Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle ballıbörülcem dün amhyi biraz arastırdım stres cok etkiliyormus sende bende stresi kesebilsek hemen hamile kalacaz galiba
Kız hani spor yapiordun sen bı ara bıraktın mi yaz geliyor azıcık hava isinsa içim kıpır kıpır oluyor bende yürüyüşe baslayacam

Insallah gelir bebeklerler beklenmedik anda benom yasim 24 ama yumurta rezervim düşük o yuzden elimden geln herseyi yapmaya calisiyorum gerisi takdiri ilahi

Ayagına birsey dolanmıs annem dikkat et takılıp düsme masallah kocaman olmus böcegin yaaaa büyüyor oglumuz

Git yine de seni yaniltmiyim bi görüş falan ama cebini ona gore ayarlaman lazim pahali
pahalı olduğunu duydum evet
hatta şimdi cem çeliğin muayneleri ücretli olmuş onuda duydum
senin amh kaçki az diyip duruyorsun
cem çelik reklam yapmayı biliyor ama isntagramda şu kdar değer şu kdar bilmem ne şu kdar amh ile ilk deneme bilmem ne

Reklam iste sadece doktorlarin hepsi oyle sadece olumlulari paylaşıyorlar. Amh 0.63 beybim ultrasonda da az gözüküyor. Muayenesi gecen sene 550 liraydi ama bu 6 ay gecerliydi sanirim

Temizlendigin gibi baslarsın balam hicbirsey olmaz yeterki stressiz ol bu sefer
aman sperm yok zaten anacum

Reklam iste sadece doktorlarin hepsi oyle sadece olumlulari paylaşıyorlar. Amh 0.63 beybim ultrasonda da az gözüküyor. Muayenesi gecen sene 550 liraydi ama bu 6 ay gecerliydi sanirim
anasının gözü sadece muaynemi 550.. ne yapıyor lan altı üstü ultrasondan bakıyor
çüş ya
amh çok düşük değilmiş
amh 0.3 paylaşıyorlar beeeeeee

aman sperm yok zaten anacum

anasının gözü sadece muaynemi 550.. ne yapıyor lan altı üstü ultrasondan bakıyor
çüş ya
amh çok düşük değilmiş
amh 0.3 paylaşıyorlar beeeeeee
Aammaa kac denemeden sonra yani bi de onun maddi acidan bakilmasi lazim her adim da para veriyorlar . Yok yumurta genclestirme yok cart yok curt yok bu yok şu gittigim doktor demisti herseyin en iyi sekilde yurumesini istiyorsan belki 100 bine kadar yolun var . Çünkü yumurtayi aliyorlar onceden kalitesi tespit edilebilir embriyoyu kaliyeli hale getirebilirler bu mumkun ama binun icin gani gani paranin olmasi lazim .

devletin buna el atmaması çok acı
eğer devlet bu tarz şeylere önem verseydi
hem özeller insanları bankamatik olarak görmezdi
hem doktorlar vicdanlı olurdu
devlet hastanelerinde tüp bebek var ama 100 kişi yapıyorsa 2 kişide tutuyor
mecbur insanlar özele gidiyor
özelde insanları bankamatik gördükçe.. off bazen bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum
sağlık için bile torpik tanıdık bulmak gerek
biz kime güvenecez ya

L Loriklorik N Nana Ana Bal0ncuk kızlar ben sizden de yakında güzel haber alacağımıza eminim olumsuzluk çağırmayın biliyorum insan umutsuz oluyor çoğu zmn ama yoktan var eder Rabb'im isterse neler olmaz ki vaktini bekliyor elbet sizin nazlı minikler illaki gelecekler azıcık daha sabır

teşekkür ederiz kuzum... ama ben erkek infertilitesi yaşıyorum nerdeyse imkansız
o yüzden psikolojimi tüpe alıştırıyordum ve tek dayanağım bahçeci idi şuan hayal kırıklığı yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…