Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nanacımm nasılsın, kuzum siz ne kadardır bebek dusunuyordunuz sorun neydı hıc asılama yada tup bebek dusundunuz mu yoksa hep dogal mı denedınız merak ettım

Aynen büyük saçmalamış haklısın demiştik sana tek doktorla kalma diye tam bir hain o doktorlar! Stres etkileyebilir bence canım amhyi sen iyice bir arastır bence doktorun sana söyler gerçi ne yapman gerektiğini Ama polikistik değilsin at kafandan onu

Aslında anlasabildigin tecrübeli birinin yanında olması seni rahatlatır, doktorlar bile 40 gun yalniz kalmamayi öneriyor zaten büyük ihtimal 1-2 haftaya ayaklanirsin, eski haline dönersin evdeki kişide yemek, temizlik, gelen gidenle uğraşsa bile yeter yoksa yalnızlık çok daha zor sen şimdiden dusunup stres yapma bence insallah rahat bir sekilde atlatırsın

Kuzum bunların hepsi normal olan şeyler beni hala sıcak basıyor geceleri terliyorum sol kasığım kalp gibi atıyor hala seni çok iyi anlıyorum bende kese olcakmı kalp atışını duyabilcekmiyim diye endişeleniyordum sürekli ama Şükür Rabbime duydum tutturana kadar canımız çıkıyo bide rahme düştükten sonra telaş oluyo ama bunlar güzel şeyler rabbim burdaki isteyen kardeşlerime nasip edicek ben inanıyorum burda en umutsuz kişi bendim kaç kere terkettim buraları hamile insan gördükçe onlar için seviniyordum kendim için üzülüyordum rabbim kaderinde bi evlat nasip etmişse vereceği yaşayacağı bir can varsa biz tedbir bile almasak rabbim korur onu herşey takdiri ilahi kuzum tevekkülü bırakmamak gerek vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah.

Yaaa minnoşumıuz kaç gram olmuş peki bu arada erkekti dimi
Evt cnm erkk. 2200 olmus karnimin birden buyumesinden belliydi zaten.
Gorumceden baska kimse yok malesef. Keske bi kiz kardesim ablam falan olsydi. Idare edicez bi skilde ya napalm. Yine de Allh kimseyi sahipsz komasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…