Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de her ay hamileyimdir umuduyla halay çekmiyodum bu ay da halay çekecek yer yoktu hamile kaldım
Allahım sen konuyu biliyorsun amin
Kardesimin dugunnde oynadim valla . Ozmn 3 aylikti. Gelen giden otur oynama dedi durdu. Govend varken insan nasil dursuuun hele ki benm gibi kucuklukten beri oynayan biri

Kardesimin dugunnde oynadim valla . Ozmn 3 aylikti. Gelen giden otur oynama dedi durdu. Govend varken insan nasil dursuuun hele ki benm gibi kucuklukten beri oynayan biri
Govend bişey değil ben hızlı oyunda oynamadım ya geçen ay hala ona içim yanar içimde kalmıştı oynayamadım diye hoş daha bir yıl oynayamam da

Govend bişey değil ben hızlı oyunda oynamadım ya geçen ay hala ona içim yanar içimde kalmıştı oynayamadım diye hoş daha bir yıl oynayamam da
ayy bak onda ben de oynaayamdim kaldi icimde.
Ahahah ben anlarım zaten bitlisliyim sen nerelisin
Anaa bi baktin oraya geldim. Orda mi oturuosn. Ben de babadan erzurum anadan van ama dogma buyume mersin

Ne ekinonuz ki ?
Yapamiosan zorlama kendini bence. Bi hal caresine bak acilen. Canini skmis baya belli
Eşim annem delirmiş kafayı sıyırmış sen onu takma diyor. Aslında sinir olma mam lazım. Uyumamam lazım sonra o melek ben seytan oluyorum birden

23ünde batım olduuuum
Ee o zaman yumurtlama ağrısıdır o kuzum
ayy bak onda ben de oynaayamdim kaldi icimde.

Anaa bi baktin oraya geldim. Orda mi oturuosn. Ben de babadan erzurum anadan van ama dogma buyume mersin
Benim de içimde kalmıştı valla ne yalan söyleyeyim ben doğma büyüme İstanbulluyum canım pek bilmem oraları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…