Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel yazmışsın ben çok şükür tevekkül ediyorum en başından beri. Ama ttedbir benden takdir Allahtan diye düşünüyorum hareketlerime yeme içmeme özellikle çok dikkat ediyorum inşallah benim de hep duam rabbimin dergahında Salih ve ya saliha hayırlı bi kul olsun inşallah. Rabbim isteyen tüm kullarıma annelik duygusunu yaşatsın inşallah

Evt cnm erkk. 2200 olmus karnimin birden buyumesinden belliydi zaten.

Gorumceden baska kimse yok malesef. Keske bi kiz kardesim ablam falan olsydi. Idare edicez bi skilde ya napalm. Yine de Allh kimseyi sahipsz komasin.
Maşallah sağlıklı büyüsün kilo alsın minnoşum salih bir evlat olsun inşallah peki cinsiyet öğrenmeden önce erkek kesin bu deidğin bi belirtin oldu mu

Dün kötülesmistim bugün iyiyim anasının papatyası

Ayyy ne kadar güzel örneksin canım icimde bir rahatlık var zaten sorun cıkmayacak insallah allah izin verdikten sonra kısırlıkta hikaye

nanacımm nasılsın, kuzum siz ne kadardır bebek dusunuyordunuz sorun neydı hıc asılama yada tup bebek dusundunuz mu yoksa hep dogal mı denedınız merak ettım
Dogal denedik degerler cok güzel temiz vs dedikleri icin kuzum iki sene olacak neredeyse olmazsada asılama yda tüp bebege gidemem suan kocaöküzüm kontrole bile gitmiyor cünkü buaralar iyiyim sen nasılsın annecim

Evet aybalam yine stressiz sonucların cıkmasını bekleyeyim sonuclar cıkınca doktorum söyler zaten ne yapmam gerektigini insallah diger degerlerde temiz cıkarsa herkese benden cay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…