Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar 5kere tüp bebek deneyip 6.da hamile kalabiliyor kısmet nasip annem insallah sen tedavi olmadan kalacaksın

hangisinin dediği doğru çıktı anlamadım
bide hangi doktorlar
anammm ben gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim o zaman

Ben geldiiiiiiimmm
Noruyonz kızlar ay bu ara günler nasıl geçiyor bilemiyorum oğluşuma battaniye örüyorum tüm hızımla çok zevkli gidiyor onun dışında Rabbim cümleyle beraber eşimin de işlerini açsın insAllah da evden gitsin artk vala gına geldi artık ev işi falan yapasim gelmiyor hiç kızımı okula yolladım brnde birazsan anneme gidicem biraz oturur dönerim artık
Bı foto atayım bugün çekmişken dışarıda bol giydiğim için için hala kimse hamile sanmıyo beni ama evde tayt t-shirt takılınca baya belli oldu artık miniğim

Eklentiler

• IMG_20200304_123305.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
İnsallah temizlenmistir kuzum enfeksiyonlarınız insallah hemen calısmalara baslayın der doktorunuz

Yaşın kaç bilmiyorum canım ama, doktorlardan daha kapıdan girer girmez şikayetin Bedir demeden yaşın geçmiş senin zaten tüp bebek yap belki tutar diye duymuş biriyim ve eşim tüp bebeğe kesinlikle karşı, o listede saydıklarının hepsini yaptım iki senedir aşılama ve tüp bebek hariç ve yaşım 35, Allahtan ümit kesilmez diyip prowomen ve clife a devam edip ovülasyon testleriyle denemeye devam ediyorum hala, tek adım kaldı o da kafadan silmek, onu da yaparsam inanıyorum gelecek bebeklerimiz

maşşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be güzel bi duygu

Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllah kızlar su okunan ezan hürmetine insAllah olacak

Benim gucum yok 5 taneye insallah tek dilegim o aslinda isrsrci olmamaya karar verdim . Rabbim en iyi zamani bilir veren de o alan da
Aynen öyle ballıbörülcem dün amhyi biraz arastırdım stres cok etkiliyormus sende bende stresi kesebilsek hemen hamile kalacaz galiba

hangisinin dediği doğru çıktı anlamadım
bide hangi doktorlar
anammm ben gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim o zaman
Ilk gittigim altunizade olan mehmet resit asoglu aslinda cok iyi biriydi . Seni kardesim gibi goruyorum dedi . Bu yasta o kadar igne falan kullanmani tavsiye etmem dedi .kendi karisi da tup bebekle hamile kaldi .
Ikincisi de fulya daki cem celik bana bu degerlerle senin tupbebek sansin cok az dedi .hemen istersen burda istersen baska bir yerde baslatin dedi. Aslinda hakliydi ama insan bi umutla geliyor sonucta biz asilama icin konusmaya gitmistik. Adet olunca gel demisti .gittim pat diye yuzume söyledi afalladim kaldim

bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…