Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet edilince banlıyor. Haklı haksız fark etmez..
Mune benzer bir konuda daha öncede cok uyarı yapmıstı hamile olanlar var düsük yapanlar üzülenler var herkes öyle bir görüntüyü görmek zorundada degil kim sikayet ettiyse eline saglık vallaha

Sanırım psikolojik olabilir bu ara çok taktım. Yalnız kolum değse aciyo. En son ikinci oğlan emerken böyle olmuştum ben. Aminn Allah razı olsun bu güzel duan için❤❤❤❤❤

Yavrum Bana normal geliyor ben tiksinmem insandan hayvandan valla ne bilim :) Ameliyat bile yaparım ben
Cicegim insandan hayvandan bende tiksinmem konu o degil sonucta oda dıskı gibi birsey yani düsünsene dıskı yapıp burada paylasıyoruz herkes görmek zorunda degil bence

Cicegim insandan hayvandan bende tiksinmem konu o degil sonucta oda dıskı gibi birsey yani düsünsene dıskı yapıp burada paylasıyoruz herkes görmek zorunda degil bence
Keske diskisini koysaydı güler gecerdim. Üstüne yalanda söylüyorlar. Ona ayar oluyorum.

Keske diskisini koysaydı güler gecerdim. Üstüne yalanda söylüyorlar. Ona ayar oluyorum.
Biri alıntı yapmıs bakmak zorunda kaldım konuya tekrar konu sahibinin bazı yorumlarına güldüm gectim bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…