Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nanacım açıklama iyi olmuş zira çatlamıştık burda, ben zaten hep Nanacım diyordum hoşuma gittiği için ama bazen böyle alınganlıklar olabilir, kimlerse o arkadaşlara da küs kalma espriler her zaman bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor alttan alalım birbirimizi Seni seviyoruz bizi yanlız bırakmaaa

kimseye küs degilim canım dedigim gibi kırıldım gecti gitti gitsin diye uzak kalmıstım zaten. Sizleri yalnız bırakmam icin ana olmam gerekiyor önce bir yaramaz bir evlatla belki ozaman yalnız bırakabilirim

kimseye küs degilim canım dedigim gibi kırıldım gecti gitti gitsin diye uzak kalmıstım zaten. Sizleri yalnız bırakmam icin ana olmam gerekiyor önce bir yaramaz bir evlatla belki ozaman yalnız bırakabilirim
Hoşgeldin

Profil resmi ve ismi nereden degistiriyoruz yapamadım sinir oldum

Hosbulduk canım yukarıdaki s yazılı yuvarlaga tıkla hesap detaylarına gir resminide isminide oradan degistirebilirsin fakat isim degisikliginde teknik arıza varmıs suan degismiyor
Yaptım ama olmuyor girilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…