Hayyyyy allahım sunlara bak nasıl tatlı tatlı dua ediyorlar yaaaaa yiyecemmmmmmmm@Loriklorik N Nana Ana basta olmak uzere ve evlat hasretiyle yanip tutusan bütün kardeşlerime gebe haberini tez zamnda almayi nasip eyle Allahim cok cok aminn bende 39. Olayım
Bugün eğer gelmezse yaparım inşallah nanacımOyyyy cicegim kıyamam sana gitmem buradayım annemmmm tesekkür ederimsende katıl kendini iyi hissettiginde bize olurmu?
Biraz stres etkilemis gibi hissettim ben balam yarın sabah ilk idrarla test yap bakalım belli olur insallah
Heyecandan mutluluktan ne dedigimi bilememisimmmmAyyyy sen nasıl canımsın cicegim ya allahım razı olsun sıra numarasıda koyun kendinize lütfen olurmukarıstırmayayım allah duanı kabul etsin seni evladına bagıslasın insallah
İnsallah kuzummm allahın istedigi takdir ve saatte bizlerde evlat haberimizi alacaz mutluluklarımızı paylasacazBugün eğer gelmezse yaparım inşallah nanacımbende stresten etkilendi diye düşünüyorum Çünki çok içten üzüldüm akşam Hayırlısı Allahtan inşallah bizlerde anne olucaz ❤
Amin inşallah canım benim sendende razı olsunHayyyyy allahım sunlara bak nasıl tatlı tatlı dua ediyorlar yaaaaa yiyecemmmmmmmmallahım sizleri evlatlarınıza saglıkla kavustursun annemmmm allah razı olsun
biliyordum ne mutluTunydin kizlar. Dra gidip geldim. Cok sukur bi sknti cikmdiDua edenlerden Allh razi olsn ❤
Bebegim yanlıs hatırlamıyorsam ayetel kürsüde okumak gerekiyordu galiba öyle bir dua okudunuz insallah40 hamile dua ederse kabul olurmuş dediya Nana gönlünüzden geçen duayı edin burdaki bütün arkadaşlarımızla birlikte dua edelim kabul olur inşallah
Anaa nekadar ilginçİki ay normal edet görmüşüm sadece kanamam daha çok tu ve pıhtı şeklindeydi . İlk ay rahatsizlandim kanda doktor direk ona baktı negatif çıktı. İkinci ay adetim gecikti kayinnam zoruyla gittik hastaneye kanda tekrar bakıldı yine birşey cikmadi. Sonra adet oldum yine aşırı çok akıntılı öyle yerleşme kanamasi falan değil bildiğin adet oldum sadece dahada arttı kanamam. Sonra üçüncü ay adetim gecikti tekrar test hcg 10.000 doktor çok yüksek ikiz gebelik dedi sonra öğrendik ki üç aylık hamilemisim rahatsizlanmamda ondanmis ilk gittigimde. Ama adet gördüğüm için ve kanda çıkmadığı için hiç ihtimal veremedim meğer hamileymisim. Yaa iştek öyle canım benim. Şimdi aslan gibi 11yasinda dünya yakisiklisi paşam masaAllah
Öyle iyisin ki resmen biliçinçaltımıza olumlama yapıyorsun hep sağol nanacımİnsallah kuzummm allahın istedigi takdir ve saatte bizlerde evlat haberimizi alacaz mutluluklarımızı paylasacazinsallah hep birlikte hayırlısını yasarız canım sıkma kasma kendini regl döngün bozulmasın en azından gebelik varsada yarın belli olur zaten balam
Canım sen hiç bir şekilde anlamamışmıydın karnın falan şişmedi mi az da olsa böyle şeylere gerçekten çok şaşırıyorum kanda çıkmıyor testte çıkmıyor tuhaf gerçekten . Ama ol diyince olduran bi rabbimiz var şükürler olsunİki ay normal edet görmüşüm sadece kanamam daha çok tu ve pıhtı şeklindeydi . İlk ay rahatsizlandim kanda doktor direk ona baktı negatif çıktı. İkinci ay adetim gecikti kayinnam zoruyla gittik hastaneye kanda tekrar bakıldı yine birşey cikmadi. Sonra adet oldum yine aşırı çok akıntılı öyle yerleşme kanamasi falan değil bildiğin adet oldum sadece dahada arttı kanamam. Sonra üçüncü ay adetim gecikti tekrar test hcg 10.000 doktor çok yüksek ikiz gebelik dedi sonra öğrendik ki üç aylık hamilemisim rahatsizlanmamda ondanmis ilk gittigimde. Ama adet gördüğüm için ve kanda çıkmadığı için hiç ihtimal veremedim meğer hamileymisim. Yaa iştek öyle canım benim. Şimdi aslan gibi 11yasinda dünya yakisiklisi paşam masaAllah
