- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen ya ben sabah namaza da kalkıyorum bugün sabah 6 dan ayaktayım gece de 12 di uyudum çok da erken değil yAni ama bizimkiler maşallah 2 3 muhabbet ediyorlarBunlar rahat valla, gece 4’lere kadar bol bol muhabbet ediyolar
Valla ben de 2 senedir tatil modundayim. Ogrencilik bitince guzel kafa dinledim.Bunlar rahat valla, gece 4’lere kadar bol bol muhabbet ediyolar
Kıs maşallah bebiko ya kilosu da iyiOle tabi cnm cok sukur. Galiba beklenenden once gelcek. 15nden sonra bekliorz dedibi hafta ilerde cikti
Başlayacak tabi canım doğumdan sonra görürüm seniValla ben de 2 senedir tatil modundayim. Ogrencilik bitince guzel kafa dinledim.dogumdan sonra benm de mesaim baslar artk
Valla ben de 2 senedir tatil modundayim. Ogrencilik bitince guzel kafa dinledim.dogumdan sonra benm de mesaim baslar artk
Saolasn cnm. Ben belki 2 ye yakindr dedim ama gecmis cok.sukur. doguma yakin 3 kilo olur herlde. Bnm icin idealKıs maşallah bebiko ya kilosu da iyi
O zmn zor gorursunz bni artkBaşlayacak tabi canım doğumdan sonra görürüm seni
Son 2 ayim kiiiz. Koca rahatligi feda ediorm vallaBiraz bebiş büyüsün de, öyle başlarsın artık.
O zmn zor gorursunz bni artkbos zamnlrimda uyuycam bol bol
Son 2 ayim kiiiz. Koca rahatligi feda ediorm vallasonra da Allhn izniyle ogretmnligim baslicak. Gelsin harektli zamnlar...
Hadi ya erken derken doğum olarakmıOle tabi cnm cok sukur. Galiba beklenenden once gelcek. 15nden sonra bekliorz dedibi hafta ilerde cikti
Ne güzel yazmışsın ben çok şükür tevekkül ediyorum en başından beri. Ama ttedbir benden takdir Allahtan diye düşünüyorum hareketlerime yeme içmeme özellikle çok dikkat ediyorum inşallah benim de hep duam rabbimin dergahında Salih ve ya saliha hayırlı bi kul olsun inşallah. Rabbim isteyen tüm kullarıma annelik duygusunu yaşatsın inşallahKuzum bunların hepsi normal olan şeyler beni hala sıcak basıyor geceleri terliyorum sol kasığım kalp gibi atıyor hala seni çok iyi anlıyorum bende kese olcakmı kalp atışını duyabilcekmiyim diye endişeleniyordum sürekli ama Şükür Rabbime duydum tutturana kadar canımız çıkıyo bide rahme düştükten sonra telaş oluyo ama bunlar güzel şeyler rabbim burdaki isteyen kardeşlerime nasip edicek ben inanıyorum burda en umutsuz kişi bendim kaç kere terkettim buraları hamile insan gördükçe onlar için seviniyordum kendim için üzülüyordum rabbim kaderinde bi evlat nasip etmişse vereceği yaşayacağı bir can varsa biz tedbir bile almasak rabbim korur onu herşey takdiri ilahi kuzum tevekkülü bırakmamak gerek vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah.
Maşallah sağlıklı büyüsün kilo alsın minnoşum salih bir evlat olsun inşallah peki cinsiyet öğrenmeden önce erkek kesin bu deidğin bi belirtin oldu muEvt cnm erkk. 2200 olmuskarnimin birden buyumesinden belliydi zaten.
Gorumceden baska kimse yok malesef. Keske bi kiz kardesim ablam falan olsydi. Idare edicez bi skilde ya napalm. Yine de Allh kimseyi sahipsz komasin.
Dün kötülesmistim bugün iyiyim anasının papatyasıKuzumm noldu bitanem yaa
Allah razı olsun kuzumm çok sağ olasın henüz gerçek mi boş mu dış mı bilmiyorum çok tedirginim o yüzden. inşallah mutluluğum yarım kalmazRabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tesekkür ederim ayyyy cicegimbitki çayı yapam mı gıııııııııı anaaaaa
geçmiş olsun
Ben de 1 yaşına geldiğinde çocuğum işime başlıycam çok özledim çalışmayıValla ben de 2 senedir tatil modundayim. Ogrencilik bitince guzel kafa dinledim.dogumdan sonra benm de mesaim baslar artk
Sekercicegi varmıydıYok kuzum somut bir neden yokmus hani disardan iyi gozukuyordu ama icini bilemeyiz dedi . Yumurta kalitesizliginden kaynaklaniyor olabilir dedi
seker kiz candy
Ayyy ne kadar güzel örneksin canım icimde bir rahatlık var zaten sorun cıkmayacak insallahpcos olması için ih değerinin fsh den 2 kat yüksek olması lazım birde bunun haricinde bana da pcos dediler kilo tuylenme vs aşırı vardı düşün ben 9 ay doğum kontrol ve insülin direnci hapı kullandım sonra bıraktım evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım yani nasip olunca pco filan hikaye
Dogal denedik degerler cok güzel temiz vs dedikleri icin kuzum iki sene olacak neredeyse olmazsada asılama yda tüp bebege gidemem suan kocaöküzüm kontrole bile gitmiyor cünkü buaralarnanacımm nasılsın, kuzum siz ne kadardır bebek dusunuyordunuz sorun neydı hıc asılama yada tup bebek dusundunuz mu yoksa hep dogal mı denedınız merak ettım
Evet aybalam yine stressiz sonucların cıkmasını bekleyeyim sonuclar cıkınca doktorum söyler zaten ne yapmam gerektigini insallah diger degerlerde temiz cıkarsa herkese benden cayAynen büyük saçmalamış haklısın demiştik sana tek doktorla kalma diye tam bir hain o doktorlar! Stres etkileyebilir bence canım amhyi sen iyice bir arastır bence doktorun sana söyler gerçi ne yapman gerektiğiniAma polikistik değilsin at kafandan onu
Sagol cicegim neredesin sen ne engel oluyor aramıza katılmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?