Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende Bu Topikden Çıkıyorum Direk... Geri gelirse özel mesajdan yazarsınız artık..

acıldıgında degistiririm suan degistiremedigim icin üzgünüm iyi geceler

ay hemen soyluyorum
o gece uyuyamadim Ilk idrarla test yaptim o da ne damlatir damlatmaz iki kopkoyu çizgi icimde miniminnakcik bir cannn varmisti.. kiz nasil uyuyimuyumuşum uyuakalmisim
Sabah uyandim baktim RÜYAYMIŞ

Ah canım benim

İnşallah bi gün bizede gerçeği nasip olır ben hissediyorum çok yakın olduğunu ❤
Bu ay bir çok gebe haberi alıcaz inşallah kızlar

Ayy bende dün böyle uyku uyanıklık arasıyım video izliyordum ama brbekten gebelikten falan alakasız bişey
Bi 5 10 sniye mi ne gittim
Bebek puseti görüyorum pusetin böyle alt kısmı varmış diyorum oradan alayım da içine yatırayım bebeği
Sonrada battaniye arıyordum battaniye eksiğimiz var onu da almamız lazım diyordum

Ay evet yaa insan çok hassas olur
İki kere hayal kırıklığı yaşadım
Hele ikincisinde öyle kaptırdım ki kendimi herşeyi ona bağlıyırum heyecandan sayfaya bile giremedim sonra eşim geldi hadi bak diye ısrar etti
Ve sonuç 0.100 gebelik yok

Yıkıldım

Maşallah canim Rabbim sağlıkla hayırlı sekilde kucağına alabilmeyi de Nasip etsin insaAllah ❤bende baska bir doktora daha gidip sonra doktor takibiyle başlarım diye düşünüyorum suan hastalığımı bekliyorum. Dün gittiğim özeldeki doktoru beğenmedim daha ben varken baska hastayi iceri aldi o yüzden ilgi görmedim. Isteyen kim varsa tez zamanda bizlerede Nasip olsunnn ❤❤ dua'nizda bizlerede yer verin kuzum iki canlisin Duan kabul olunur insaAllah ❤

Ben de hep folbiol kullandım şimdi de golbiol kullanıyorum canım doktor bana inofolic yazmıştı o sırada üstümde yoktu o kadar folbiol aldım öyle devam ettim
Gerçekten mi bende Ocakta aile hekiminden istemiştim. Bakalim baska doktorla görüşme daha yapip sonrasinda bende baslarim ve tez zamanda gelir minnağım ❤❤

Rabbim o gozuken yumurtana can vrrsin kan versin bebe olsun insallah sonucta 1 yumurta 1 sperm kurali var
Canimsin yaa Allah razı olsun öyle çok isterim ki sağlıkla hayirlisiyla olsun❤❤❤ hep Duam kim varsa isteyen herkese tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin Rabbim❤ dün muanede sıra beklerken o kadar hamiş vardi ki ne kadar duygusallastim oracıkta ağlayacaktım ama yinede kendimi kaybedip isyana kaçmadım içim sızladı onlar adina öyle çok mutlu oldum ama kendime o an üzüldüm muane sonrasi uzun uzun yürüdüm ve sadece ağladım ama biliyorum ki Rabbim'in Ol emri herseyi mümkün kılar içlerimizi feraha kavuştursun Rabbim

Günaydın kızlar. Neler dönmüş yine gece gece. Çok uykum vardı erken uyudum.

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, şimdiden hepimize kutlu olsun. Hadi bakalım herkes birbirine sarılsın, küsmek, darılmak, alınmak yok. Birbirimize destek olma vakti. Kadınlar, kadınlara destek olmalı ki, yarınlarımız daha güzel olsun.

Bende herhalde anne yanı alıp montesori yataklar var çok güzel onlardan alabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…