- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallahhh insalllaahhh ❤❤Rabbim vesile kılsın inşallah canım boy boy evlatlar nasip etsin inşallah
O ne kız bilmedik şeyler kullanma sonraGazam mubarek olsunfitoterapi kür ürünü kullanmaya basladim
Ne işin var kız bebişte var karnında ammaaKizlar ben bu aksam pek olamicam galiba.baaazuu islerim vaarguzel guzel takilin . Gelirsem de gec gelirim herlde. Kimseye karismayin. Ananizi dadinizi uzmeyin
Opuyooreee
Amh değerine hiç baktirdin mi canim?Sende iyiki varsın nanacım
Benden güzel haber yok maalesef ben biraz umutsuz vakayım sanırım olursa bir mucize artıkkanama yine gelmiş ama o kadar az ki sanki adetten kesiliyorum niye böyle oldu bilmiyorum bi anlam veremiyorum inşallah bu yaşta menepoza falan girmiyorumdur
Ben burdayım başım ağrıyor ilaçta alamıyorumHerkesler nerede bakim :)
Kiz sanki tup bebek ignelerinin icinde ne var biliyor mudum kobay gibi her seyi deniyorumO ne kız bilmedik şeyler kullanma sonra
Yok canım baktırmadım ilk defa böyle birşey başıma geliyor normal gelirdi hep ilk 3 gün yoğun sonraki 3 günde az biticek gibiAmh değerine hiç baktirdin mi canim?
Allah seni yaKiz sanki tup bebek ignelerinin icinde ne var biliyor mudum kobay gibi her seyi deniyorumbitkisel ya
Aminnn insaAllah böyle dua eden gördükçe yeminlen çok umutlaniyom mutlu oluyom Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin RabbimNeler yasamiisiin ya Rabbim beterinden korusun insallah evlatlarina,saglikli sihhatli hayirli ömürler nasip eylesin Rabbim insallah yakin zaman da da bi kizin olurhayretler icinde okudum .
Bitkisel urunlerin kapsul haline getirilmis takviye edici şeylerAllah seni yaonu doktor veriyor sonucta, dene bakalım ne faydası var pekii
çok sukur Rabbime nekadar sukretsem azRabbim evlatlarına uzun ömürler versin, pek çok olayla imtihan olmuşsun ama şükürler olsun ki geçmiş o günler...
Kiminin duasi kabul olur bilinmez duanin kabul olacağı zamandir belkiAminnn insaAllah böyle dua eden gördükçe yeminlen çok umutlaniyom mutlu oluyom Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin Rabbim
Rabbim hayırlısıyla sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Diğer hamileliklerinde birşey anlamadin bunda anla insaAllah. Korkulanin ve beklenenin aksine herşeyin çok güzel geçsin sağlık sıhhat seninle ve evladınla olsun hayırlısıyla kucağına al insaAllahÇok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla yeniden gönlünüze gore nasip eder insallahkendimi size benzettim biraz, benimde ilk gebeligim çok zorlu kanamalı geçti, suyu erkenden geldi filan, 35.haftada sag salim doğdu kızım ama ben 9 gun hastanede yattım, plesantam yapışıktı kendinden düşmedi sonra kurtaj oldum ama ateşim bi türlü düşmedi, ayilmalar bayılmalar zor günlerdi, banada gitti gözüyle baktılar bi an, sonra ikinci gebeligim yine kanamalıydı, hep yattım, 19.haftada suyumun gelmesi ile düşük yaptım, yine plesantam içerde kaldı, yine kürtaj, yine zor bir süreç, psikolojik olarak cidden çok yıpratıcı şimdi de 3.hamileliğini yaşıyorum, kanama yok çok şükür ama cok agrım oluyor, gözlerim karariyor vs.yine hep yatıyorum, inşallah saglikla tamamlarım. Yanı insan ne zorluk yaşarsa yasasin yinede çocuğu olsun istiyor, her seyi göze alarak. Bu gebelikten once bi doktora gittim gebelik istiyorum diye, çok riskli, rahmin alinir, sakin düşünme vs biseyler dedi sınırımı bozdu ama yinede vazgecemedim.
Yorumunu okurken ağladım Allah bin kere razı olsun Rabbim gonlundekini muradına en kısa zamanda kavuştursun sağ salim bebislerini kucağına aldigin günleri gör insaAllah hastalık görmeHelal olsun cnm ne demek asıl sen helal et uzun uzun anlatmışsın gerçekten okurken bi kendime geldim ne zorluklar varmış insan duymadan görmeden bilemiyor rabbim tüm çektiğin zorlukların mükafatı olarak sana en kısa sürede kolay sağlıklı bir gebelik ile hayırlı bir koz evlat nasip etsin inşallah
Aminnn insaAllah sağ salim yavrularini kucağına aldigin günleri gör insaAllah en kısa zamanda bebiş haberlerini duymak nasip etsin RabbimKiminin duasi kabul olur bilinmez duanin kabul olacağı zamandir belki
Ayyyy ne guzel ya birbirimize dua ediyoruz bu saatteeAminnn insaAllah sağ salim yavrularini kucağına aldigin günleri gör insaAllah en kısa zamanda bebiş haberlerini duymak nasip etsin Rabbim
Acaba gebelik olabilir miYok canım baktırmadım ilk defa böyle birşey başıma geliyor normal gelirdi hep ilk 3 gün yoğun sonraki 3 günde az biticek gibi
Şimdi dün açık kırmızı bi akıntım oldu geceden akşama hiç olmadı akşamda kahve lekeyle karışık bi akıntım olmuş
Anladımm hadi inşalalh vesile olur vallaaBitkisel urunlerin kapsul haline getirilmis takviye edici şeylerbazilarini arastirdim icindekileri falan yani ureme konusunda falan iyiymis
Amin cümlemize insallahRabbim hayırlısıyla sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Diğer hamileliklerinde birşey anlamadin bunda anla insaAllah. Korkulanin ve beklenenin aksine herşeyin çok güzel geçsin sağlık sıhhat seninle ve evladınla olsun hayırlısıyla kucağına al insaAllah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?