Gelebilirim insallahNisada dusunuorm. Ziyaretime gelirsin herldee
Yakin zamnda boslicaksin ve mujdeyi vercksiiin Allhin izniylee.
Su meshur iliskiye girdik hamile miyim konulri gibi mi diosunbilerek dusurmus belki de
Hayat bu iste. Istemedgin sey burnunun dibinde bitermis. Hep de ole oluo.Biz çocuk için yanarken... Kendime hakaret etmiş sayarım be..
Çok garibime gitti düşük olunca öyle mi gözüküyoEvt okuyorm hala ben de
Kiz naanaaa valla bak bekliorm. Cok mutlu olurum gelebilirsen eger. Tabi cigliklrim seni korkutmicaksaGelebilirim insallah
Ayyy insallah cicegim yaaaa ballarınızı yerim sizin aybalam benim
İyi geceler Rabbim hayırlı uykular versinSarjm bitmk uzere. Yuxum da gelir zatii. Icimdeki kcuk sincap rahat durursa uyuycam insllh. Hepinizi opuorm ii gcleer ❤
Bilmiorm ki cnm. Tahmin ettim ben deÇok garibime gitti düşük olunca öyle mi gözüküyoçok korkunç
Kulun kula ettigi dua daha caabuk kabul olurmus buna bende cok inanıyorum balamAllah razı olsun çiçeğim haklısın ama bunu anlatmamdaki sebep biz insanoğlu bazen yanlışa düşüyoruz isyana sürüklüyoruz dilimizi o yüzden dedim herşeyin başı sağlık diyoruz ya herşeyim başı dua
Hayırlı geceler kuzumSarjm bitmk uzere. Yuxum da gelir zatii. Icimdeki kcuk sincap rahat durursa uyuycam insllh. Hepinizi opuorm ii gcleer ❤
Sıkıntı var o topikte eksik ve yanlış anlatılıyo bazı şeyler ama o cenini görünce ben çok üzüldüm halaEvt okuyorm hala ben de
Bende kimseye belli etmem normalde. Faydası olur diye dedim. Hadsizlik etmedim insallah ettiysem özür dilerim..Evde hanımım
Cok zikir ceker dua okurum ben hep dillendirmem ama kuzum
Yine erkenden git bakalım iyi geceler cicegimSarjm bitmk uzere. Yuxum da gelir zatii. Icimdeki kcuk sincap rahat durursa uyuycam insllh. Hepinizi opuorm ii gcleer ❤
Bnm tarafta priz yok kiizYine erkenden git bakalım iyi geceler cicegim
Hastane degisikligi olursa haber ver mutlakaKiz naanaaa valla bak bekliorm. Cok mutlu olurum gelebilirsen eger. Tabi cigliklrim seni korkutmicaksabuyuk moral olur bana
Ne hadsizligi cicegim onuda nereden cıkarttınBende kimseye belli etmem normalde. Faydası olur diye dedim. Hadsizlik etmedim insallah ettiysem özür dilerim..
İstanbulda olmus olsaydım ben kesin gelirdim. Güneşli liyim ben doğuma büyüme :) ve arası normalde 10 dk fln :)Kiz naanaaa valla bak bekliorm. Cok mutlu olurum gelebilirsen eger. Tabi cigliklrim seni korkutmicaksabuyuk moral olur bana
Bebegim bakma ona psikolojin bozulacakKızlar evli bi bayan hele bide korunmuyosa çocuk istiyosa her ay umutsuz olsa bile test yapar bu kadın üç ay adet olmayabilir ama her ay test yapar ya da hamilelik belirtilerinden elbet bir iki tanesini yaşat mide bulantısıdır kusmadır kasılmalar bel ağrısı göğüs ağrısı üşüme sıcaklama akıntı uyku hali herşeyi yaşar yani bunu anlamayan kişinin de beyinsiz olması gerekir hani ben bu çocuğun bilmeden düşürüldüğünü düşünmüyorum illaki test yapar insan aklımı bulandırdı bu konu ama o bebek yani cenin hemde rahat 2 aylık bebek
Sen takip etmiyor musun konuyu?Bebegim bakma ona psikolojin bozulacak
O konuya yorum yazıyodum kuzum hayır psikolojim bozulmaz da aklımı bulandırdı konu sahibinin yazdıkları o yüzden bakıyorum açıklama yapmış mı diyeBebegim bakma ona psikolojin bozulacak
Eee banlanmıış kıızSen takip etmiyor musun konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?