Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yumurtlama dönemi şeffaf akıntı oluyodu o yüzden dedim hamileliğimi sarımsı akıntılardan şüphelenip öğrendim
Ya bi kere şeffaf akıntı oldu ondan sonra hep böyle tam beyaz değilde anlatamıyorum rengi günde 2 defa falan geliyor ama sıvıda değil çamaşırımda kuruyor

Benim batin a 8 gün var daha 26 gün e hesaplayinca 28 güne hesaplarsam.10 var

Şimdiye kadar 3 farklı bebek arabası kullandım, tabiki herkes gibi önce göze hoş gelen travel sistem bi araba aldim kraft markaydı ama pek kullanışlı olmadi, açması kapamasi, arabada yer kaplaması yüzünden dışarda hic kullanamadım, sadece bahcede gezdirirken kullandim o da ancak 1.5 yas civarın kadar, fazla kilo taşımıyorlar. Daha sonra baston bebek arabası aldım markasını hatirlamiyorum onuda baya kullandim bi parçası kırıldı o yüzden yeni bi tane daha aldim, chicco lite way 3, onuda baya kullandim, o zaman aldığımda kilo kapasitesi en yüksek arabalardandı 22kg, geneli 15 yada 18 kg, ama benim kiz tombul olduğu icin 3.5 yas civarina kadar ancak kullanabildim. Tekerlekler artık dönmüyordu :) şimdi yine almayi dusunuyorum ama tabi daha çok erken, ınstagram 40Kg kapasiteli, hafif ve pratik araçlar gordum, onlari deneyerek almayı dusunuyorum ama evde suan zaten 2 arabam olduğu icin acele etmiyorum :)

Canım çok teşekkür ederim. Ben de hem rahat, hem kullanışlı bişey istiyorum. Yani ilk doğduğundan itibaren kullanabileceğim ama hafif bişey olsun istiyorum. Bastonlar yenidoğanlara uygun olmuyor, travel sistem dediğin gibi kullanış açısından oldukça zor. Daha zaman var zaten, şimdilik netten inceliyorum, daha sonra görerek bakıcam artık.

Canım babam Eskişehir’de yaşıyor ben evlendim Kocaeli’ye geldim, arada bi ziyarete kaçıyoruz böyle, çalıştığımız İçin ancak 1 gün
Hii ii yapiosnz o zmn. Bole arada mekan degistrmek cok ii oluo. Keske bizim de olsydii. 7 24 evin icindeym kimse yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…