Aaaa öylemi olurmuş ilk defa duydumSana öyle geliyordur.. Kızın olacaktır senin..
VallaKız bebek, anneyi öyle gösterir hormonlardan dolayı, erkek bebek ise biraz daha güzelleştirir...
Kızın olacak yorumunu yapabiliriz sanırım buradan
Cinsiyeti belli olunca haber ver emi
Tabikiiii az önce baktımda birde kız bebek solda olur yazıyor benim hep solum ağrıyor siz duydunuz mu hiç böyle bişeyCinsiyeti belli olunca haber ver emi
@Aselmina34 canım adet olmustun galiba hayırlısıyla diger aya insallahyeni batını vermemissin
fionawoody Madam bovary sizlerin durumu nedir canlarım?
Hepsini etiketle dua istiyorummmm de kuzummAllah var gam yok balam
Siz dualarınızı bizlerden eksik etmeyin yeter
Ben birsey okumustum buralarda 40hamilenin duasını alınca hamile kalabiliyormussuntopigimizde 40hamile var ama kendileri yok nasıl yapsak
N Nana Ana Benim durumum çok karışık bende hiçbirşey anlamıyorum@Aselmina34 canım adet olmustun galiba hayırlısıyla diger aya insallahyeni batını vermemissin
fionawoody Madam bovary sizlerin durumu nedir canlarım?
Geç de olsa, benden de herkese günaydınnnGünaydın güzellikler mutlu huzurlu sağlıklı haftalarimiz olsun🏵
Efeeeeeeendimmmm tiiiiiizzoooosu gurbanTiiiiizzooooohayir bu kadae genc teyze olmaz susun ruhu 65 olan kadinlar klubu
Heee ablaaAbla mıııııni didin sen cınımmmm
GünaydııııınnnnGünaydın yada tünaydın grubun güzel bayanlarıyeni hafta yeni umutlar yeni bebiş haberleri insaAllah benim bata 10gun kaldı ama erken gebelik testi yapacam bugün benim çocuk üç aylık olmayınca çıkmadı sindimi çıkacak ama çok aceleciyim sanırım. Ayy şimdiden çok heyecanlandım. Negatif haberini yazarım o kadarda eminsem niye yapiyosam testi
L Loriklorik N Nana Ana basta olmak uzere ve evlat hasretiyle yanip tutusan bütün kardeşlerime gebe haberini tez zamnda almayi nasip eyle Allahim cok cok aminn bende 39. OlayımN Nana Ana nanakuşummmm ben sana dua ettim 1. Sıramı savdım diğer 39 gebe arkadaşıma meydan okuyorum haydiii bana için dua zinciri oluşturalım mıııF Fatma KTL @Dostumdostum sizde etiketleyiinn kızçelerr diğer arkideşlerimizii
İki ay normal edet görmüşüm sadece kanamam daha çok tu ve pıhtı şeklindeydi . İlk ay rahatsizlandim kanda doktor direk ona baktı negatif çıktı. İkinci ay adetim gecikti kayinnam zoruyla gittik hastaneye kanda tekrar bakıldı yine birşey cikmadi. Sonra adet oldum yine aşırı çok akıntılı öyle yerleşme kanamasi falan değil bildiğin adet oldum sadece dahada arttı kanamam. Sonra üçüncü ay adetim gecikti tekrar test hcg 10.000 doktor çok yüksek ikiz gebelik dedi sonra öğrendik ki üç aylık hamilemisim rahatsizlanmamda ondanmis ilk gittigimde. Ama adet gördüğüm için ve kanda çıkmadığı için hiç ihtimal veremedim meğer hamileymisim. Yaa iştek öyle canım benim. Şimdi aslan gibi 11yasinda dünya yakisiklisi paşam masaAllahGünaydııııınnnn❣
Nasılll öyle Bayaa geçmişi çıktıydıı testde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?