Kayyum olrak atiyorumNeyee üvey analıgında mı ataması oluyomua
Benim dogum korkum basladiSanki hic dogurmicam gibi yaa. Alismisim bu duruma. Hic kendimi dogurrken dusunemiorm. Insllh soguk kanli olurum
Dur kiz daha korkutma kendini simdiden. Herkes yapio anacim. Biz niye yapmayalm. Bi sekilde cikacaklr. Sancilari cektik mi dogum kisa suruo zaten sonrasi rahatlik zaten. Kucuk sizilari saymazsak. Sanki 10 tane dogurmusum gibi olduBenim dogum korkum basladiinsallah kuzum insallah bir avazda dogurursun icimizdeyken guzelde iste Keske canimiz acimadan soylee gobek deliginden cekip iki sevsek yaramazlik yapinca uyumayinca da hoppp gobegin icine geri koysak
Anladımki hiç kmse hiç kmse siz değilGelsiiin bana neecekecek olan sizlersinizzz
Sen bana yaparken iidi dimiiii
Kendin dedin anlamam diyeHaha çok ayıppp
Agglaaa gonuul aglaaaAnladımki hiç kmse hiç kmse siz değil
Korkmuyodum hayatta hep bu mantiktaydim bende ehliyet alirkende baska bisey oldugunda da herkes yapiyo bende yaparim dedim ama sagolsun etrafimda doguranlar ayyy az kalmiss cinsiyet neee dogum cok zorr Allah kurtarsin diyo sanki hapis cezasina carptirildimDur kiz daha korkutma kendini simdiden. Herkes yapio anacim. Biz niye yapmayalm. Bi sekilde cikacaklr. Sancilari cektik mi dogum kisa suruo zaten sonrasi rahatlik zaten. Kucuk sizilari saymazsak. Sanki 10 tane dogurmusum gibi olduedindgim bilgilere gore yani. Kendimi bole hazrliorm ise yario. Korktukca buyur cunku
Kiz o bos bogazlr her yerdeeKorkmuyodum hayatta hep bu mantiktaydim bende ehliyet alirkende baska bisey oldugunda da herkes yapiyo bende yaparim dedim ama sagolsun etrafimda doguranlar ayyy az kalmiss cinsiyet neee dogum cok zorr Allah kurtarsin diyo sanki hapis cezasina carptirildim
Ay evet ya o Allah kurtarsın lafı nedir yani gerçekten insanin içine neler getiriyor o cümle cok haklisin Rabbim kolaylığını veriri inşallah bebiş de sende sağlıkla huzurla atlatın canımKorkmuyodum hayatta hep bu mantiktaydim bende ehliyet alirkende baska bisey oldugunda da herkes yapiyo bende yaparim dedim ama sagolsun etrafimda doguranlar ayyy az kalmiss cinsiyet neee dogum cok zorr Allah kurtarsin diyo sanki hapis cezasina carptirildim
Uykumdan feragat edebilirsem yetisiirm valla
Anladım :)Onda degisik bisey yok kiz. Herkesin bildgi gibi. Ama mesela benm annmden ogrendgimle kaynanamdan gordugum farkli bak. Kaynanam disindaki bulguru degisik yapio hamur gibi oluo. Oklavyla acio biz de elde yuvarlioz bildgin gibi
O da kac taneden sonra aliscakmiss acaba 1 duzune falan heraldeKiz o bos bogazlr her yerdeene takion onlrii. Bnm de bi arkds vardi. 3. Ye hamileydi. Korkuom da korkuom deyip drdu. Ben de guldum dedim ki. Sen 3. Yu dogurcan ben ilkini. Sen bole korkuosan ya ben napiim. Daha neyinden korkuon
Bende sende görüyorum canım bizi sensiz bırakmazsin sen azimli iradeli kararlı sabırlı atılgan kadınsınUykumdan feragat edebilirsem yetisiirm vallakendimde o performansi goruyorm
Amin canim aminnn insallahAy evet ya o Allah kurtarsın lafı nedir yani gerçekten insanin içine neler getiriyor o cümle cok haklisin Rabbim kolaylığını veriri inşallah bebiş de sende sağlıkla huzurla atlatın canım
Uuuu bu gazla dogurrken yazarm artkBende sende görüyorum canım bizi sensiz bırakmazsin sen azimli iradeli kararlı sabırlı atılgan kadınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?