Eşin çok duyarsız kusura bakma. Tek bi doktora bağlı kalma. Benim dayım kızı senelerdir çocuğu olmuyo diye neler ettiler erkeklige laf ettirmiyolardi sonuç eşinde çıktı problem ameliyat oldu kocası şimdi bi oğlu birde kızı var. Birbirinize destek olacakken yaptığı çok yanlış anlam veremedim. Rabbim yardımcın olsun. Bu ay mutlu haberi al insaAllah
Hayırlı geceler kızlar.. Bugün ilk defa çocuk için doktora gittim. Bana yumurtalarin tembel dedi. Diğer hersey normal bir tek böyle söyledi. Pco ile ayni mi oluyor? Kist falan demedi yavaş büyüyor tembel dedi. Ayrica solda yumurtam varmis bugünleri değerlendir dedi. Desteğinize ve Dua'niza ihtiyacim var.. Ilk burada sizlere anlatıyorum daha kimseye anlatamadım..
Benim idrarım hamileliği anlamamda vesile olmuştu hatta burda kızlara da sormuştum idrarım afedersin turuncuya dönmüştü hala her sbaah kalktığımda idrarım o renktir artan hcgden dolayı öyle oluyormış
Yok :)) erken gebelikte idrar acık sarı oluyomus adet gununden once sonra zamanla koyulasıyormus fln. Onu idrak etmeye calısıyorum Butun derdim bitti idrar düşünüyorum Kafayı sıyırmışım galiba