Babam yüzünden hep Anamızı SulamıyorBen de tamamen gidiyorum gelirsen etiketle nanam sen gelmeyene kadar topiğe uğramıycam
ay hemen soyluyorum
o gece uyuyamadimIlk idrarla test yaptim o da ne damlatir damlatmaz iki kopkoyu çizgi icimde miniminnakcik bir cannn varmisti.. kiz nasil uyuyim uyumuşum uyuakalmisim
Sabah uyandim baktim RÜYAYMIŞ
Ben uyuyamamıştım şaşkınlıktan sevinçten ertesi gün elim karnıma gidiyordu sürekli garklı bir histi allahım herkese nasip etsin❤
Ben hamile değilmişim gbi hissettim..Uyuyup uyanınca da rüya sandm yaşadıklarımı
Ben o gece uyumadım ki sabahını anlatayımgebelik testinde öğrendim heyecandan elim ayağım birbirine girdi kocamı da aldık hemen koştum hastaneye test yaptım çıktı eve geldim araba zıplıyo şöföre zıplatma şu arabayı daha yeni tutunmaya çalışıyo çocuğum dedim
Maşallah canim Rabbim sağlıkla hayırlı sekilde kucağına alabilmeyi de Nasip etsin insaAllah ❤Estagfirullah anlatayım canım adetin 3. Gününde femara kullandım ben normalde beş günde bitmesi gerekiyodu ben düzensiz kullandım 8 günde bitirdim femaradan beş gün sonra da eczaneden çatlatma iğnesi aldım zaten nasıl yapılacağı içinde yazıyo evde yaptım tabi bunları ben Doktorun takibiyle yaptım ilişki yaşadım 36 saat sonra olması gerekiyodu ben 42. Saatte yaşadım sonrasında da canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşadım öyle yani iğnenin 13. Günü test yaptım pozitif çıktı kan verrdim kanda da hamile olduğum çıktı
Gerçekten mi bende Ocakta aile hekiminden istemiştim. Bakalim baska doktorla görüşme daha yapip sonrasinda bende baslarim ve tez zamanda gelir minnağımBen de hep folbiol kullandım şimdi de golbiol kullanıyorum canım doktor bana inofolic yazmıştı o sırada üstümde yoktu o kadar folbiol aldım öyle devam ettim
Canimsin yaa Allah razı olsun öyle çok isterim ki sağlıkla hayirlisiyla olsunRabbim o gozuken yumurtana can vrrsin kan versin bebe olsun insallahsonucta 1 yumurta 1 sperm kurali var
Selam kızlar iyi geceler. Konuyu görünce yazmak istedim. Biz bir kaç arkadaş 2 sene önce burda tanıştık hepimizin ortak noktası bebeklerimizin olmasını istemekti. Her ay birbirimizin durumlarını sorar durumlarımızı hergün öğrenirdik hatta bir arkadaşımız (@Seymaaao ) hepimizin adetine kaç gün kaldığını isimlerimizle yazar örneğin şunun batına bu kadar kalmış gibisine not bile tutardı. Sonra içimizden bi arkadaş (@Kutsal panter ) '2019'un en güzel anneleri' diye bi topik açtı. Bize şans getirsin dedi. Sonra aradan az bi zaman sonra aramızdan biri (@Kazan Dibi ) hamile olduğunu söyledi sonra (@Seymaaao ) sonra ben sonra diğeri(Kutsalll BULUT ) , diğeri, diğeri derken en son da kendisi hamile şimdi. Biz de bebişleri büyütüyoruz. Yani demem o ki aklıma geldi bu grubunuzu görünce. İnşallah bu konu - grup da sizlere şans getirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
malesef tatlım bu sabah adet oldumAyyyy belki gec döllenme olmustur canım insallah öyle olmusturda bahceciye gitmenize gerek kalmaz
İnşallah canım olsunda uyuyamama inşallahAminn inşallah bende uyuyamam heraldeee ihtimalinde bile gece kaç kere uyanmıştım
Çok şükür kuzumm aminnnnn amin inşallahCanım benim ne güzel dile getirmişsin yaşadıklarımızı çok şükür hepimiz hayallerimize kavustuk darısı bu gruptaki tüm güzel anne adayları için olsun inşallah❤❤❤
Bende herhalde anne yanı alıp montesori yataklar var çok güzel onlardan alabilirimEvet park yataklar kullanışlı oluyo diyolar ama bende sevemedim. Ben bi süre anne yanı kullanıp, sonra oda yapmayı düşünüyorum. Ama bebek odası gibi minik yataklardan değil de, daha büyük yataklılardan. ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?