Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
takvimde üc gün sonra gözüküyor ayyyy belimde kopuyor fıtık oldu galiba yaslı kadınlar gibiyim

Nanam bacak dikme stresine girme ilişki bittikten sonra iki dk afedersin eşin olduğu gibi kalsın sonra istediğin yana dön yaat
Hayat var oldugu surece bunlar olacak. Rabbim in de hikmeti var olmuyor demekki. Takmamak en iyisi aklımı Baska seylere yorsam benim icin en iyisi..
İnsanları tkarsanız hamile kalmak iyice zorlaşır ben eşimden başka hiçkimseyi takmadım valla ama o beni çok yordu psikolojik baskı yaptı

Hangi Konuda baskı yaptı?

Eşim annem delirmiş kafayı sıyırmış sen onu takma diyor. Aslında sinir olma mam lazım. Uyumamam lazım sonra o melek ben seytan oluyorum birden
Kocan bole diosa esini dinle o zmn. Anasi bilio ya o yeter bence. Her erkk solemez bunu bak
takvimde üc gün sonra gözüküyor ayyyy belimde kopuyor fıtık oldu galiba yaslı kadınlar gibiyim
Bosver takvimi. Sen yumurtluon bacim uyaniksa yapis adamaa
Ee o zaman yumurtlama ağrısıdır o kuzum
Benim de içimde kalmıştı valla ne yalan söyleyeyim ben doğma büyüme İstanbulluyum canım pek bilmem oraları
Hii ben de evlnip geldim buraya. Insllh kurtulacam burdan

L Loriklorik nihat hatipogluna bir kadın Telefonla baglandı cocugu olmuyormus birtane cocugum olsun diye herseyi yaptım allahtan baska birsey istemedim oluncada tüplerimi baglattım
Birgün onu emzirirken uyuyakaldım uyandıgımda cocugum kucagımda ölmüstü dedi cokmu istiyoruz biz lorikom?

Kocan bole diosa esini dinle o zmn. Anasi bilio ya o yeter bence. Her erkk solemez bunu bak

Bosver takvimi. Sen yumurtluon bacim uyaniksa yapis adamaa

Hii ben de evlnip geldim buraya. Insllh kurtulacam burdan
Nereye taşınacaksın ya senle nanayı bi topiğe etiketleidm bi baksnaıza bildirim geldi mi

Canım bacak dikmiyorum artık öyle yıldım allahın gücüne gitmesin

Çok üzüldüm ya bence herşeyin hayırlısını istemek gerekiyo rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur isyana düşmeden şeytana uymadan hayırlısını dilemek gerek rabbimden

Canım bacak dikmiyorum artık öyle yıldım allahın gücüne gitmesin

Yılmak değil de bacak dikmek bende gerginlik yaratıyordu zannediyorum ki herkes geriliyo bacak dikince ondan dedim kuzum
Kimin isteği ile oldu :) Baska konuda kusurları yoksa bu göz ardı edilebilir. Bebek Dünyaya bi gelsin baba bir olsun ondan sonra seyret :))
Ben ondan razıyım rabbim ondan razı olsun hayırlı bir eş olduğu gibi inanıyorum hayırlı bi baba da olacak ama benim psikolojimden anlaması gerekiyodu bu kadar yıldırmaması gerekiyodı çocuk için onu baba yapamıcam diye çok ağladım çünkü

Kimin isteği ile oldu :) Baska konuda kusurları yoksa bu göz ardı edilebilir. Bebek Dünyaya bi gelsin baba bir olsun ondan sonra seyret :))

Onun isteğiyle oldu o çok zorladı bana kalsa biraz daha geciktirirdim çocuk durumunu ama yine de çok şükür rabbim hayırlısıyla nasip etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…