Ya yolda olursaaHemen hastane var bizim oralarda, ben doğuma yetiştiririm seni kız.
Evettt bende anne yanı beşik istiyorum birde aklım park yataklarda onlarada çok kullanışlı diyorlar m görüntüsünü sevemedim yaCanım ya ben daha iğne bile almadım
Ne alacağımı da bilmiyorum ki. Araştırıyorum, anne yanı beşik alıcam biraz daha büyüsün de. Odasını daha yapmayı düşünmüyorum. Biraz anne yanı beşiğinde takılsın.
Haftasonu eşimle çıkarız ebebek falan gezeriz. Ufak tefek bişeyler alırız belki. Gerçi daha cinsiyeti bile bilmiyoruz.
Araştırma evresindeyim. Bebek arabasını o kadar araştırıyorum, tam anlamıyla kullanışlı ve rahat bişey bulamadım. Bende bizden önce doğuracak arkadaşlara sorucaktım. ☺☺☺
Mesela F Fatma KTL hanıma
Peki canım bide progestan diye hap verdi düşük olmasın diye zararo yok değil miProgestanı bilmiyorum ama kan artısın iyi görünüyor
Evettt bende anne yanı beşik istiyorum birde aklım park yataklarda onlarada çok kullanışlı diyorlar m görüntüsünü sevemedim ya
Bekliyorum o zaman
Ne demisim seni satacak
Doğumu bildigi gördüğü için olabilirmi? Sen ilk birşey görmedin daha ondanKiz o bos bogazlr her yerdeene takion onlrii. Bnm de bi arkds vardi. 3. Ye hamileydi. Korkuom da korkuom deyip drdu. Ben de guldum dedim ki. Sen 3. Yu dogurcan ben ilkini. Sen bole korkuosan ya ben napiim. Daha neyinden korkuon
Bir kap su döktüm topraklarınızaOhhh mis neler yaptın annecim
Kas göz kirpik gebelik belirtisi diye bir baslıgı vardı galibaNerde yaziyo merak ettim
Gelmedimi hala kız kocanBiraz önce aradım 200 km hızla geliyormuşgerisini sen düşün
O deilde ana ben goguslerime hiç dokunamiyom şişti doldu cildiracamKas göz kirpik gebelik belirtisi diye bir baslıgı vardı galiba
Yok canım tam tersi yararı var ben üç ay kullandım zaten bebekiyice tutunsun diye veriyorlar o ilacıPeki canım bide progestan diye hap verdi düşük olmasın diye zararo yok değil mi
Evet o da var daa. Yani bana ne soleyip duruonDoğumu bildigi gördüğü için olabilirmi? Sen ilk birşey görmedin daha ondan
Ya kızlar bu aksam yemek yiyemedim hiç iştahım yoktu. Yemekten sonra mutfağa girdim ve çok ağır geldi mutfağın kokusu istifra ettim. Adet ağrısı gibi kasik agrim da var. Umitlenmiyim diyorum ama acaba mı diye de hevesleniyorum. Bat 9 mart. Benzer şey yaşayan var mı?
O deilde ana ben goguslerime hiç dokunamiyom şişti doldu cildiracam
Uslu bir cicek ol senYok anam yok bu analara ne yapsam yaranamıyorm
Özüde dert üveyide dert
Aynen sana söylemesi yanlış.Ben etrafımda çok kızıyorum ilk doğum yapacaklara doğumunu anlatanlara. Herkesin aynı olmaz. Hayırlısıyla ne oldugunu bile anlayamadan doğur kucağına al insaAllahEvet o da var daa. Yani bana ne soleyip duruon3 unu de ust ustedogurdu bide.
Kesinlikle katılıyorum takılmamak lazım. Ilk defa bulantı oldu sadece.Belirtilere hic takılmayın bayanlar her belirtiyi birebir yasayan birisi olarak söylüyorum belirtilere odaklanmayın sonra üzülüyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?