Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Loriklorik N Nana Ana basta olmak uzere ve evlat hasretiyle yanip tutusan bütün kardeşlerime gebe haberini tez zamnda almayi nasip eyle Allahim cok cok aminn bende 39. Olayım
Hayyyyy allahım sunlara bak nasıl tatlı tatlı dua ediyorlar yaaaaa yiyecemmmmmmmm allahım sizleri evlatlarınıza saglıkla kavustursun annemmmm allah razı olsun

Oyyyy cicegim kıyamam sana gitmem buradayım annemmmm tesekkür ederim sende katıl kendini iyi hissettiginde bize olurmu?
Biraz stres etkilemis gibi hissettim ben balam yarın sabah ilk idrarla test yap bakalım belli olur insallah
Bugün eğer gelmezse yaparım inşallah nanacım bende stresten etkilendi diye düşünüyorum Çünki çok içten üzüldüm akşam Hayırlısı Allahtan inşallah bizlerde anne olucaz

Ayyyy sen nasıl canımsın cicegim ya allahım razı olsun sıra numarasıda koyun kendinize lütfen olurmu karıstırmayayım allah duanı kabul etsin seni evladına bagıslasın insallah
Heyecandan mutluluktan ne dedigimi bilememisimmmm
Kadın zaten koymus sıra numarasııııı

Bugün eğer gelmezse yaparım inşallah nanacım bende stresten etkilendi diye düşünüyorum Çünki çok içten üzüldüm akşam Hayırlısı Allahtan inşallah bizlerde anne olucaz
İnsallah kuzummm allahın istedigi takdir ve saatte bizlerde evlat haberimizi alacaz mutluluklarımızı paylasacaz insallah hep birlikte hayırlısını yasarız canım sıkma kasma kendini regl döngün bozulmasın en azından gebelik varsada yarın belli olur zaten balam

40 hamile dua ederse kabul olurmuş dediya Nana gönlünüzden geçen duayı edin burdaki bütün arkadaşlarımızla birlikte dua edelim kabul olur inşallah
Bebegim yanlıs hatırlamıyorsam ayetel kürsüde okumak gerekiyordu galiba öyle bir dua okudunuz insallah

Anaa nekadar ilginç nasıl oluyordu çıkmamış dimi ilk Allahtan ümid kesilmiyor işte

Öyle iyisin ki resmen biliçinçaltımıza olumlama yapıyorsun hep sağol nanacım aynen de öyle varsa ergeç belli olacak kendimizi yıprattıkça vücudumuza zarar veriyoruz

Canım sen hiç bir şekilde anlamamışmıydın karnın falan şişmedi mi az da olsa böyle şeylere gerçekten çok şaşırıyorum kanda çıkmıyor testte çıkmıyor tuhaf gerçekten . Ama ol diyince olduran bi rabbimiz var şükürler olsun Çocuğunuzu da Allah bağışlasın

kizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu

masallah canim supriz olmustur size hic belirtiniz yokmuydu

kizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu
2 gun daha bekle canım cokta umutlanmadan bekle , ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim bu dedigin belirtilerde vardi ama yinede belli olmaz cikmayadabilir cikadabilir ona gore hazirlikli olup sabirla bekle hayirlisi olsun insallah

yaaaa hadi insallah ruyamda bebek gordum yine guya benim sonea ikiz oldugunu ogreniyorum felan iste ondan da umitlendim simdi

Canım rapor vermedi doktor . Başka yerde miyapılacak aşılama dedi evet dedim . Cd çıkart götür doktoruna dedi . Sonuç alamazsan beklerim burada başlarız tedaviye dedi
Canım bende rahim filmi çekinmiştim bendede böyle resimler var ama sende farklı birşey var gibi birşey yamuk duruyor gibi geldi sanki.foto yükleyebilsem bende aticam rahim filmimi ama yukleyemiyorum

Yok canım anlamadım valla çok zayiftim zaten ogrendigimizde herkes bumu doğuracak diyodu sinir oluyodum. Son ay karnım çıktı sadece 9.ayinda.zaten ağır bı hamilelikti yoğun bakımda kaldım ölecek diye bekledi herkes. benim böyle oldu ilk gebeliğim. İkinci gebeliğim 2.bucuk aylık karnimda öldü 10gunde karnimda durdu kendi düşmesini bekledi doktorlar enson hastanede burun kanamasi ayaklarım morardı istifra etmeye başladım zehirlemeye baslamis meğer beni kurtarmak için acil kürtaja alındım. Bu seferde parça bırakmışlar icimde hastane çıkışı acılar ağrılar devam etti şüphe ettim klozetin yanına oturdum tuvalete girdiğimde bi kol bi bacak küçücük düştü içimden o an gözüm karardı unutamıyorum gözümün önünden gitmiyo gittik mezarlığa gömdük. Okadar çok kötü şeyler yaşadım ki Rabbim kimsenin başına vermesin. Ondan sonra kendime geldim meğer tam alamamislar bebeğimi psikolojim bozuldu uzun zaman atlatamadim. Sonra kızım olur niyetiyle 7sene sonra tekrar istedim hamile kalmayı buseferde uzun zaman kalamadım. Sonra ikinci oğluma hamile kaldigimi öğrendim bu sefer erken öğrendim hamileliğimi kese var bebek yok dedi doktor çokta güvenme kağıt uzeri hamilelik dedi. Sonra kalp atışı yok alacagiz dediler eşim dahil herkes bana kızdı yinemi kendini zehirlicen diye ama ben inanmadım hissettim ordaydi bebeğim inatla olmadım kürtaj bana söz geciremediler ve en son kontrolümde doktor kalp atışını duydu bu mucize dedi. Oanki sevincimi unutamam. Gelgelelim cinsiyet öğrenme günü geldi ilk kız dedi sonra oğlan dedi. İçimde burukluk olmadı desem yalan olur ama hicbirzaman üzülmedim şimdi iyiki dogurmusum diyorum kucaginiza alıp kokusunu icinize çekince emin olun kızı erkeği kalmiyo sukrediyosun sadece ikinci oğlumda 8aylik doğdu erken doğdu doğduğunda mosmordu kordon dolanmisti boynunaDoktor Allah'ın mucizesini goruyomusunuz dedi dönüp ebelere. Yani tüm gebeliğim sıkıntılı ve acılı geçti ama ben şu an rahata erdigim iki cocugumuda buyuttugum halde tüm bu acılara rağmen belki kızım olur umuduyla üçüncüyü düşünüyorum. Rabbimin taktirine kalmış. Verirse Yüceliği vermezse imtihanımdır . Çok hatta baya uzun oldu hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…