Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her gece dua ediyorum aslında burdaki arkaaslarıma
Bende ediyorum valla yüzyüze tanışmasakta burda kader ortağı olduk birbirimize gerçekten ben hep şuna inandım vakti var zamanı var dedim gerçekten buna inanmak insanı çok rahatlatıyor

Bende ediyorum valla yüzyüze tanışmasakta burda kader ortağı olduk birbirimize gerçekten ben hep şuna inandım vakti var zamanı var dedim gerçekten buna inanmak insanı çok rahatlatıyor
Aynen öyle canım herşeyin zamanı var bence o zama gelmeden de olmuyor hiçbirşey bol bol dua

Ayyy insallah gelmez tatlım insallah gebesindir bekleyelim bir hafta daha bakalım

Ayyyy sen nasıl canımsın cicegim ya allahım razı olsun sıra numarasıda koyun kendinize lütfen olurmu karıstırmayayım allah duanı kabul etsin seni evladına bagıslasın insallah

Oyyyy cicegim kıyamam sana gitmem buradayım annemmmm tesekkür ederim sende katıl kendini iyi hissettiginde bize olurmu?
Biraz stres etkilemis gibi hissettim ben balam yarın sabah ilk idrarla test yap bakalım belli olur insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…