- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Geçmiyor ama bu gün akşama kadar başım döndü gözüm karardı zor çalıştımO 9 gün sana 9 ay gibi geçer valla
Ya bi kere şeffaf akıntı oldu ondan sonra hep böyle tam beyaz değilde anlatamıyorum rengi günde 2 defa falan geliyor ama sıvıda değil çamaşırımda kuruyorBende yumurtlama dönemi şeffaf akıntı oluyodu o yüzden dedim hamileliğimi sarımsı akıntılardan şüphelenip öğrendim
Yapilir tabi niye bosluosun. 2 gune bir deneyin son gune kadrÇalışma yapılır mı ?
Kafa dinlemeye miBen yarın memlekete kaçaaaar
Aynen analar kulübüne dönücek yoksa burasıKendin dedin anlamam diyezaten istenmiomus 3. Anaa
Kafa dinlemeye mi
Adam da iş yok :) Kayınvalidem de kalıyoruz eve gidebildikce oluyor ,Yapilir tabi niye bosluosun. 2 gune bir deneyin son gune kadr
Canım ya ben daha iğne bile almadım
Ne alacağımı da bilmiyorum ki. Araştırıyorum, anne yanı beşik alıcam biraz daha büyüsün de. Odasını daha yapmayı düşünmüyorum. Biraz anne yanı beşiğinde takılsın.
Haftasonu eşimle çıkarız ebebek falan gezeriz. Ufak tefek bişeyler alırız belki. Gerçi daha cinsiyeti bile bilmiyoruz.
Araştırma evresindeyim. Bebek arabasını o kadar araştırıyorum, tam anlamıyla kullanışlı ve rahat bişey bulamadım. Bende bizden önce doğuracak arkadaşlara sorucaktım. ☺☺☺
Mesela F Fatma KTL hanıma
Hayrdr cnm neyi var babanin. Gule gidip gelinYok yok babamı görmeye, haftasonu gidip dönücez ancak
Yapistrin gitsin bosver. Evi beklerseniz belki kacirirsinzAdam da iş yok :) Kayınvalidem de kalıyoruz eve gidebildikce oluyor ,
Hayrdr cnm neyi var babanin. Gule gidip gelin
Yapistrin gitsin bosver. Evi beklerseniz belki kacirirsinz
Şimdiye kadar 3 farklı bebek arabası kullandım, tabiki herkes gibi önce göze hoş gelen travel sistem bi araba aldim kraft markaydı ama pek kullanışlı olmadi, açması kapamasi, arabada yer kaplaması yüzünden dışarda hic kullanamadım, sadece bahcede gezdirirken kullandim o da ancak 1.5 yas civarın kadar, fazla kilo taşımıyorlar. Daha sonra baston bebek arabası aldım markasını hatirlamiyorum onuda baya kullandim bi parçası kırıldı o yüzden yeni bi tane daha aldim, chicco lite way 3, onuda baya kullandim, o zaman aldığımda kilo kapasitesi en yüksek arabalardandı 22kg, geneli 15 yada 18 kg, ama benim kiz tombul olduğu icin 3.5 yas civarina kadar ancak kullanabildim. Tekerlekler artık dönmüyordu :) şimdi yine almayi dusunuyorum ama tabi daha çok erken, ınstagram 40Kg kapasiteli, hafif ve pratik araçlar gordum, onlari deneyerek almayı dusunuyorum ama evde suan zaten 2 arabam olduğu icin acele etmiyorum :)
Hii ii yapiosnz o zmn. Bole arada mekan degistrmek cok ii oluo. Keske bizim de olsydii. 7 24 evin icindeym kimse yokCanım babam Eskişehir’de yaşıyor ben evlendim Kocaeli’ye geldim, arada bi ziyarete kaçıyoruz böyle, çalıştığımız İçin ancak 1 gün
Hii ii yapiosnz o zmn. Bole arada mekan degistrmek cok ii oluo. Keske bizim de olsydii. 7 24 evin icindeym kimse yok
Bu koca gobekle yollarda mi surundrcen beniiBana gel canım, ben varım
Nerde yaziyo merak ettimHatta suanda reglim
yazmıs birde yaaaaa
Bu koca gobekle yollarda mi surundrcen beniiya disarda dogursam
Aynen iyi benim de çok şükürİyiyim şükür kuzum güzel gidiyor ikinci trimisere hamileliğin balayı diyorlarsenin naisl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?