Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki hic dogurmicam gibi yaa. Alismisim bu duruma. Hic kendimi dogurrken dusunemiorm. Insllh soguk kanli olurum
Benim dogum korkum basladi insallah kuzum insallah bir avazda dogurursun icimizdeyken guzelde iste Keske canimiz acimadan soylee gobek deliginden cekip iki sevsek yaramazlik yapinca uyumayinca da hoppp gobegin icine geri koysak

Benim dogum korkum basladi insallah kuzum insallah bir avazda dogurursun icimizdeyken guzelde iste Keske canimiz acimadan soylee gobek deliginden cekip iki sevsek yaramazlik yapinca uyumayinca da hoppp gobegin icine geri koysak
Dur kiz daha korkutma kendini simdiden. Herkes yapio anacim. Biz niye yapmayalm. Bi sekilde cikacaklr. Sancilari cektik mi dogum kisa suruo zaten sonrasi rahatlik zaten. Kucuk sizilari saymazsak. Sanki 10 tane dogurmusum gibi oldu edindgim bilgilere gore yani. Kendimi bole hazrliorm ise yario. Korktukca buyur cunku

Korkmuyodum hayatta hep bu mantiktaydim bende ehliyet alirkende baska bisey oldugunda da herkes yapiyo bende yaparim dedim ama sagolsun etrafimda doguranlar ayyy az kalmiss cinsiyet neee dogum cok zorr Allah kurtarsin diyo sanki hapis cezasina carptirildim

Kiz o bos bogazlr her yerdee ne takion onlrii. Bnm de bi arkds vardi. 3. Ye hamileydi. Korkuom da korkuom deyip drdu. Ben de guldum dedim ki. Sen 3. Yu dogurcan ben ilkini. Sen bole korkuosan ya ben napiim. Daha neyinden korkuon

Ay evet ya o Allah kurtarsın lafı nedir yani gerçekten insanin içine neler getiriyor o cümle cok haklisin Rabbim kolaylığını veriri inşallah bebiş de sende sağlıkla huzurla atlatın canım

Onda degisik bisey yok kiz. Herkesin bildgi gibi. Ama mesela benm annmden ogrendgimle kaynanamdan gordugum farkli bak. Kaynanam disindaki bulguru degisik yapio hamur gibi oluo. Oklavyla acio biz de elde yuvarlioz bildgin gibi
Anladım :)

Kiz o bos bogazlr her yerdee ne takion onlrii. Bnm de bi arkds vardi. 3. Ye hamileydi. Korkuom da korkuom deyip drdu. Ben de guldum dedim ki. Sen 3. Yu dogurcan ben ilkini. Sen bole korkuosan ya ben napiim. Daha neyinden korkuon
O da kac taneden sonra aliscakmiss acaba 1 duzune falan heralde

Ben gidiom Allh Allh yapmaya sonra da yemek yiyim kendime. Koca yine gec gelckmis

Ay evet ya o Allah kurtarsın lafı nedir yani gerçekten insanin içine neler getiriyor o cümle cok haklisin Rabbim kolaylığını veriri inşallah bebiş de sende sağlıkla huzurla atlatın canım
Amin canim aminnn insallah Hamisler pirt pirt kolayca dogursun hamis kalamayanlarda hemencik hamis kalsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…