Yaaa minnoşumıuz kaç gram olmuş pekiBen kontrolden ciktm teyzoslar. Cok sukur bi skntimiz yoktu. Yuzunu goremedik bu sefer . Sirtima donuktu yuzu.
nanacımm nasılsın, kuzum siz ne kadardır bebek dusunuyordunuz sorun neydı hıc asılama yada tup bebek dusundunuz mu yoksa hep dogal mı denedınız merak ettımkan testi sonuclarımın birkısmı cıkmıs bir kısmı ongün sonra cıkacakmıs
Amh düsmüs
Lh 8.67
Fsh 11.08
progesteron 0.59
prolaktin 13.24
serbest t4 9.41
tsh 1.91
estradiol 35.85
Amh 1.15
Bir referans dısı amh yazıyor
Amin cnm inşallah yaCok uzun sürmüyormus bildigim insallah acıktırda agrın sızın olmaz tatlım
Birgebeningunlugunden aldım ben innovita marka galiba, diğer kaset tipine gore daha belirginGöğüste de var bir değişiklik ben de hissettim. Usturuplu çatlasın daSiz ne testi aldınız insta dan?
Aynen büyük saçmalamış haklısın demiştik sana tek doktorla kalma diye tam bir hain o doktorlar! Stres etkileyebilir bence canım amhyi sen iyice bir arastır bence doktorun sana söyler gerçi ne yapman gerektiğiniStresin etkilemesi mümkünmü?
Cok saskınım suan bir önceki doktorun o salak lafları aklıma geliyor
yumurtalıklarının etrafında koyu grilikler var görüyormusun bak onlar iki yumurtandada var etrafını sarmıslar senin gebe kalman mümkün degil polikistik over var sende buda kısırlıga sebep olur troidi etkiler tüylenme yapar tüylenmen yok troidinde sorun yok adet düzensizligin yok ama sen pkolusun tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum
Küfür serbestmiydi burada
Seytandiyor git sikayet et o doktoru yönetime
Ben çalısmıyorum valla sen çalısıyomusunGünaydın kızlarrrr, gece ne muhabbet olmuş öyle maşallah.Hiç işe giden yok mu ya, herkes evde mi oturuyo, bu saate kadar kalıyosunuz. Kıskanıyorum ama
Aslında anlasabildigin tecrübeli birinin yanında olması seni rahatlatır, doktorlar bile 40 gun yalniz kalmamayi öneriyor zaten büyük ihtimal 1-2 haftaya ayaklanirsin, eski haline dönersin evdeki kişide yemek, temizlik, gelen gidenle uğraşsa bile yeter yoksa yalnızlık çok daha zorKalsin kalsin da cok kalmasinneyse kaynanadan iidr en azndan galiba
Valla bnmkisi de iidr aslnda . Bi skntimiz olmdi simdiye kdr. Her sekilde yardimci olur daa iste . Ben evimde baskasinin uzun sure kalmasini sevmiorm . Ondan sknti ettim
Merhaba
Adin yabanci gelmedi aslnda bana da.
Ovu kullanmdim cnm. Esim istemedi. Ben de 2 gune bir iliski olsn diye anlastm ama tabiki de ole olmadi. Bazen ust uste bazen de 3 gun arayla oldu. Geblik testini de 5 6 gun oncesnden basldim yapmyacikmamisti tabi o zmn. En son adetin 2. Gunu yaptm silik cizgi cikmisti cok sukur. Cok sukur sona dogru gidiorm. Rabbim sana da cok bekletmeden hayrli zamnda versin ❤
Allhtan akrabalardan uzagim. Yoksa dedgin gibi cekilmez. Annmi arayip hemen soledim.ilk haftalrda sen de gel diye. Bklm artk nasil olur
Kuzum bunların hepsi normal olan şeyler beni hala sıcak basıyor geceleri terliyorum sol kasığım kalp gibi atıyor hala seni çok iyi anlıyorum bende kese olcakmı kalp atışını duyabilcekmiyim diye endişeleniyordum sürekli ama Şükür Rabbime duydum tutturana kadar canımız çıkıyo bide rahme düştükten sonra telaş oluyo ama bunlar güzel şeyler rabbim burdaki isteyen kardeşlerime nasip edicek ben inanıyorum burda en umutsuz kişi bendim kaç kere terkettim buraları hamile insan gördükçe onlar için seviniyordum kendim için üzülüyordum rabbim kaderinde bi evlat nasip etmişse vereceği yaşayacağı bir can varsa biz tedbir bile almasak rabbim korur onu herşey takdiri ilahi kuzum tevekkülü bırakmamak gerek vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah.Sabah uyandığımda ben de kan ter içinde uyanıyorum hatta duş alıyorum ama içimde böyle vakumlanıyo emcikleniyo sanki organlarım bence yerleşiyo tutunuyo kuzum şu an da karnımın sol kısmını vakumluyo
Ben pre-seed marka aldım, hem jel aldım hem ovülasyon testi. Umarım bir daha almak zorunda kalmam ama yine de aklımda bulunsunBirgebeningunlugunden aldım ben innovita marka galiba, diğer kaset tipine gore daha belirgin
Evt cnm erkk. 2200 olmusYaaa minnoşumıuz kaç gram olmuş pekibu arada erkekti dimi
Gorumceden baska kimse yok malesef. Keske bi kiz kardesim ablam falan olsydi. Idare edicez bi skilde ya napalm. Yine de Allh kimseyi sahipsz komasin.Aslında anlasabildigin tecrübeli birinin yanında olması seni rahatlatır, doktorlar bile 40 gun yalniz kalmamayi öneriyor zaten büyük ihtimal 1-2 haftaya ayaklanirsin, eski haline dönersin evdeki kişide yemek, temizlik, gelen gidenle uğraşsa bile yeter yoksa yalnızlık çok daha zorsen şimdiden dusunup stres yapma bence insallah rahat bir sekilde atlatırsın
Çok birşey farketceğini sanmıyorum ben canım ya sen ama doktora sor bu zamanlarda yaptırdım deeeeeeeee
Bu hormon sonucları adetin ücüncü günü olmadıki nasıl hesaplanacakki
Adetin 5.veya6. Günü test olmustu
@LoriklorikBeklemekseni ve diger bilgili ciceklerimmmm
Ben çalısmıyorum valla sen çalısıyomusun☺
Ben gidiyorum işe muhabbet de edemiyorum bu yüzdenGünaydın kızlarrrr, gece ne muhabbet olmuş öyle maşallah.Hiç işe giden yok mu ya, herkes evde mi oturuyo, bu saate kadar kalıyosunuz. Kıskanıyorum ama
Oh ne güzel sağlıklı olsunda bosver canımBen kontrolden ciktm teyzoslar. Cok sukur bi skntimiz yoktu. Yuzunu goremedik bu sefer . Sirtima donuktu yuzu.
Ben gidiyorum işe muhabbet de edemiyorum bu yüzden
Nerde çalısıyosunki ne güzelmiş vallaÇalışıyorum tabi yaaaa, ama çok rahatım. Sabahın köründe gitmiyorum, erken de çıkıyorum
Ole tabi cnm cok sukur. Galiba beklenenden once gelcek. 15nden sonra bekliorz dediOh ne güzel sağlıklı olsunda bosver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?