Hemen vermio zaten drm ilerki haftlarda verio. Zamnla bebek aldgi icin annede kalmioBen henüz demir ilacı kullanmıyorum ama kan testimde demirim normalden yüksek çıkmıştı.
Helva yerine halka tatli istedim kocadanYemedinizmi
Geldim cicegim
Neyapıyırsun
Deme yaaa valla benim canım çekmişti napim eşimden allah razı olsunAfiyet olsun iyiki ölmüsüm herkes helva yemis
Hemen vermio zaten drm ilerki haftlarda verio. Zamnla bebek aldgi icin annede kalmio
Helva yerine halka tatli istedim kocadan
HahahaAllh iiligini versin ne diyiim
Ne bu helva konusu ya diye diye canımı çektirdinizBi kazan bende istiyorum helvaacilen hemde
Folik asit kullanmanız gerek ama neden kullanmıyorsunuzYok kullanmıyorum. Önceki gebeliğimde de kullanmamıştım. Sende kullanıyorsan solgar çok iyi. Kız kardeşim kullanmıştı.
Ne ölmesi ya allah korusun töberAfiyet olsun iyiki ölmüsüm herkes helva yemis
Ben cinayet isleyecem simdi onun İcin istiyorumNe bu helva konusu ya diye diye canımı çektirdiniz
Uzulme demek kolay ama uzuluyor insan henuz o psikolojiyi kafamdan atamadim daha cok yeniVardır rabbimin hikmeti sakın uzulme sakın. Ben uzuluyordum rabbimin hikmetini yeni aldım
AaaaBen cinayet isleyecem simdi onun İcin istiyorum
Teşekkür ederimOluyor canım bazen tedirgin olmana gerek yok
Ben gibi anlarsın hikmetini. Bende istiyorum ama anlıyorum ki şuan olmaması daha hayırlı. Kayınvalide lerde kalıyoruz evimize 2 gün gitsek 2 yılmış gibi konuşuyor eşimin yanına gittiğimde veya Baska birsey olduğunda müdahale ediyor. Benim oğluşum benim yavrucum fln benden koruyup kolluyor. Ve hareketleri de çok yapmacık.. Bariz belli oluyorUzulme demek kolay ama uzuluyor insan henuz o psikolojiyi kafamdan atamadim daha cok yeni
İnşallah canımUyursun canım merak etme
Sana buay dinlen demistim biraz zihnini toparla diye balam ilaclarında varsa önümüzdeki ay baslarsınBu ay hic hevesim yok ya 5 6 gün ilâçlarım var onlar bitmeden denemelere başlamayalım dedim ovulasyon testlerim de kaldı öyle es mi gecsem bu ay bilmiyorum ne yapsam
Dur kız dizi cok heyecanlıBi kazan bende istiyorum helvaacilen hemde
ÇukurovamıDur kız dizi cok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?