Gün icerisindeki idrar renginde aynı turunculuk oluyormu cicegim yoksa sadece sabahlarımı oluyor turuncu?Benim idrarım hamileliği anlamamda vesile olmuştu hatta burda kızlara da sormuştum idrarım afedersin turuncuya dönmüştü hala her sbaah kalktığımda idrarım o renktir artan hcgden dolayı öyle oluyormış
Ben bugun çok yoruldun ondan sanrmDemek bal bebeğin sen de uyku yapıyorben de de uyku kaçırıyor
Sabahları ilk idrarımda Kuzum gün içindeki bazen açık sarı bazen beyazGün icerisindeki idrar renginde aynı turunculuk oluyormu cicegim yoksa sadece sabahlarımı oluyor turuncu?
Az su içince koyu renk oluyo idrar öyle değilmi yaBenim idrarım hamileliği anlamamda vesile olmuştu hatta burda kızlara da sormuştum idrarım afedersin turuncuya dönmüştü hala her sbaah kalktığımda idrarım o renktir artan hcgden dolayı öyle oluyormış
Onu birrrrr yakalarsaaaam yapragını kopartacamAhahaha ben değilimdir o
AhahahaYok :)) erken gebelikte idrar acık sarı oluyomus adet gununden once sonra zamanla koyulasıyormus fln. Onu idrak etmeye calısıyorum
Butun derdim bitti idrar düşünüyorum
Kafayı sıyırmışım galiba
Yeme içme ile alakalı renk degistirir idrar da gebeliği nasıl anlamışlar idrarla çok acayip şeyler oluyor beaO niye kiz
Ben de artık bol uyumalı evreye geçmek istiyorum uykular haram oldu gençliğim bak tlan da oldu Zalım gecelerBen bugun çok yoruldun ondan sanrmyoksa bnde de uyku yok yahu...
Gebeliğin ortalarında aşırı uykum olur benim... Sonlarına doğru yne olmaz zombi gbi gezermbakalım bunda nasıl olacak.
ciddimisin?Ahahahadoğru bak bu dediğin bnde öyle oldu
Daha neler öğrenicez diye izlemedeyimYeme içme ile alakalı renk degistirir idrar da gebeliği nasıl anlamışlar idrarla çok acayip şeyler oluyor bea
İnsaAllah sonuçların temiz çıkar ummadığın anda mutlu haberi alırsın. Eşinde yaptığı hatanın farkına varır. Örnekler hep kötü olacak deil ya. Bi arkadasimin bobreginin teki yoktu evlendi kaynanası istemedi o çolak doguramaz diye. Ama eşi dinlemedi ailesini evlendiler. Sonra tekrar hastalığı nüksetti test sonuçları için ağlayarak gitti hastaneye evinde cenaze havası. Ama o ağlayarak gittiği hastaneden gülerek döndü. Cunki hamile olduğunu öğrendi hemde ikiz gebelikti. Karnında bebekleri büyüdükçe hastalığını tedavi etmiş meger bebisleri. Rabbimin hikmeti okadar sonsuzki tam bittim dediğin yerde yeniden doguyosun. Sindi tekrar doğum yaptı ikiz ogluslari vardı birde kızı oldu. Hiçbir zaman umudunu yitirme görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerBuay zor canım kalbimi kırdı yaklasmadım hic insallah düzelirAllah bagıslasın onlarıda
Yok canım degildir o öyle degildiiiiiirrrSabahları ilk idrarımda Kuzum gün içindeki bazen açık sarı bazen beyaz
Bem günde 4 lt su içiyorum ya sanmıyorumAz su içince koyu renk oluyo idrar öyle değilmi ya
Benden enteresan şeyler duyabilirsinDaha neler öğrenicez diye izlemedeyim
Şeffaf olmuyomu ozmnBem günde 4 lt su içiyorum ya sanmıyorum
Hcg varlığı ile sanrımYeme içme ile alakalı renk degistirir idrar da gebeliği nasıl anlamışlar idrarla çok acayip şeyler oluyor bea
En en en en ennn sevdigimBenden enteresan şeyler duyabilirsin
İlk idrarım sadece kopkoyu turuncu oluyo gün içerisinde görmüyorum öyle renkŞeffaf olmuyomu ozmn
İnsallah bizler gibi hasret kalanlarada böyle güzel sonuclar nasip eylesin mevlammmmmmİnsaAllah sonuçların temiz çıkar ummadığın anda mutlu haberi alırsın. Eşinde yaptığı hatanın farkına varır. Örnekler hep kötü olacak deil ya. Bi arkadasimin bobreginin teki yoktu evlendi kaynanası istemedi o çolak doguramaz diye. Ama eşi dinlemedi ailesini evlendiler. Sonra tekrar hastalığı nüksetti test sonuçları için ağlayarak gitti hastaneye evinde cenaze havası. Ama o ağlayarak gittiği hastaneden gülerek döndü. Cunki hamile olduğunu öğrendi hemde ikiz gebelikti. Karnında bebekleri büyüdükçe hastalığını tedavi etmiş meger bebisleri. Rabbimin hikmeti okadar sonsuzki tam bittim dediğin yerde yeniden doguyosun. Sindi tekrar doğum yaptı ikiz ogluslari vardı birde kızı oldu. Hiçbir zaman umudunu yitirme görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?