Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt bende anne yanı beşik istiyorum birde aklım park yataklarda onlarada çok kullanışlı diyorlar m görüntüsünü sevemedim ya

Evettt bende anne yanı beşik istiyorum birde aklım park yataklarda onlarada çok kullanışlı diyorlar m görüntüsünü sevemedim ya

Evet park yataklar kullanışlı oluyo diyolar ama bende sevemedim. Ben bi süre anne yanı kullanıp, sonra oda yapmayı düşünüyorum. Ama bebek odası gibi minik yataklardan değil de, daha büyük yataklılardan.

Kiz o bos bogazlr her yerdee ne takion onlrii. Bnm de bi arkds vardi. 3. Ye hamileydi. Korkuom da korkuom deyip drdu. Ben de guldum dedim ki. Sen 3. Yu dogurcan ben ilkini. Sen bole korkuosan ya ben napiim. Daha neyinden korkuon
Doğumu bildigi gördüğü için olabilirmi? Sen ilk birşey görmedin daha ondan

Ya kızlar bu aksam yemek yiyemedim hiç iştahım yoktu. Yemekten sonra mutfağa girdim ve çok ağır geldi mutfağın kokusu istifra ettim. Adet ağrısı gibi kasik agrim da var. Umitlenmiyim diyorum ama acaba mı diye de hevesleniyorum. Bat 9 mart. Benzer şey yaşayan var mı?

O deilde ana ben goguslerime hiç dokunamiyom şişti doldu cildiracam

Belirtilere hic takılmayın bayanlar her belirtiyi birebir yasayan birisi olarak söylüyorum belirtilere odaklanmayın sonra üzülüyor insan...

Evet o da var daa. Yani bana ne soleyip duruon 3 unu de ust ustedogurdu bide.
Aynen sana söylemesi yanlış.Ben etrafımda çok kızıyorum ilk doğum yapacaklara doğumunu anlatanlara. Herkesin aynı olmaz. Hayırlısıyla ne oldugunu bile anlayamadan doğur kucağına al insaAllah

Belirtilere hic takılmayın bayanlar her belirtiyi birebir yasayan birisi olarak söylüyorum belirtilere odaklanmayın sonra üzülüyor insan...
Kesinlikle katılıyorum takılmamak lazım. Ilk defa bulantı oldu sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…