Sende bakma balam var onlarda baska birsey belli adet söktürücülerde progestan var bebegin tutunmasını kolaylastırır adet söktürücü kullanmamıstır o baska birsey kullanmıstır
Paylasımından rahatsız oldum
Benim midem kendi akıntımı adetimi zor kaldırıyor
Hos bir görüntü degil oyüzden cıktım yorum yazıp bakmadım birdaha
Sende bakma balam var onlarda baska birsey belli adet söktürücülerde progestan var bebegin tutunmasını kolaylastırır adet söktürücü kullanmamıstır o baska birsey kullanmıstır
İlişkiden sonra 7gün oldu. Goguslerime dokunamiyorum sanki süt gelmiş bebek olup emse rahatlayacam o derece. Birde belim agriyo. Sol kasigima bi sağ kasigima ağrı giriyo daha önce hiç olmamıştım. Acaba hamilelik mi oldu
İlişkiden sonra 7gün oldu. Goguslerime dokunamiyorum sanki süt gelmiş bebek olup emse rahatlayacam o derece. Birde belim agriyo. Sol kasigima bi sağ kasigima ağrı giriyo daha önce hiç olmamıştım. Acaba hamilelik mi oldu
Bu kadar çabuk gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum. Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin.
Adetini bekle olmazsan bir test yap en güzeli. İnsallah gebesindir. Rabbim Peygamber efendimiz Hz Muhammed S. A. V Ahlakından nasip etsin Bütün bebelere..