- 20 Mart 2011
- 13.963
- 32.570
- 798
Hani 24 de az değil ufal da cebime gir cicimHeee ablaademiyimmi
Valla benimde sol ağrırdı hep ama erkekTabikiiii az önce baktımda birde kız bebek solda olur yazıyor benim hep solum ağrıyor siz duydunuz mu hiç böyle bişey
Çok sevindim canım maşallahTunydin kizlar. Dra gidip geldim. Cok sukur bi sknti cikmdiDua edenlerden Allh razi olsn ❤
Nasıl yapıcaz onu anlamadımN Nana Ana nanakuşummmm ben sana dua ettim 1. Sıramı savdım diğer 39 gebe arkadaşıma meydan okuyorum haydiii bana için dua zinciri oluşturalım mıııF Fatma KTL Beklemekseni sizde etiketleyiinn kızçelerr diğer arkideşlerimizii
Saolasn cnmÇok sevindim canım maşallah❤
Oyyy maşallah sağlıcakla gelsin yavru kuşValla benimde sol ağrırdı hep ama erkek
40 hamile dua ederse kabul olurmuş dediya Nana gönlünüzden geçen duayı edin burdaki bütün arkadaşlarımızla birlikte dua edelim kabul olur inşallahNasıl yapıcaz onu anlamadım
aslan yeğenim aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTunydin kizlar. Dra gidip geldim. Cok sukur bi sknti cikmdiDua edenlerden Allh razi olsn ❤
Sağol canım birşey yok benim şuanda güzel geçsin kontrolün inşallahOyyy maşallah sağlıcakla gelsin yavru kuşbende doktordaym şimdi gelsinde sorcam herşeyi sormamı istediğiniiizzz soru vaaar mı kızlarr
Ben her gece dua ediyorum aslında burdaki arkaaslarıma40 hamile dua ederse kabul olurmuş dediya Nana gönlünüzden geçen duayı edin burdaki bütün arkadaşlarımızla birlikte dua edelim kabul olur inşallah
Yaaaa Allah razi olsunnnL Loriklorik N Nana Ana basta olmak uzere ve evlat hasretiyle yanip tutusan bütün kardeşlerime gebe haberini tez zamnda almayi nasip eyle Allahim cok cok aminn bende 39. Olayım
Bende ediyorum valla yüzyüze tanışmasakta burda kader ortağı olduk birbirimize gerçekten ben hep şuna inandım vakti var zamanı var dedim gerçekten buna inanmak insanı çok rahatlatıyorBen her gece dua ediyorum aslında burdaki arkaaslarıma
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahaslan yeğenim aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geliyorrrrrrrrrrrr
Aynen öyle canım herşeyin zamanı var bence o zama gelmeden de olmuyor hiçbirşey bol bol duaBende ediyorum valla yüzyüze tanışmasakta burda kader ortağı olduk birbirimize gerçekten ben hep şuna inandım vakti var zamanı var dedim gerçekten buna inanmak insanı çok rahatlatıyor
Ayyy insallah gelmez tatlımN Nana Ana Bebişim ben halâ adet olmadım ama göğüslerim acıyor ve adet olcakmışım gibi ağrım var dün adet olmayınca gebelik testi yaptım negatif çıktı hiçbir şey anlamadım hem umutluyum hem de sarktı sanırım test negatifse kesin adet olcam diyorum bilmiyorum beklemedeyim valla inşaAllah gebeyimdir diye dua ediyorum
Gözüm yemiyor balamHepsini etiketle dua istiyorummmm de kuzumm
Ayyyy sen nasıl canımsın cicegim ya allahım razı olsun sıra numarasıda koyun kendinize lütfen olurmuN Nana Ana nanakuşummmm ben sana dua ettim 1. Sıramı savdım diğer 39 gebe arkadaşıma meydan okuyorum haydiii bana için dua zinciri oluşturalım mıııF Fatma KTL Beklemekseni sizde etiketleyiinn kızçelerr diğer arkideşlerimizii
Oyyyy cicegim kıyamam sana gitmem buradayım annemmmm tesekkür ederimN Nana Ana Benim durumum çok karışık bende hiçbirşey anlamıyorumdün regl günümdü uyandığımda olmayınca çok sevindim hatta hemen kendimi hamile hissetmeye hayaller kurmaya başladım yarın test yaparım pozitif görürüm falan diye düşünüyordum. Sonra akşam açık kırmızı bi leke ama az değil yani peçeteye geldi . Sonra ağlamaktan kahroldum çok üzüldüm sakinleşince de yine bunları unutup aklımdan atmaya karar verdim ama dünden bugüne hiç bir leke dahi gelmemiş hastamıyım değilmiyim vücudum neden yanıyor aradada üşüyor neoluyor bilmiyorum . Birde nanacım sen burdan gitme hiç ben herzman mesajları okuyorum ama sohbete dahil olamıyorum senin enerjin o kadar güzel ki aranızdaki bağda sohbette çok samimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?