Allah sendende razı olsun balam rabbim seni sevindirsin insallah en kısa zamanda uykusuz uykucum gündüz uyurdu ama neyse benimde uykum var cıkacam birazdan balam iyi gecelerAllah razı olsun kızlarBu güzel muhabbet için çok teşekkür ederim Uyuyayım ben de. Hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Sabaha dualarımız kabul olmuş sevinciyle uyanalim inşallah
İnşallah çiçeğim inşallahAllah sendende razı olsun balam rabbim seni sevindirsin insallah en kısa zamanda uykusuz uykucum gündüz uyurdu ama neyse benimde uykum var cıkacam birazdan balam iyi geceler
Sabah uyandığımda ben de kan ter içinde uyanıyorum hatta duş alıyorum ama içimde böyle vakumlanıyo emcikleniyo sanki organlarım bence yerleşiyo tutunuyo kuzum şu an da karnımın sol kısmını vakumluyoOlabilir cnm. Bunlrin hepsi guzl isaretlerben terliodum deli gibi.
Git bebegini al ve dönİnşallah çiçeğim inşallahBen de doktora gideceğim uykum da geldi uyuyayım en iyisi
OlabilirSabah uyandığımda ben de kan ter içinde uyanıyorum hatta duş alıyorum ama içimde böyle vakumlanıyo emcikleniyo sanki organlarım bence yerleşiyo tutunuyo kuzum şu an da karnımın sol kısmını vakumluyo
Amin kuzum aminnOlabilirtutunsun sıkı sıkı. Buyusun de kocaman olsn minnosun.
Yapmadım ama ilk defa göğüs uçlarım acıyor normalde doluluk olurdu agır gelirdi oda adete bir hafta varken ama adetime henüz 15 gün varTest yaptın mı peki
Kuzumm noldu bitanem yaaciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Allah razı olsun kuzumm çok sağ olasın henüz gerçek mi boş mu dış mı bilmiyorum çok tedirginim o yüzden. inşallah mutluluğum yarım kalmazCanim benim çok sevindim ne güzel Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ve hayirli evlat eylesin Rabbim ❤
bitki çayı yapam mı gıııııııııı anaaaaaciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Hiç tedirgin olma canim benim insaAllah sağlıklıdır. Güzel seyler düşün güzel olsunKuzumm noldu bitanem yaa
Allah razı olsun kuzumm çok sağ olasın henüz gerçek mi boş mu dış mı bilmiyorum çok tedirginim o yüzden. inşallah mutluluğum yarım kalmazRabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayyy inşallah balımGit bebegini al ve dön
Ben sana hep dua ediyorum kuzum çok yakında hemde çok yakında inşallah kendiliğinden hamile kalacaksın. Seni üzmek istemem ama doktora sordun mu tutmaması için vücudunda bi sebep var mıymış yani herşey tabiki takdiri ilahi ama somut bi neden va rmıymış
İnsallahhhh kuzum yaaaa hepinize seker gönderecem hele bir hamile kalayımL Loriklorik hamile kalsın onada poset gönderecem olur olmadık yerde kusmasın diye biz dua etmekten vazgecemeyiz zaten bu istekle sizlrrde dualarınızı esirgemeyin lütfen allah rızası icün
pcos olması için ih değerinin fsh den 2 kat yüksek olması lazım birde bunun haricinde bana da pcos dediler kilo tuylenme vs aşırı vardı düşün ben 9 ay doğum kontrol ve insülin direnci hapı kullandım sonra bıraktım evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım yani nasip olunca pco filan hikayeeeeeeeee
Bu hormon sonucları adetin ücüncü günü olmadıki nasıl hesaplanacakki
Adetin 5.veya6. Günü test olmustu
L Loriklorik @Dostumdostum ve diger bilgili ciceklerimmmm
Ohhh tam benlik var yaaGunaydin kızcelerim uyanan haydi çaya
Sağol canım benım.. İstanbula yakınız arabası olan çıksın gelsin :)Ohhh tam benlik var yaaafiyet olsn cnn
Bebek doğduktan sonra fikrin değişir. Evde birilerinin olması büyük rahatlık. Sen çocuğuna bakarsın o ev işleri yapar.gündüz Arada çocuğu verip 1 saat uyursun.. Ben bebeğim küçükken mutfak soğuktu onu mutfağa getirememştm. 12 de başladım saat 5 de ancak kahvaltı sofrasını toplayabildim.abartısız 10 dklıkiş 5 saatimi aldı. Tecrübe mi paylaşmak istedim. Hem kv kimse yardımcı olmasaydı da hiç ilgilenmediler torunları doğdu yardımcı olmadı derdik:).Ya gelsin sorun yok daa o kdr uzun sure kalmasini istemiorm. Kuzenm de yok ole malesef.gorumcem evin en kucuk kizi ve tum cocuklr onun elinden gecti resmen. Ben normlde de evimde baskasi uzun sure kalsin istemem. Ben mi cok yabaniyim acaba
Yakin olaydim kacrmazdim vallaSağol canım benım.. İstanbula yakınız arabası olan çıksın gelsin :)
Haklisin . Aman gelse deert gelmede dertBebek doğduktan sonra fikrin değişir. Evde birilerinin olması büyük rahatlık. Sen çocuğuna bakarsın o ev işleri yapar.gündüz Arada çocuğu verip 1 saat uyursun.. Ben bebeğim küçükken mutfak soğuktu onu mutfağa getirememştm. 12 de başladım saat 5 de ancak kahvaltı sofrasını toplayabildim.abartısız 10 dklıkiş 5 saatimi aldı. Tecrübe mi paylaşmak istedim. Hem kv kimse yardımcı olmasaydı da hiç ilgilenmediler torunları doğdu yardımcı olmadı derdik:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?