- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Gercekten mi peki bunu aile hekimi falan yazar mi ki birde ben Ocaktan beri folikasit kullaniyordum folibol du ismi sanirim
Birii kirpiklerinin fotosunu atmış kırışık mı ne bişiler yazıyordu. Hamilelik belirsimi fln diye ona çok koptuydumda
Harbiimii yaa ne ilgiinççValla dalga geçeceksiniz benle ama ilk hamile kaldığımda markette tanımadığım iki kadın farklı günlerde kirpiklerin karışmış sen hamilesin dedi, adetime de 10 gün vardı nerdeyse, ihtimal hiç vermiyordum, sonra kendi teyzem de whatsapp görüntülü konuşurken farketmiş kirpiklerimi o da söyledi, saçma ama bazılarına oluyor :)
Hangi marka telefon kullanıyorsun?Valla dalga geçeceksiniz benle ama ilk hamile kaldığımda markette tanımadığım iki kadın farklı günlerde kirpiklerin karışmış sen hamilesin dedi, adetime de 10 gün vardı nerdeyse, ihtimal hiç vermiyordum, sonra kendi teyzem de whatsapp görüntülü konuşurken farketmiş kirpiklerimi o da söyledi, saçma ama bazılarına oluyor :)
Şimdiii bende baktıımm sağ kirpiklerim karışık gibii yoookksaaaammHangi marka telefon kullanıyorsun?
bende alacam
Hadi insallah bakalım :) olumlu düşün olumlu olsunZaten eger sonucların temiz mükemmel korkacak hicbirseyin yok derse süreci hızlandırması icin yardımcı olabilecek takviye ilaclar isteyecem balam insallah bu sekilde giderde sorun cıkmaz
Harbiimii yaa ne ilgiinççamaa gülesim geliyooo
Teyzen bizim kirpiklerimizede baksın :)Valla dalga geçeceksiniz benle ama ilk hamile kaldığımda markette tanımadığım iki kadın farklı günlerde kirpiklerin karışmış sen hamilesin dedi, adetime de 10 gün vardı nerdeyse, ihtimal hiç vermiyordum, sonra kendi teyzem de whatsapp görüntülü konuşurken farketmiş kirpiklerimi o da söyledi, saçma ama bazılarına oluyor :)
Şakaa gibii YaaaBen de teyzeme manyak mısın be kadın demiştim
Simdi yine sinerjini toplaYanlış anlama sözümü ama o sinerjiyi henüz yakalayamadığım için henüz bişey düşünüyorum diyemem lütfen kusuruma bakmaama inşallah gönlünden geçen me varsa hayırlısıyla en yakın zaman da seni bulsun rabbim yar ve yardımcın olsun anca dua edebildim sana ❤
Sana ettiğim duaların elbet bi gün hatta en yakın zamanda kabul olacağına inanıyorum güzel kuzumSimdi yine sinerjini toplaPeki benimle ilgili ne dusunuyorsun
Benimkiler hep karısık bir tok olmuyorŞimdiii bende baktıımm sağ kirpiklerim karışık gibii yoookksaaaamm
Eşin çok duyarsız kusura bakma. Tek bi doktora bağlı kalma. Benim dayım kızı senelerdir çocuğu olmuyo diye neler ettiler erkeklige laf ettirmiyolardi sonuç eşinde çıktı problem ameliyat oldu kocası şimdi bi oğlu birde kızı var. Birbirinize destek olacakken yaptığı çok yanlış anlam veremedim. Rabbim yardımcın olsun. Bu ay mutlu haberi al insaAllahCicegim aslında koca yaptırdı daha önce testini degerleri normal cıkmıstı beni bir doktor korkuttu pko var sende bu kısırlık sebebi hamile kalamazsın tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum diye. Sonra ben baska bir doktora gittim oda ben pko göremiyorum kan testlerinide yenileyelim esinde sperm testi versin o doktorun hemen tüp bebek demesi acımasızlık olur degerlerinize önce bir bakalım dedi. Önce kocaya söyledim tamam dedi simdide sen gideceksin ya orada cıkar zaten ne sorun varsa dedi
İnsallah cicegimHadi insallah bakalım :) olumlu düşün olumlu olsun
Teyzen bizim kirpiklerimizede baksın :)
Lülüülüüü 8de öyle net göstermiyorIphone 6S
İdrarla da belli oluyormuş gebelik sizce mümkünü?
Allah razi olsun amiiinn insalllahSana ettiğim duaların elbet bi gün hatta en yakın zamanda kabul olacağına inanıyorum güzel kuzum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?