Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun isteğiyle oldu o çok zorladı bana kalsa biraz daha geciktirirdim çocuk durumunu ama yine de çok şükür rabbim hayırlısıyla nasip etti
Bebeğini ilk kucağına aldığın zaman ki duygularını bende öğrenmek istiyorum

Eşin istemiş ne güzel benim kinin umrunda bile olmadı
Şimdi o istiyor bugun den sonra olursa olur modundayım olmazsa çokta fifi..

Birhafta gecmez simdi

Olanilir balam

Dokunmasın bana o hastaneye gitmeyecekse
Bence pas gecme. Isini hallet sonra yine dewam et triplerine. Bi baktin tuttuu.
Senin için hayırlısı neresi ise orası olsun inşallah bende o parçanın cenin olduğunu düşünüyorum fasulye gibi duruyo
Amin insllh saolasn cnm.
Normlde de gelir et parcasi gibi ama o buyuktu yaa. Anorml bisey oldgu kesin

Muhakkak buraya yazıcam kuzum çünkü o duyguyu ben de çok merak ediyorum Nasip ne zamansa o zaman gelir o çocuk bak şöyle düşünüyorum olur ya ben bu ay korunsaydım bile belki bir yerde kaçırcaktı eşim ve o tutunacaktı çünkü doğum ve ölüm kimin evladı olacağın kalu beladan beridir belli o yüzden bu ay nasibiydi geldi inşalalh tutunur annesine hayırlısıyla kucağıma almak ta nasip olur büyütmek te

Çok üzüldüm ya bence herşeyin hayırlısını istemek gerekiyo rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur isyana düşmeden şeytana uymadan hayırlısını dilemek gerek rabbimden
Öyle cicegim haklısın hayırlı kılsın rabbim bizlere evlatları öncede sonra hayırlısıyla versin insallah

Sürekli böyle sikayetler oluyor mu sende? Benimde belim ağırır memcüklerim acır kasıklarım ağrıdan uyusur hale gelir?
Yumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.
bel ve kasıkta sızlamalarım olur yumurta kıvamında akıntım gelir birlesme olsun hisside yasarım genelde

Selam kızlar iyi geceler. Konuyu görünce yazmak istedim. Biz bir kaç arkadaş 2 sene önce burda tanıştık hepimizin ortak noktası bebeklerimizin olmasını istemekti. Her ay birbirimizin durumlarını sorar durumlarımızı hergün öğrenirdik hatta bir arkadaşımız (@Seymaaao ) hepimizin adetine kaç gün kaldığını isimlerimizle yazar örneğin şunun batına bu kadar kalmış gibisine not bile tutardı. Sonra içimizden bi arkadaş ( Kutsal panter ) '2019'un en güzel anneleri' diye bi topik açtı. Bize şans getirsin dedi. Sonra aradan az bi zaman sonra aramızdan biri (@Kazan Dibi ) hamile olduğunu söyledi sonra (@Seymaaao ) sonra ben sonra diğeri( Kutsalll BULUT ) , diğeri, diğeri derken en son da kendisi hamile şimdi. Biz de bebişleri büyütüyoruz. Yani demem o ki aklıma geldi bu grubunuzu görünce. İnşallah bu konu - grup da sizlere şans getirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…