Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amh değerine hiç baktirdin mi canim?

Amh değerine hiç baktirdin mi canim?
Yok canım baktırmadım ilk defa böyle birşey başıma geliyor normal gelirdi hep ilk 3 gün yoğun sonraki 3 günde az biticek gibi
Şimdi dün açık kırmızı bi akıntım oldu geceden akşama hiç olmadı akşamda kahve lekeyle karışık bi akıntım olmuş

Neler yasamiisiin ya Rabbim beterinden korusun insallah evlatlarina,saglikli sihhatli hayirli ömürler nasip eylesin Rabbim insallah yakin zaman da da bi kizin olur hayretler icinde okudum .
Aminnn insaAllah böyle dua eden gördükçe yeminlen çok umutlaniyom mutlu oluyom Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin Rabbim

Aminnn insaAllah böyle dua eden gördükçe yeminlen çok umutlaniyom mutlu oluyom Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin Rabbim
Kiminin duasi kabul olur bilinmez duanin kabul olacağı zamandir belki

Rabbim hayırlısıyla sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Diğer hamileliklerinde birşey anlamadin bunda anla insaAllah. Korkulanin ve beklenenin aksine herşeyin çok güzel geçsin sağlık sıhhat seninle ve evladınla olsun hayırlısıyla kucağına al insaAllah

Yorumunu okurken ağladım Allah bin kere razı olsun Rabbim gonlundekini muradına en kısa zamanda kavuştursun sağ salim bebislerini kucağına aldigin günleri gör insaAllah hastalık görme

Amin cümlemize insallah bu da çok farklı geçmiyor malesef, hep endişe hep korku ama hep umut, Allaha emanetiz hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…