruma aldım oda degerler cok oynamaz bugün alalım kanını dedi
BOOKk BOOKKK SORUN DEGIL deseydinKısa sürmesi sorun degil dedi ama doktorcumönemli olan düzenli gelmesi dediydi
Bunlar hep sinir bozukluğundanHayirdepresyondayım su an bakma güldüğüme daha yeni oldu negatif sonuc alali hatta adet bile oldum bugun bitti
Kız bir kere 5.gun verdim geçen sene onu diyorum neden o zaman aldı hatırlamıyorum ama almıştıDaha ne diyon 5. Gün
Seni nankör evlatttttt seni doguracagıma tas dogursaydım
Evet en aızndan beş aylık olana kadar vereyim ne verebiliyosamHmm o zmn haklisinverrsin bi 5 kilo falan
Ay inşAllah ya Bi tek olsun da 9 ay bu acıyı çekmeye razıyım
Aynen sinirler hormonlar alt üst olduBunlar hep sinir bozukluğundançok iyi anlıyorum seni ben de aynısı yapıyorum çünkü gülmeye devam moralini hep yüksek tut olcak de hamile kalcam de
Bu gece hicbirseyi anlamayan ben ilk okumamda ortatipliyi nasıl anladım yaaaaOrtatipli ortası iyidir hem zengin de ederne diyorum ben ya Ayyy inşallah bir daha vermene gerek kalmaz boş ver
Bi bildigi vardir demek istiyorumKız bir kere 5.gun verdim geçen sene onu diyorum neden o zaman aldı hatırlamıyorum ama almıştı
Ya kuzum herkesin yapısı farklı tabi ama ben tek bi doktorun demesiyle hareket etmem iki doktora daha giderim ve hep te öyle yaptım her kontrolümde başka doktoea gittim hepsinin ağzından aynı şeyleri duyunca hep rahattım o yüzden böyle biley duyduğunda hemen karaları bağlama başka doktor da bul git üzüldüm valla ne zor günler geçirmişsin bi beyin fukarasının söyleyeceği sözler sana söylenenler ben daha akıllısını bulur ona giderdim ne oldu kaç ay bu düşüncelerle yaşadınSimdi bunu doktor istedi cok oynamaz degerler diyerek gecerlimi gecersizmi nasıl anlayacaz
Cünkü sen bilmiyorsun o dönemimi balam bikac ay önce özeldeki doktor sen kısırsın diyerek pko var sende senin bebegin olmaz diyerek beni korkutmustu bende özellikle ona baktırmak icin ilk buldugum randevuyu arastırma hastanesinden eski doktoruma aldım oda degerler cok oynamaz bugün alalım kanını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?