Bebeğini ilk kucağına aldığın zaman ki duygularını bende öğrenmek istiyorumOnun isteğiyle oldu o çok zorladı bana kalsa biraz daha geciktirirdim çocuk durumunu ama yine de çok şükür rabbim hayırlısıyla nasip etti
Kimin cenini kızcem noluyor merak ettim bakSenin için hayırlısı neresi ise orası olsun inşallah bende o parçanın cenin olduğunu düşünüyorum fasulye gibi duruyo
Yok hic otaraflı degilDokunsun biraz sevsin oksasin öpü versin. :) Hediye ler alı versin
Anamızı mutlu etsin
Bence pas gecme. Isini hallet sonra yine dewam et triplerine. Bi baktin tuttuu.Birhafta gecmez simdi
Olanilir balam
Dokunmasın bana o hastaneye gitmeyecekse
Amin insllh saolasn cnm.Senin için hayırlısı neresi ise orası olsun inşallah bende o parçanın cenin olduğunu düşünüyorum fasulye gibi duruyo
Muhakkak buraya yazıcam kuzum çünkü o duyguyu ben de çok merak ediyorumBebeğini ilk kucağına aldığın zaman ki duygularını bende öğrenmek istiyorum
Eşin istemiş ne güzel benim kinin umrunda bile olmadı
Şimdi o istiyor bugun den sonra olursa olur modundayım olmazsa çokta fifi..
Bence pas gecme. Isini hallet sonra yine dewam et triplerine. Bi baktin tuttuu.
Amin insllh saolasn cnm.
Normlde de gelir et parcasi gibi ama o buyuktu yaa. Anorml bisey oldgu kesin
Biraz isve yap cilve yap. Sonra hiç birsey yok mus gibi takıl dolandır pesinde :))Yok hic otaradlı degil
Balam kötüyüm ben olacak gibi degil zaten suanBence pas gecme. Isini hallet sonra yine dewam et triplerine. Bi baktin tuttuu.
Amin insllh saolasn cnm.
Normlde de gelir et parcasi gibi ama o buyuktu yaa. Anorml bisey oldgu kesin
Muhakkak buraya yazıcam kuzum çünkü o duyguyu ben de çok merak ediyorum ❤ Nasip ne zamansa o zaman gelir o çocuk bak şöyle düşünüyorum olur ya ben bu ay korunsaydım bile belki bir yerde kaçırcaktı eşim ve o tutunacaktı çünkü doğum ve ölüm kimin evladı olacağın kalu beladan beridir belli o yüzden bu ay nasibiydi geldi inşalalh tutunur annesine hayırlısıyla kucağıma almak ta nasip olur büyütmek te❤
Öyle cicegim haklısın hayırlı kılsın rabbim bizlere evlatları öncede sonra hayırlısıyla versin insallahÇok üzüldüm ya bence herşeyin hayırlısını istemek gerekiyo rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur isyana düşmeden şeytana uymadan hayırlısını dilemek gerek rabbimden
Sen bilirsn tabi cnm. Insllh anlar seni gonlunu alr bi an once.Balam kötüyüm ben olacak gibi degil zaten suan
Sürekli böyle sikayetler oluyor mu sende? Benimde belim ağırır memcüklerim acır kasıklarım ağrıdan uyusur hale gelir?Balam kötüyüm ben olacak gibi degil zaten suan
Amin kuzum inşallah sabret olacak sen de bize bu yıl o haberi vereceksinÖyle cicegim haklısın hayırlı kılsın rabbim bizlere evlatları öncede sonra hayırlısıyla versin insallah
Tesekkür ederim iyi niyetin icinBiraz isve yap cilve yap. Sonra hiç birsey yok mus gibi takıl dolandır pesinde :))
İnsallah balamSen bilirsn tabi cnm. Insllh anlar seni gonlunu alr bi an once.
Yumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.Sürekli böyle sikayetler oluyor mu sende? Benimde belim ağırır memcüklerim acır kasıklarım ağrıdan uyusur hale gelir?
Hayırlısıyla insallah balamAmin kuzum inşallah sabret olacak sen de bize bu yıl o haberi vereceksin ❤
Normalmiymis ne diyor doktorun?Sanki bnm de bu gece kasilmalrim var yaayalanci sancilr basladi simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?