Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisada dusunuorm. Ziyaretime gelirsin herldee

Yakin zamnda boslicaksin ve mujdeyi vercksiiin Allhin izniylee.

Su meshur iliskiye girdik hamile miyim konulri gibi mi diosun bilerek dusurmus belki de
Gelebilirim insallah
Ayyy insallah cicegim yaaaa ballarınızı yerim sizin aybalam benim

N Nana Ana Ev hanımımısın Calisiyor musun? Evdeysen Salavat cek bol bol :) Peygamber efendimizin hürmetine ilk kendine sonra mümin kullarına iste.. Ben evde oldukca yapıyorum.
Evde hanımım
Cok zikir ceker dua okurum ben hep dillendirmem ama kuzum

Kulun kula ettigi dua daha caabuk kabul olurmus buna bende cok inanıyorum balam

Kızlar evli bi bayan hele bide korunmuyosa çocuk istiyosa her ay umutsuz olsa bile test yapar bu kadın üç ay adet olmayabilir ama her ay test yapar ya da hamilelik belirtilerinden elbet bir iki tanesini yaşat mide bulantısıdır kusmadır kasılmalar bel ağrısı göğüs ağrısı üşüme sıcaklama akıntı uyku hali herşeyi yaşar yani bunu anlamayan kişinin de beyinsiz olması gerekir hani ben bu çocuğun bilmeden düşürüldüğünü düşünmüyorum illaki test yapar insan aklımı bulandırdı bu konu ama o bebek yani cenin hemde rahat 2 aylık bebek

Bende kimseye belli etmem normalde. Faydası olur diye dedim. Hadsizlik etmedim insallah ettiysem özür dilerim..
Ne hadsizligi cicegim onuda nereden cıkarttın Hasaaa seviyorum ben seni bikereee böcekli cicegim

Bebegim bakma ona psikolojin bozulacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…