- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İmkansız deme ya herşey nasip kısmet elbet ama isteyin diyor Rabb'im olmazı oldurur insAllahteşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansız
o yüzden psikolojimi tüpe alıştırıyordum ve tek dayanağım bahçeci idişuan hayal kırıklığı yaşıyorum
Kesinlikle oyle devlette kisiye gore tedavi yok ezbere protokolden gidiyorlar herkese ayni protokolden tedavi uyguluyorlar.devletin buna el atmaması çok acı
eğer devlet bu tarz şeylere önem verseydi
hem özeller insanları bankamatik olarak görmezdi
hem doktorlar vicdanlı olurdu
devlet hastanelerinde tüp bebek var ama 100 kişi yapıyorsa 2 kişide tutuyor
mecbur insanlar özele gidiyor
özelde insanları bankamatik gördükçe.. off bazen bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum
sağlık için bile torpik tanıdık bulmak gerek
biz kime güvenecez ya
Birazcik daha sabir bakalin insalla gelirler tedavisizL Loriklorik N Nana AnaBal0ncuk kızlar ben sizden de yakında güzel haber alacağımıza eminim olumsuzluk çağırmayın biliyorum insan umutsuz oluyor çoğu zmn ama yoktan var eder Rabb'im isterse neler olmaz ki vaktini bekliyor elbet sizin nazlı minikler illaki gelecekler azıcık daha sabır
Ayyyy bebeğim ya inşallah ona az kalmıştır yok tedavi içinGebelik icin mi
Ha iyi bakalim insallah engel bisey cokmazAyyyy bebeğim ya inşallah ona az kalmıştır yok tedavi için
kuzum sadece devlette değilkiKesinlikle oyle devlette kisiye gore tedavi yok ezbere protokolden gidiyorlar herkese ayni protokolden tedavi uyguluyorlar.
Ama ozelde oyle degil en azindan o fark guzel . Hatta torpil deyince ben once devlette yaptiricaktim tup bebegi sonra iisi cok uzatiyorlar diye vazgectik . Orda tahlil falan yaptırıyorlar dosya icin . Sira beklerken orda bi gorevli yaninda yakini bir çift ile geldi hemen onlari aldilar
Şimdilik yok çok şükür kuzumHa iyi bakalim insallah engel bisey cokmaz
Ahahahaaa ben de kendim için erkek hissediyorum başından beri kız erkek farketmez rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahOnu ben dedim bu kesin erkek dedim erkek cıktı
Telefon kavgası yapıyoruz :) sera kuruyorum birşey dmezKaynanangil diyecek ne telefon meraklısı cıktı bu gelin
Çalışıyorum ya kuşum ama daha aktif olmaya karar verdimSagol cicegim neredesin sen ne engel oluyor aramıza katılmana
Aminn kuzum inşallah ağzına sağlıkNe güzel yazmışsın ben çok şükür tevekkül ediyorum en başından beri. Ama ttedbir benden takdir Allahtan diye düşünüyorum hareketlerime yeme içmeme özellikle çok dikkat ediyorum inşallah benim de hep duam rabbimin dergahında Salih ve ya saliha hayırlı bi kul olsun inşallah. Rabbim isteyen tüm kullarıma annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Canım eşin için çakşır denediniz mi? Gerçekten çok etkili. Çakşır ve keçiboynuzu özü beraber. Sonuçları şaşırtıcı oluyorteşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansız
o yüzden psikolojimi tüpe alıştırıyordum ve tek dayanağım bahçeci idişuan hayal kırıklığı yaşıyorum
keçiboynuzu pekmezini özel yaptırdık katkısız 2 ay kullandı bir gıdım ilerlemediCanım eşin için çakşır denediniz mi? Gerçekten çok etkili. Çakşır ve keçiboynuzu özü beraber. Sonuçları şaşırtıcı oluyor
bende iyiyim çiçek kokulu anamDogal denedik degerler cok güzel temiz vs dedikleri icin kuzum iki sene olacak neredeyse olmazsada asılama yda tüp bebege gidemem suan kocaöküzüm kontrole bile gitmiyor cünkü buaralariyiyim sen nasılsın annecim
Şaşırdım, bir macun var bende, bir de suyu. Macunu eşim beğenmedi ama içeriği karışık diye. Ben ona portakal suyuna koyup içiriyorum. Kendi içtiğini bilmiyor amakeçiboynuzu pekmezini özel yaptırdık katkısız 2 ay kullandı bir gıdım ilerlemedi
bir haftadır keçiboynuzu kürüne başladık bakalım canım
çakşırda ters tepti isteksizlik yaptı adam da
ne macunu ne suyu kız söyle belki bizede faydası dokunurŞaşırdım, bir macun var bende, bir de suyu. Macunu eşim beğenmedi ama içeriği karışık diye. Ben ona portakal suyuna koyup içiriyorum. Kendi içtiğini bilmiyor ama
Bırakmayın keçiboynuzunu ama, bazıları üç beş ay kullanıyor. Biz de kullanıcaz.
hormonlardan dolayı öyle olabilir normal canımKızlar az önce ovülasyon testi negatif çıktıneden öyle oldu ki dün hem kontrol çizgisi hem diğer çizgi silikti ama vardı. Bugün çıkmadı
Esila marka çakşırlı bitkisel macun. İçinde çakşır, arı sütü, polen, bal, ısırgan tohumu, safran, çörekotu, hindistan cevizi, keçi boynuzu pekmezi, zencefil, karanfil, ginseng, üzüm pekmezine macunu ne suyu kız söyle belki bizede faydası dokunur
yok bebeğim kürü bırakmayacaz
şuan 3 aylık ilaç tedavimiz var.. kürde 3 aylık... aynı zamanda bitecek...
bir hafta sabah akşam içti.. şimdi akşamları bir bardak içmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?