Ohhh valla tam ben yazdım sen gelmişsin minicik kalbin hiiiç üzülmesin nanakuşummm ben sana heeeep nanakuşummm diyecemBircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Tektek cevap veremeyecegim icin bu sekilde yanıtlamak istedim
Kimseye küsmedim ve topigimi terk etmedim. Sadece biraz uzak kalmak istemistim.
Kullanıcı adımla ilgili espiriler sakalar beni hayli üzdü.
Eskiler bilir Nana2222 idi
Buralarda sizlerle konusmak bana iyi geldigi icin motive olup sizleri gercekten sahiplenip iyiliginizi istedigim icin vede en önemlisi icimde evlat askı hasreti oldugu icin kullanıcı adımı Nana Ana olarak degistirmistim.
Cocugumun olmadıgı agır depresyonlardan gectigim bu günlerde sakalarınızı kaldıramadıgım icin üzgünüm.
Kimse bana ana demek zorunda degil hatta bunu degistirdigimdede söylemistim güzin abla gibi derdinize ortak olmak istedigimi belirtmistim. Bu duruma sevinenler oldugunada sahit olmustum hatta.
Teknik sorundan dolayı suan icin kullanıcı adımı degistiremiyorum...
Sadece kırıldım havada ucan espirilere kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
ilginiz icin tesekkür ederim sadece nedenini bilin istedim.
Kadınlar gününüz emek gününüz kutlu olsun dilerim...
Seninde canımmm kutlu olsunnn hepimizin❤ ❤ ❤ ❤KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUUUUUNNNNN KADINLAR ❤ ❤ ❤ ❤
Lorikooo seninde kutlu olsun bebeğiiiiiimmmm❤ ❤ ❤ ❤KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUUUUUNNNNN KADINLAR ❤ ❤ ❤ ❤
Nasıl istersen canımOhhh valla tam ben yazdım sen gelmişsin minicik kalbin hiiiç üzülmesin nanakuşummm ben sana heeeep nanakuşummm diyecem
Nanaamm nana anaam burda tanıstıgım ilk kişilerdensin ve tatlı dilinle hep bana hatta burdaki herkese destek oldugun için sevdim senii evet hepimiz hassas sureclerden gecıyoruz ve bazen alıngan olabılıyoruz ama onemli olan kaldıgımız yerden devam edebilmek beni bizi bırakıp gitme çiçeğim balam sozlerınden mahkum etme sevılıyorsunBircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Buralarda sizlerle konusmak bana iyi geldigi icin motive olup sizleri gercekten sahiplenip iyiliginizi istedigim icin vede en önemlisi icimde evlat askı hasreti oldugu icin kullanıcı adımı Nana Ana olarak degistirmistim.
Cocugumun olmadıgı agır depresyonlardan gectigim bu günlerde sakalarınızı kaldıramadıgım icin üzgünüm.
Kimse bana ana demek zorunda degil hatta bunu degistirdigimdede söylemistim güzin abla gibi derdinize ortak olmak istedigimi belirtmistim. Bu duruma sevinenler oldugunada sahit olmustum hatta.
Sadece kırıldım... havada ucan espirilere.
kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
Canım benim ben sana ana demekten gayet memnunum memnun olmayanlarda demesin veya görmezden gelsin takılma sen bunlara bizi sensiz bırakma sana çok alıştık dert ortagı olduk gitme bir yere seni sevenler için kal seni seviyoruzBircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Sadece kırıldım havada ucan espirilere kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
Özellikle cicegim kelimesini hayatımdan silmeyi düsünüyordumNanaamm nana anaam burda tanıstıgım ilk kişilerdensin ve tatlı dilinle hep bana hatta burdaki herkese destek oldugun için sevdim senii evet hepimiz hassas sureclerden gecıyoruz ve bazen alıngan olabılıyoruz ama onemli olan kaldıgımız yerden devam edebilmek beni bizi bırakıp gitme çiçeğim balam sozlerınden mahkum etme sevılıyorsun❤
Silmek ne demek sen o guzel kelimelerle özdeşleştin oyle alıstık sana biz canım benimÖzellikle cicegim kelimesini hayatımdan silmeyi düsünüyordumcok naziksin canım tesekkür ederim bende seni seviyorum iyiki varsın canım
Cok naziksiniz mutlu ediyorsunuz canım cok sagolun bende sizleri cok seviyorum iyiki varsınızCanım benim ben sana ana demekten gayet memnunum memnun olmayanlarda demesin veya görmezden gelsin takılma sen bunlara bizi sensiz bırakma sana çok alıştık dert ortagı olduk gitme bir yere seni sevenler için kal seni seviyoruz❤❤❤
Belki bir süre sonra evet olabilir kırgınlıgım gecsinde bir hele su travmayı bir atlatayımSilmek ne demek sen o guzel kelimelerle özdeşleştin oyle alıstık sana biz canım benim
Peki bir müddetlikse izin verdim gittiBelki bir süre sonra evet olabilir kırgınlıgım gecsinde bir hele su travmayı bir atlatayımne yasadıysam artık
Elini ayagını öpem agam sagolPeki bir müddetlikse izin verdim gitti
CansınCok naziksiniz mutlu ediyorsunuz canım cok sagolun bende sizleri cok seviyorum iyiki varsınız
Cansın
Ben de gelebilirim artk
Oh be sonundaaBen de gelebilirim artk
Ne dedi herifinUla herifle dertlestm haa. Nana bize kustu gitti diyee
Niye dedi anlttim guldu ne dicek okuzNe dedi herifin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?