Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansız
o yüzden psikolojimi tüpe alıştırıyordum ve tek dayanağım bahçeci idi şuan hayal kırıklığı yaşıyorum
İmkansız deme ya herşey nasip kısmet elbet ama isteyin diyor Rabb'im olmazı oldurur insAllah dualarımdasnz her zmn

Kesinlikle oyle devlette kisiye gore tedavi yok ezbere protokolden gidiyorlar herkese ayni protokolden tedavi uyguluyorlar.
Ama ozelde oyle degil en azindan o fark guzel . Hatta torpil deyince ben once devlette yaptiricaktim tup bebegi sonra iisi cok uzatiyorlar diye vazgectik . Orda tahlil falan yaptırıyorlar dosya icin . Sira beklerken orda bi gorevli yaninda yakini bir çift ile geldi hemen onlari aldilar

kuzum sadece devlette değilki
mesela tanıdık bir doktor olsun özel yada devlet bak nasıl ilgileniyorlar
bak o tüp bebek nasıl tutuyor.. ah ah...
insanlık bitiyor diyorum bazen

Aminn kuzum inşallah ağzına sağlık

teşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansız
o yüzden psikolojimi tüpe alıştırıyordum ve tek dayanağım bahçeci idi şuan hayal kırıklığı yaşıyorum
Canım eşin için çakşır denediniz mi? Gerçekten çok etkili. Çakşır ve keçiboynuzu özü beraber. Sonuçları şaşırtıcı oluyor

Canım eşin için çakşır denediniz mi? Gerçekten çok etkili. Çakşır ve keçiboynuzu özü beraber. Sonuçları şaşırtıcı oluyor
keçiboynuzu pekmezini özel yaptırdık katkısız 2 ay kullandı bir gıdım ilerlemedi
bir haftadır keçiboynuzu kürüne başladık bakalım canım
çakşırda ters tepti isteksizlik yaptı adam da

Dogal denedik degerler cok güzel temiz vs dedikleri icin kuzum iki sene olacak neredeyse olmazsada asılama yda tüp bebege gidemem suan kocaöküzüm kontrole bile gitmiyor cünkü buaralar iyiyim sen nasılsın annecim
bende iyiyim çiçek kokulu anam kendı halimizde çalışamalra devam edıyoruz bakalım bu ay mujdelı haberı alabılecekmıyız inş aşılama yada tup bebege gerek kalmadan olur ama keske esınde degerlerıne baktırsaydı bu arada ıkı yıl olmus cunku baya en azından bır sorun varsa cozumune bakılırdı

keçiboynuzu pekmezini özel yaptırdık katkısız 2 ay kullandı bir gıdım ilerlemedi
bir haftadır keçiboynuzu kürüne başladık bakalım canım
çakşırda ters tepti isteksizlik yaptı adam da
Şaşırdım, bir macun var bende, bir de suyu. Macunu eşim beğenmedi ama içeriği karışık diye. Ben ona portakal suyuna koyup içiriyorum. Kendi içtiğini bilmiyor ama
Bırakmayın keçiboynuzunu ama, bazıları üç beş ay kullanıyor. Biz de kullanıcaz.

ne macunu ne suyu kız söyle belki bizede faydası dokunur
yok bebeğim kürü bırakmayacaz
şuan 3 aylık ilaç tedavimiz var.. kürde 3 aylık... aynı zamanda bitecek...
bir hafta sabah akşam içti.. şimdi akşamları bir bardak içmeye başladı

Kızlar az önce ovülasyon testi negatif çıktı neden öyle oldu ki dün hem kontrol çizgisi hem diğer çizgi silikti ama vardı. Bugün çıkmadı
hormonlardan dolayı öyle olabilir normal canım
sen yapmaya devam et
ben 2 ay önce sürekliboş gördüm geç yumurtladım 28. günde pik oldu
jatta burayada yazmıştım
kızlar devam et demişti ki gördüm zaten

Esila marka çakşırlı bitkisel macun. İçinde çakşır, arı sütü, polen, bal, ısırgan tohumu, safran, çörekotu, hindistan cevizi, keçi boynuzu pekmezi, zencefil, karanfil, ginseng, üzüm pekmezi baktım da yazdım içindekiler bunlarmış. Cibsel gücü artırıcı ve sperm sayısına ve kalitesine faydası varmış. Eşim bunu yeseydi çok sevinecektim ama sevmedi tadını. Onun için ben yiyorum bir kaşık. Eşim de çakşır suyu içiyor. Aslında günde üç defa aç karnına içilecekmiş. Bizimki işte olunca sadece akşam yemeği öncesi içiyor. Her yerde satılıyor trendyolda bile var çakşır suyu, bir kaç şişe al kuzum, meyve suyuyla fln karıştır içir,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…