Oda ayrı dalga gecmistir benimle öküzNiye dedi anlttim guldu ne dicek okuz
Zaten burdaki iliskmize cok guluo. Seni tanio artk.
Nanacım açıklama iyi olmuş zira çatlamıştık burda, ben zaten hep Nanacım diyordum hoşuma gittiği için ama bazen böyle alınganlıklar olabilir, kimlerse o arkadaşlara da küs kalma espriler her zaman bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor alttan alalım birbirimiziBircok soranlar olmus özeldende yazanlar.
Tektek cevap veremeyecegim icin bu sekilde yanıtlamak istedim
Kimseye küsmedim ve topigimi terk etmedim. Sadece biraz uzak kalmak istemistim.
Kullanıcı adımla ilgili espiriler sakalar beni hayli üzdü.
Eskiler bilir Nana2222 idi
Buralarda sizlerle konusmak bana iyi geldigi icin motive olup sizleri gercekten sahiplenip iyiliginizi istedigim icin vede en önemlisi icimde evlat askı hasreti oldugu icin kullanıcı adımı Nana Ana olarak degistirmistim.
Cocugumun olmadıgı agır depresyonlardan gectigim bu günlerde sakalarınızı kaldıramadıgım icin üzgünüm.
Kimse bana ana demek zorunda degil hatta bunu degistirdigimdede söylemistim güzin abla gibi derdinize ortak olmak istedigimi belirtmistim. Bu duruma sevinenler oldugunada sahit olmustum hatta.
Teknik sorundan dolayı suan icin kullanıcı adımı degistiremiyorum...
Sadece kırıldım... havada ucan espirilere.
kimseye tekrar söylüyorum küsmedim yada kızmadım.
ilginiz icin tesekkür ederim sadece nedenini bilin istedim.
Kadınlar gününüz emek gününüz kutlu olsun dilerim...
Senin de kutlu olsun loriko❤ ❤ ❤ ❤KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUUUUUNNNNN KADINLAR ❤ ❤ ❤ ❤
kimseye küs degilim canım dedigim gibi kırıldım gecti gitti gitsin diye uzak kalmıstım zaten. Sizleri yalnız bırakmam icin ana olmam gerekiyor önce birNanacım açıklama iyi olmuş zira çatlamıştık burda, ben zaten hep Nanacım diyordum hoşuma gittiği için ama bazen böyle alınganlıklar olabilir, kimlerse o arkadaşlara da küs kalma espriler her zaman bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor alttan alalım birbirimiziSeni seviyoruz bizi yanlız bırakmaaa
Hoşgeldinkimseye küs degilim canım dedigim gibi kırıldım gecti gitti gitsin diye uzak kalmıstım zaten. Sizleri yalnız bırakmam icin ana olmam gerekiyor önce biryaramaz bir evlatla belki ozaman yalnız bırakabilirim
Pek yorum yapmaz anca guler gecerOda ayrı dalga gecmistir benimle öküz
Hoşgeldin
Hosbulduk canım yukarıdaki s yazılı yuvarlaga tıkla hesap detaylarına gir resminide isminide oradan degistirebilirsin fakat isim degisikliginde teknik arıza varmıs suan degismiyorProfil resmi ve ismi nereden degistiriyoruz yapamadım sinir oldum
Sagolsun ince cıktı enistemizPek yorum yapmaz anca guler gecer
Yaptım ama olmuyor girilmiyorHosbulduk canım yukarıdaki s yazılı yuvarlaga tıkla hesap detaylarına gir resminide isminide oradan degistirebilirsin fakat isim degisikliginde teknik arıza varmıs suan degismiyor
hesap detaylarına girdiginde o yuvarlaga dokunman gerekiyorYaptım ama olmuyor girilmiyor
Yapıyorum ama olmuyorhesap detaylarına girdiginde o yuvarlaga dokunman gerekiyor
Yok olmuyor çok uğraştım isim değiştirme onu hiç bulamadım zaten resim dosya sec diyorum yok olmuyorhesap detaylarına girdiginde o yuvarlaga dokunman gerekiyor
Birseyi eksik yapıyorsun herhalde canımYapıyorum ama olmuyor
Galibe olabiler anlamadım gittiBirdeyi eksik yapıyorsun herhalde canım
hadi inşallah canım benim. Rabbim hepimize nasip etsinAmin, Allah razı olsun . 3 yıl önce dogal gebelik yaşadım ve ikizdi ama 11.haftada gelisim durduğu için kürtaj oldum.
Kkdaki arama motoruna profil resmi degistirme yaz cok tarifi cıkar canımGalibe olabiler anlamadım gitti
Tamam canım teşekkür ederimKkdaki arama motoruna profil resmi degistirme yaz cok tarifi cıkar canım
Kkdaki arama motoruna profil resmi degistirme yaz cok tarifi cıkar canım
[/QUOTE onuda beceremedim amaaan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?