Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Aselmina34 canım adet olmustun galiba hayırlısıyla diger aya insallah yeni batını vermemissin
fionawoody Madam bovary sizlerin durumu nedir canlarım?

N Nana Ana Bebişim ben halâ adet olmadım ama göğüslerim acıyor ve adet olcakmışım gibi ağrım var dün adet olmayınca gebelik testi yaptım negatif çıktı hiçbir şey anlamadım hem umutluyum hem de sarktı sanırım test negatifse kesin adet olcam diyorum bilmiyorum beklemedeyim valla inşaAllah gebeyimdir diye dua ediyorum

Son düzenleme:
@Aselmina34 canım adet olmustun galiba hayırlısıyla diger aya insallah yeni batını vermemissin
fionawoody Madam bovary sizlerin durumu nedir canlarım?
N Nana Ana Benim durumum çok karışık bende hiçbirşey anlamıyorum dün regl günümdü uyandığımda olmayınca çok sevindim hatta hemen kendimi hamile hissetmeye hayaller kurmaya başladım yarın test yaparım pozitif görürüm falan diye düşünüyordum. Sonra akşam açık kırmızı bi leke ama az değil yani peçeteye geldi . Sonra ağlamaktan kahroldum çok üzüldüm sakinleşince de yine bunları unutup aklımdan atmaya karar verdim ama dünden bugüne hiç bir leke dahi gelmemiş hastamıyım değilmiyim vücudum neden yanıyor aradada üşüyor neoluyor bilmiyorum . Birde nanacım sen burdan gitme hiç ben herzman mesajları okuyorum ama sohbete dahil olamıyorum senin enerjin o kadar güzel ki aranızdaki bağda sohbette çok samimi

Günaydın yada tünaydın grubun güzel bayanları yeni hafta yeni umutlar yeni bebiş haberleri insaAllah benim bata 10gun kaldı ama erken gebelik testi yapacam bugün benim çocuk üç aylık olmayınca çıkmadı sindimi çıkacak ama çok aceleciyim sanırım. Ayy şimdiden çok heyecanlandım. Negatif haberini yazarım o kadarda eminsem niye yapiyosam testi

Ayrıca benim hemen olmuyo gebelik ilktede ikincidede aylarca ugrasmistik bu tek sefer korunmasız ilişki eğer olursa daha çok umutlancam Rabbim duamı kabul etti insaAllah diye. Eğer olmazsa da bidaha cesaret edebileceğimi sanmıyorum iki pasamla hayatima kaldığım yerden devam edecegim. Nasip kısmet bakalım ne olacak çok merak ediyorum

Günaydııııınnnn
Nasılll öyle Bayaa geçmişi çıktıydıı testde

Günaydııııınnnn❣
Nasılll öyle Bayaa geçmişi çıktıydıı testde
İki ay normal edet görmüşüm sadece kanamam daha çok tu ve pıhtı şeklindeydi . İlk ay rahatsizlandim kanda doktor direk ona baktı negatif çıktı. İkinci ay adetim gecikti kayinnam zoruyla gittik hastaneye kanda tekrar bakıldı yine birşey cikmadi. Sonra adet oldum yine aşırı çok akıntılı öyle yerleşme kanamasi falan değil bildiğin adet oldum sadece dahada arttı kanamam. Sonra üçüncü ay adetim gecikti tekrar test hcg 10.000 doktor çok yüksek ikiz gebelik dedi sonra öğrendik ki üç aylık hamilemisim rahatsizlanmamda ondanmis ilk gittigimde. Ama adet gördüğüm için ve kanda çıkmadığı için hiç ihtimal veremedim meğer hamileymisim. Yaa iştek öyle canım benim. Şimdi aslan gibi 11yasinda dünya yakisiklisi paşam masaAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…