Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun kızlar Bu güzel muhabbet için çok teşekkür ederim Uyuyayım ben de. Hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Sabaha dualarımız kabul olmuş sevinciyle uyanalim inşallah
Allah sendende razı olsun balam rabbim seni sevindirsin insallah en kısa zamanda uykusuz uykucum gündüz uyurdu ama neyse benimde uykum var cıkacam birazdan balam iyi geceler

Olabilir cnm. Bunlrin hepsi guzl isaretler ben terliodum deli gibi.
Sabah uyandığımda ben de kan ter içinde uyanıyorum hatta duş alıyorum ama içimde böyle vakumlanıyo emcikleniyo sanki organlarım bence yerleşiyo tutunuyo kuzum şu an da karnımın sol kısmını vakumluyo

Olabilir tutunsun sıkı sıkı. Buyusun de kocaman olsn minnosun.

ciceklerim ananız nananız rahatsızlandı yatak dösek yatıyorum basım cok agrıyoooooor
Kuzumm noldu bitanem yaa
Canim benim çok sevindim ne güzel Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ve hayirli evlat eylesin Rabbim ❤
Allah razı olsun kuzumm çok sağ olasın henüz gerçek mi boş mu dış mı bilmiyorum çok tedirginim o yüzden. inşallah mutluluğum yarım kalmaz Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hiç tedirgin olma canim benim insaAllah sağlıklıdır. Güzel seyler düşün güzel olsun Mutluluğunu daim etsin Rabbim kuzucum, Aminnnn bizlerede Nasip olsun tez vakitte insaAllah

Yok kuzum somut bir neden yokmus hani disardan iyi gozukuyordu ama icini bilemeyiz dedi . Yumurta kalitesizliginden kaynaklaniyor olabilir dedi
seker kiz candy

eeeeeeee
Bu hormon sonucları adetin ücüncü günü olmadıki nasıl hesaplanacakki
Adetin 5.veya6. Günü test olmustu
L Loriklorik @Dostumdostum ve diger bilgili ciceklerimmmm
pcos olması için ih değerinin fsh den 2 kat yüksek olması lazım birde bunun haricinde bana da pcos dediler kilo tuylenme vs aşırı vardı düşün ben 9 ay doğum kontrol ve insülin direnci hapı kullandım sonra bıraktım evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım yani nasip olunca pco filan hikaye

Ya gelsin sorun yok daa o kdr uzun sure kalmasini istemiorm. Kuzenm de yok ole malesef. gorumcem evin en kucuk kizi ve tum cocuklr onun elinden gecti resmen. Ben normlde de evimde baskasi uzun sure kalsin istemem. Ben mi cok yabaniyim acaba
Bebek doğduktan sonra fikrin değişir. Evde birilerinin olması büyük rahatlık. Sen çocuğuna bakarsın o ev işleri yapar.gündüz Arada çocuğu verip 1 saat uyursun.. Ben bebeğim küçükken mutfak soğuktu onu mutfağa getirememştm. 12 de başladım saat 5 de ancak kahvaltı sofrasını toplayabildim.abartısız 10 dklıkiş 5 saatimi aldı. Tecrübe mi paylaşmak istedim. Hem kv kimse yardımcı olmasaydı da hiç ilgilenmediler torunları doğdu yardımcı olmadı derdik:).

Sağol canım benım.. İstanbula yakınız arabası olan çıksın gelsin :)
Yakin olaydim kacrmazdim valla afiyt olsn
Haklisin . Aman gelse deert gelmede dert hic yoktan iidr o zmn. Buna da sukur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…