Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etmem mi her duam da vardınız zaten önce size sonea kendime ediyordum rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar size de nasip etsin inşallah
Tebrık ederım canım saglıkla buyusun inşallah

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)
Yaklaşık 7 yıllık bir bekleyiş inşallah hayırlı bir sonuca ulaşır. Cuma akşamı iğne ve ilaca başladım. Çarşamba günü kontrolüm var, herşey normal ilerlerse muhtemelen Cuma günü asilamam olacak.

Adetine kaç gün var?
Rabbim ikizbagislasin inşallah

tesekkur ederim

Cicegim allah yardımcınız olsun vaktimsaatinde saglıcakla dogsun bebegin insallaaaah sen stres yapma bebegim hersey allahın istedigi gibi olur
Amiin Canim benim Allah razi olsun hastanedeyiz su an yatiyorum serum ile sancı durduruluyor. Ins aksam eve giderim dua edin nolur

Bircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Tektek cevap veremeyecegim icin bu sekilde yanıtlamak istedim
Kimseye küsmedim ve topigimi terk etmedim. Sadece biraz uzak kalmak istemistim.

Kullanıcı adımla ilgili espiriler sakalar beni hayli üzdü.
Eskiler bilir Nana2222 idi
Buralarda sizlerle konusmak bana iyi geldigi icin motive olup sizleri gercekten sahiplenip iyiliginizi istedigim icin vede en önemlisi icimde evlat askı hasreti oldugu icin kullanıcı adımı Nana Ana olarak degistirmistim.
Cocugumun olmadıgı agır depresyonlardan gectigim bu günlerde sakalarınızı kaldıramadıgım icin üzgünüm.
Kimse bana ana demek zorunda degil hatta bunu degistirdigimdede söylemistim güzin abla gibi derdinize ortak olmak istedigimi belirtmistim. Bu duruma sevinenler oldugunada sahit olmustum hatta.
Teknik sorundan dolayı suan icin kullanıcı adımı degistiremiyorum...
Sadece kırıldım... havada ucan espirilere.
kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
ilginiz icin tesekkür ederim sadece nedenini bilin istedim.
Kadınlar gününüz emek gününüz kutlu olsun dilerim...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…