Buranin ses kaydi olaydi cekerdik simdi tililililiiBi tilililililililicekeriz
Ben de her ay hamileyimdir umuduyla halay çekmiyodum bu ay da halay çekecek yer yoktu hamile kaldımAllaaahhhhhekimden beri halaysiziimm
Allahım sen konuyu biliyorsun aminBi tilililililililicekeriz
Guzldi onun sarkilri. Arada aciormAnaaammmm sevgili olasim geldi kocamlabu sarki tam ergenligime gore
Ilk bikac gunu saymazsak atmam herldesık sık beni anin ama. Kulagim cinlasin gelim hemen
Kardesimin dugunnde oynadim valla . Ozmn 3 aylikti. Gelen giden otur oynama dedi durdu. Govend varken insan nasil dursuuunBen de her ay hamileyimdir umuduyla halay çekmiyodum bu ay da halay çekecek yer yoktu hamile kaldım
Allahım sen konuyu biliyorsun amin
Ya sen hala çukurovada mısın bak biz nerelere geçtikOoooooooooooooo yenibölümmmmmm offff
Valla yazmazsam suphelenin. Ama hastneye giderkn yazarm illa ki yaa . Herlde yani.Fatma sen bize iki gün yazmasan zaten kesin doğurdu derim artık seni etiketler dururumilk hamilelik değil mi
Govend bişey değil ben hızlı oyunda oynamadım ya geçen ay hala ona içim yanarKardesimin dugunnde oynadim valla . Ozmn 3 aylikti. Gelen giden otur oynama dedi durdu. Govend varken insan nasil dursuuunhele ki benm gibi kucuklukten beri oynayan biri
Fragmanı izledim öyle geldimYa sen hala çukurovada mısın bak biz nerelere geçtik
Ahahah ben anlarım zatenValla yazmazsam suphelenin. Ama hastneye giderkn yazarm illa ki yaa . Herlde yani.
Evt ilk insllhh.
Bu arada nereliydin sen
Fragmanı izledim öyle geldim
23ünde batım olduuuumİyi rahatlamana sevindimadet ağrıları derken sen adet olmamış mıydın ne zaaman batın
ayy bak onda ben de oynaayamdim kaldi icimde.Govend bişey değil ben hızlı oyunda oynamadım ya geçen ay hala ona içim yanariçimde kalmıştı oynayamadım diye hoş daha bir yıl oynayamam da
Anaa bi baktin oraya geldim. Orda mi oturuosn. Ben de babadan erzurum anadan vanAhahah ben anlarım zatenbitlisliyim sen nerelisin
Yum haftasi mi kiz23ünde batım olduuuum
Eşim annem delirmiş kafayı sıyırmış sen onu takma diyor. Aslında sinir olma mam lazım. Uyumamam lazım sonra o melek ben seytan oluyorum birdenNe ekinonuz ki ?
Yapamiosan zorlama kendini bence. Bi hal caresine bak acilen. Canini skmis baya belli
takvimde üc gün sonra gözüküyor ayyyy belimde kopuyor fıtık oldu galiba yaslı kadınlar gibiyimYum haftasi mi kiz
Hep boyle fesat insablar yuzunden stres oluyoruz ve olmuyor hicbirsey
Ee o zaman yumurtlama ağrısıdır o kuzum23ünde batım olduuuum
Benim de içimde kalmıştı valla ne yalan söyleyeyimayy bak onda ben de oynaayamdim kaldi icimde.
Anaa bi baktin oraya geldim. Orda mi oturuosn. Ben de babadan erzurum anadan vanama dogma buyume mersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?