Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohhh valla tam ben yazdım sen gelmişsin minicik kalbin hiiiç üzülmesin nanakuşummm ben sana heeeep nanakuşummm diyecem

Nanaamm nana anaam burda tanıstıgım ilk kişilerdensin ve tatlı dilinle hep bana hatta burdaki herkese destek oldugun için sevdim senii evet hepimiz hassas sureclerden gecıyoruz ve bazen alıngan olabılıyoruz ama onemli olan kaldıgımız yerden devam edebilmek beni bizi bırakıp gitme çiçeğim balam sozlerınden mahkum etme sevılıyorsun

Canım benim ben sana ana demekten gayet memnunum memnun olmayanlarda demesin veya görmezden gelsin takılma sen bunlara bizi sensiz bırakma sana çok alıştık dert ortagı olduk gitme bir yere seni sevenler için kal seni seviyoruz

Özellikle cicegim kelimesini hayatımdan silmeyi düsünüyordum cok naziksin canım tesekkür ederim bende seni seviyorum iyiki varsın canım

Özellikle cicegim kelimesini hayatımdan silmeyi düsünüyordum cok naziksin canım tesekkür ederim bende seni seviyorum iyiki varsın canım
Silmek ne demek sen o guzel kelimelerle özdeşleştin oyle alıstık sana biz canım benim

Cok naziksiniz mutlu ediyorsunuz canım cok sagolun bende sizleri cok seviyorum iyiki varsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…