İnsanlar 5kere tüp bebek deneyip 6.da hamile kalabiliyor kısmet nasip annem insallah sen tedavi olmadan kalacaksınNapiyim kiz daha ben napiyim
2 tane asilama yaptirdim
1 tup bebek denedim
Clife macunu denedim
Ovulasyon testleri denedim
Bir ton ilac kullandim igne kullandim
Som olarak gobegimi de duzelttirdim
Yine takviye kullaniyorum
Ari sutu bal polen kullaniyorum
Ustumde meryem ana otu tasimaya da basladim az once meryem suresi okudum ustune
Daha ne yapiyim
Evet olabilir maşallah canım sağlıkla gelsinSaolasn cnm. Ben belki 2 ye yakindr dedim ama gecmis cok.sukur. doguma yakin 3 kilo olur herlde. Bnm icin ideal
Loriiiiikkkk beniiiiiii kıskannnndıııııııYagcilarda inecek var kapttaaaannn
hangisinin dediği doğru çıktı anlamadımBahçeciyi biliyorum ama cok pahali hatta gorusmeye falan gitmistik 2 ayri doktor ile haziranda gittigim doktor yasin cok genc hersey yolunda normal yolla deneyin bir sure olmazsa tekrar gelin digeri de 6 ay sonra gittigimde sen bu degrrlerle asla hamile kalamazsin demisti .o gunki yasadigim tramvayi burdakilere iyi bilir
Benim gucum yok 5 taneyeİnsanlar 5kere tüp bebek deneyip 6.da hamile kalabiliyor kısmet nasip annem insallah sen tedavi olmadan kalacaksın
Loriiiiikkkk beniiiiiii kıskannnndııııııı
Merhaba gülüm nasılsın böcegin nasıl nerelere gittiniz siz gözümüz yollarda kaldıMerhaba çiçeğim
orası öyle canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşllah cuma günü geldiğinde sonucum pozitif çıkar
İnsallah temizlenmistir kuzum enfeksiyonlarınız insallah hemen calısmalara baslayın der doktorunuzperşembe son fitili takcam gece..
cuma kontrolüm var anacum bakalım doktor amca ne diyecek 1 aydır herif düz duvara tırmanacak artık
haftayada regl olcam zatenbakalım ben bebe çalışmalarına ne zaman başlayacam
Bahçeciyi biliyorum ama cok pahali hatta gorusmeye falan gitmistik 2 ayri doktor ile haziranda gittigim doktor yasin cok genc hersey yolunda normal yolla deneyin bir sure olmazsa tekrar gelin digeri de 6 ay sonra gittigimde sen bu degrrlerle asla hamile kalamazsin demisti .o gunki yasadigim tramvayi burdakilere iyi bilir
amannn desede regl olcamİnsallah temizlenmistir kuzum enfeksiyonlarınız insallah hemen calısmalara baslayın der doktorunuz
maşşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be güzel bi duyguBen geldiiiiiiimmm
Noruyonz kızlar ay bu ara günler nasıl geçiyor bilemiyorum oğluşuma battaniye örüyorum tüm hızımla çok zevkli gidiyor onun dışında Rabbim cümleyle beraber eşimin de işlerini açsın insAllah da evden gitsin artk vala gına geldi artık ev işi falan yapasim gelmiyor hiç kızımı okula yolladım brnde birazsan anneme gidicem biraz oturur dönerim artık
Bı foto atayım bugün çekmişken dışarıda bol giydiğim için için hala kimse hamile sanmıyo beni ama evde tayt t-shirt takılınca baya belli oldu artık miniğim
Napiyim kiz daha ben napiyim
2 tane asilama yaptirdim
1 tup bebek denedim
Clife macunu denedim
Ovulasyon testleri denedim
Bir ton ilac kullandim igne kullandim
Som olarak gobegimi de duzelttirdim
Yine takviye kullaniyorum
Ari sutu bal polen kullaniyorum
Ustumde meryem ana otu tasimaya da basladim az once meryem suresi okudum ustune
Daha ne yapiyim
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllah kızlar su okunan ezan hürmetine insAllah olacakYaşın kaç bilmiyorum canım ama, doktorlardan daha kapıdan girer girmez şikayetin Bedir demeden yaşın geçmiş senin zaten tüp bebek yap belki tutar diye duymuş biriyim ve eşim tüp bebeğe kesinlikle karşı, o listede saydıklarının hepsini yaptım iki senedir aşılama ve tüp bebek hariç ve yaşım 35, Allahtan ümit kesilmez diyip prowomen ve clife a devam edip ovülasyon testleriyle denemeye devam ediyorum hala, tek adım kaldı o da kafadan silmek, onu da yaparsam inanıyorum gelecek bebeklerimiz ❤
Aynen öyle ballıbörülcemBenim gucum yok 5 taneyeinsallah tek dilegim o aslinda isrsrci olmamaya karar verdim . Rabbim en iyi zamani bilir veren de o alan da
Ilk gittigim altunizade olan mehmet resit asoglu aslinda cok iyi biriydi . Seni kardesim gibi goruyorum dedi . Bu yasta o kadar igne falan kullanmani tavsiye etmem dedi .kendi karisi da tup bebekle hamile kaldi .hangisinin dediği doğru çıktı anlamadım
bide hangi doktorlar
anammm ben gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim o zaman
Amin cnm Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllahmaşşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be güzel bi duygu
Stresi kesmek istesem de kesemem ben ne yazikiiAynen öyle ballıbörülcemdün amhyi biraz arastırdım stres cok etkiliyormus sende bende stresi kesebilsek hemen hamile kalacaz galiba
Sende beni böyle kıskandıgın sürece benim sırtım asla yere gelmez yavyuuuuuummmmheeeee coooookkk coookkk
bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyordumIlk gittigim altunizade olan mehmet resit asoglu aslinda cok iyi biriydi . Seni kardesim gibi goruyorum dedi . Bu yasta o kadar igne falan kullanmani tavsiye etmem dedi .kendi karisi da tup bebekle hamile kaldi .
Ikincisi de fulya daki cem celikbana bu degerlerle senin tupbebek sansin cok az dedi .hemen istersen burda istersen baska bir yerde baslatin dedi. Aslinda hakliydi ama insan bi umutla geliyor sonucta biz asilama icin konusmaya gitmistik. Adet olunca gel demisti .gittim pat diye yuzume söyledi afalladim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?