Amin kuzuuuuum beniimmmAyyyy sen nasıl canımsın cicegim ya allahım razı olsun sıra numarasıda koyun kendinize lütfen olurmukarıstırmayayım allah duanı kabul etsin seni evladına bagıslasın insallah
Aaa onuda hemen okuyayım kuzum ben Allah ne verdiyse hepsini okudum bi o kaldıBebegim yanlıs hatırlamıyorsam ayetel kürsüde okumak gerekiyordu galiba öyle bir dua okudunuz insallah
masallah canim supriz olmustur size hic belirtiniz yokmuyduİki ay normal edet görmüşüm sadece kanamam daha çok tu ve pıhtı şeklindeydi . İlk ay rahatsizlandim kanda doktor direk ona baktı negatif çıktı. İkinci ay adetim gecikti kayinnam zoruyla gittik hastaneye kanda tekrar bakıldı yine birşey cikmadi. Sonra adet oldum yine aşırı çok akıntılı öyle yerleşme kanamasi falan değil bildiğin adet oldum sadece dahada arttı kanamam. Sonra üçüncü ay adetim gecikti tekrar test hcg 10.000 doktor çok yüksek ikiz gebelik dedi sonra öğrendik ki üç aylık hamilemisim rahatsizlanmamda ondanmis ilk gittigimde. Ama adet gördüğüm için ve kanda çıkmadığı için hiç ihtimal veremedim meğer hamileymisim. Yaa iştek öyle canım benim. Şimdi aslan gibi 11yasinda dünya yakisiklisi paşam masaAllah
Ayyy insallah gelmez tatlıminsallah gebesindir bekleyelim bir hafta daha bakalım
2 gun daha bekle canım cokta umutlanmadan bekle , ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim bu dedigin belirtilerde vardi ama yinede belli olmaz cikmayadabilir cikadabilir ona gore hazirlikli olup sabirla bekle hayirlisi olsun insallahkizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu
yaaaa hadi insallah ruyamda bebek gordum yine guya benim sonea ikiz oldugunu ogreniyorum felan iste ondan da umitlendim simdi2 gun daha bekle canım cokta umutlanmadan bekle , ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim bu dedigin belirtilerde vardi ama yinede belli olmaz cikmayadabilir cikadabilir ona gore hazirlikli olup sabirla bekle hayirlisi olsun insallah☺☺
Canım bende rahim filmi çekinmiştim bendede böyle resimler var ama sende farklı birşey var gibi birşey yamuk duruyor gibi geldi sanki.foto yükleyebilsem bende aticam rahim filmimi ama yukleyemiyorumCanım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dedi
Hadi insallah Rabbim gönlüne gore versin inşallahyaaaa hadi insallah ruyamda bebek gordum yine guya benim sonea ikiz oldugunu ogreniyorum felan iste ondan da umitlendim simdi
Yok canım anlamadım valla çok zayiftim zaten ogrendigimizde herkes bumu doğuracak diyodu sinir oluyodum. Son ay karnım çıktı sadece 9.ayinda.zaten ağır bı hamilelikti yoğun bakımda kaldım ölecek diye bekledi herkes. benim böyle oldu ilk gebeliğim. İkinci gebeliğim 2.bucuk aylık karnimda öldüCanım sen hiç bir şekilde anlamamışmıydın karnın falan şişmedi mi az da olsa böyle şeylere gerçekten çok şaşırıyorum kanda çıkmıyor testte çıkmıyor tuhaf gerçekten . Ama ol diyince olduran bi rabbimiz var şükürler olsun ☺Çocuğunuzu da Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?