Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten mi peki bunu aile hekimi falan yazar mi ki birde ben Ocaktan beri folikasit kullaniyordum folibol du ismi sanirim

Ben de hep folbiol kullandım şimdi de golbiol kullanıyorum canım doktor bana inofolic yazmıştı o sırada üstümde yoktu o kadar folbiol aldım öyle devam ettim

Birii kirpiklerinin fotosunu atmış kırışık mı ne bişiler yazıyordu. Hamilelik belirsimi fln diye ona çok koptuydumda

Valla dalga geçeceksiniz benle ama ilk hamile kaldığımda markette tanımadığım iki kadın farklı günlerde kirpiklerin karışmış sen hamilesin dedi, adetime de 10 gün vardı nerdeyse, ihtimal hiç vermiyordum, sonra kendi teyzem de whatsapp görüntülü konuşurken farketmiş kirpiklerimi o da söyledi, saçma ama bazılarına oluyor :)

Harbiimii yaa ne ilgiinçç amaa gülesim geliyooo

Hangi marka telefon kullanıyorsun?
bende alacam

Zaten eger sonucların temiz mükemmel korkacak hicbirseyin yok derse süreci hızlandırması icin yardımcı olabilecek takviye ilaclar isteyecem balam insallah bu sekilde giderde sorun cıkmaz
Hadi insallah bakalım :) olumlu düşün olumlu olsun

Teyzen bizim kirpiklerimizede baksın :)

Simdi yine sinerjini topla Peki benimle ilgili ne dusunuyorsun

Eşin çok duyarsız kusura bakma. Tek bi doktora bağlı kalma. Benim dayım kızı senelerdir çocuğu olmuyo diye neler ettiler erkeklige laf ettirmiyolardi sonuç eşinde çıktı problem ameliyat oldu kocası şimdi bi oğlu birde kızı var. Birbirinize destek olacakken yaptığı çok yanlış anlam veremedim. Rabbim yardımcın olsun. Bu ay mutlu haberi al insaAllah

Teyzen bizim kirpiklerimizede baksın :)

Bana şöylemi tarif etmişti, diplerinden üst üste binip karman çorman mı olmuş demişti, bi baktım evet, boya sürerken yapışıyor mu dedi, rimeli kastediyor yapıştı dedim, sonra üstünde durmadım, ama onların gençliğinde böyle anlıyorlarmış, ilginç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…