Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün icerisindeki idrar renginde aynı turunculuk oluyormu cicegim yoksa sadece sabahlarımı oluyor turuncu?

Demek bal bebeğin sen de uyku yapıyor ben de de uyku kaçırıyor
Ben bugun çok yoruldun ondan sanrm yoksa bnde de uyku yok yahu...
Gebeliğin ortalarında aşırı uykum olur benim... Sonlarına doğru yne olmaz zombi gbi gezerm bakalım bunda nasıl olacak.

Az su içince koyu renk oluyo idrar öyle değilmi ya

Yok :)) erken gebelikte idrar acık sarı oluyomus adet gununden once sonra zamanla koyulasıyormus fln. Onu idrak etmeye calısıyorum
Butun derdim bitti idrar düşünüyorum
Kafayı sıyırmışım galiba
Ahahaha doğru bak bu dediğin bnde öyle oldu

Ben bugun çok yoruldun ondan sanrm yoksa bnde de uyku yok yahu...
Gebeliğin ortalarında aşırı uykum olur benim... Sonlarına doğru yne olmaz zombi gbi gezerm bakalım bunda nasıl olacak.
Ben de artık bol uyumalı evreye geçmek istiyorum uykular haram oldu gençliğim bak tlan da oldu Zalım geceler

Buay zor canım kalbimi kırdı yaklasmadım hic insallah düzelir Allah bagıslasın onlarıda
İnsaAllah sonuçların temiz çıkar ummadığın anda mutlu haberi alırsın. Eşinde yaptığı hatanın farkına varır. Örnekler hep kötü olacak deil ya. Bi arkadasimin bobreginin teki yoktu evlendi kaynanası istemedi o çolak doguramaz diye. Ama eşi dinlemedi ailesini evlendiler. Sonra tekrar hastalığı nüksetti test sonuçları için ağlayarak gitti hastaneye evinde cenaze havası. Ama o ağlayarak gittiği hastaneden gülerek döndü. Cunki hamile olduğunu öğrendi hemde ikiz gebelikti. Karnında bebekleri büyüdükçe hastalığını tedavi etmiş meger bebisleri. Rabbimin hikmeti okadar sonsuzki tam bittim dediğin yerde yeniden doguyosun. Sindi tekrar doğum yaptı ikiz ogluslari vardı birde kızı oldu. Hiçbir zaman umudunu yitirme görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Yeme içme ile alakalı renk degistirir idrar da gebeliği nasıl anlamışlar idrarla çok acayip şeyler oluyor bea
Hcg varlığı ile sanrım ya da bilmiyorum valla
İçilen su ile alakalı elbet ama inan var ya bnde bu aralar çok koyu... Sıkıstrıtor beni idrar çok gbi oluyır sık çıkıyorum idrara ama öyle çokta olmuyor ama rengi koyu oluyor

İnsallah bizler gibi hasret kalanlarada böyle güzel sonuclar nasip eylesin mevlammmmmm yaaa masallah mutlu ettin tesekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…