- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kız hani spor yapiordun sen bı ara bıraktın mi yaz geliyor azıcık hava isinsa içim kıpır kıpır oluyor bende yürüyüşe baslayacamAynen öyle ballıbörülcemdün amhyi biraz arastırdım stres cok etkiliyormus sende bende stresi kesebilsek hemen hamile kalacaz galiba
Insallah gelir bebeklerler beklenmedik andaYaşın kaç bilmiyorum canım ama, doktorlardan daha kapıdan girer girmez şikayetin Bedir demeden yaşın geçmiş senin zaten tüp bebek yap belki tutar diye duymuş biriyim ve eşim tüp bebeğe kesinlikle karşı, o listede saydıklarının hepsini yaptım iki senedir aşılama ve tüp bebek hariç ve yaşım 35, Allahtan ümit kesilmez diyip prowomen ve clife a devam edip ovülasyon testleriyle denemeye devam ediyorum hala, tek adım kaldı o da kafadan silmek, onu da yaparsam inanıyorum gelecek bebeklerimiz ❤
maşşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin be güzel bi duygu
Git yine de seni yaniltmiyim bi görüş falan ama cebini ona gore ayarlaman lazim pahalibende cem çeliğe gitmeyi düşünüyordum
Ayagına birsey dolanmıs annem dikkat et takılıp düsmeBen geldiiiiiiimmm
Noruyonz kızlar ay bu ara günler nasıl geçiyor bilemiyorum oğluşuma battaniye örüyorum tüm hızımla çok zevkli gidiyor onun dışında Rabbim cümleyle beraber eşimin de işlerini açsın insAllah da evden gitsin artk vala gına geldi artık ev işi falan yapasim gelmiyor hiç kızımı okula yolladım brnde birazsan anneme gidicem biraz oturur dönerim artık
Bı foto atayım bugün çekmişken dışarıda bol giydiğim için için hala kimse hamile sanmıyo beni ama evde tayt t-shirt takılınca baya belli oldu artık miniğim
pahalı olduğunu duydum evetGit yine de seni yaniltmiyim bi görüş falan ama cebini ona gore ayarlaman lazim pahali
İnsallah cicegimmmorası öyle canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşllah cuma günü geldiğinde sonucum pozitif çıkar
Niye sirtin yere gelmezSende beni böyle kıskandıgın sürece benim sırtım asla yere gelmez yavyuuuuuummmm
Hahahah yok kız aynanın üzerinde o çizgiAyagına birsey dolanmıs annem dikkat et takılıp düsmemasallah kocaman olmus böcegin yaaaa büyüyor oglumuz
Temizlendigin gibi baslarsın balam hicbirsey olmaz yeterki stressiz ol bu seferamannn desede regl olcam
regl bitincede yine herifteki spermler uçar gider
hay ben bu bebeyi varya
Reklam iste sadecepahalı olduğunu duydum evet
hatta şimdi cem çeliğin muayneleri ücretli olmuş onuda duydum
senin amh kaçki az diyip duruyorsun
cem çelik reklam yapmayı biliyor ama isntagramda şu kdar değer şu kdar bilmem ne şu kdar amh ile ilk deneme bilmem ne
Kendimizi böyle Sartladıkca tabi kesemeyizStresi kesmek istesem de kesemem ben ne yazikii
aman sperm yok zaten anacumTemizlendigin gibi baslarsın balam hicbirsey olmaz yeterki stressiz ol bu sefer
anasının gözü sadece muaynemi 550.. ne yapıyor lan altı üstü ultrasondan bakıyorReklam iste sadecedoktorlarin hepsi oyle sadece olumlulari paylaşıyorlar. Amh 0.63 beybim ultrasonda da az gözüküyor. Muayenesi gecen sene 550 liraydi ama bu 6 ay gecerliydi sanirim
Soyledigimiz kisiye bagliKendimizi böyle Sartladıkca tabi kesemeyizkısır bile olsak soranlara amaaaan kısırım zaten dedigimiz gün hamile kalırıııııızzzz kesin
Aammaa kac denemeden sonra yani bi de onun maddi acidan bakilmasi lazimaman sperm yok zaten anacum
anasının gözü sadece muaynemi 550.. ne yapıyor lan altı üstü ultrasondan bakıyor
çüş ya
amh çok düşük değilmiş
amh 0.3 paylaşıyorlar beeeeeee
Bende onu bekliyorum balam hep bir ertelemeKız hani spor yapiordun sen bı ara bıraktın mi yaz geliyor azıcık hava isinsa içim kıpır kıpır oluyor bende yürüyüşe baslayacam
devletin buna el atmaması çok acıAammaa kac denemeden sonra yani bi de onun maddi acidan bakilmasi lazimher adim da para veriyorlar . Yok yumurta genclestirme yok cart yok curt yok bu yok şu gittigim doktor demisti herseyin en iyi sekilde yurumesini istiyorsan belki 100 bine kadar yolun var . Çünkü yumurtayi aliyorlar onceden kalitesi tespit edilebilir embriyoyu kaliyeli hale getirebilirler bu mumkun ama binun icin gani gani paranin olmasi lazim .
teşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansızL Loriklorik N Nana AnaBal0ncuk kızlar ben sizden de yakında güzel haber alacağımıza eminim olumsuzluk çağırmayın biliyorum insan umutsuz oluyor çoğu zmn ama yoktan var eder Rabb'im isterse neler olmaz ki vaktini bekliyor elbet sizin nazlı minikler illaki gelecekler azıcık daha sabır
Erteleme çık dışarı bı hava al miss yürü açılırsn valaBende onu bekliyorum balam hep bir erteleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?