Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bende rahim filmi çekinmiştim bendede böyle resimler var ama sende farklı birşey var gibi birşey yamuk duruyor gibi geldi sanki.foto yükleyebilsem bende aticam rahim filmimi ama yukleyemiyorum
Dosya ekle ye bas canım . Rahim galiba biraz içerde benim canım . Ondan yamuk gibi duruyor

Neler yasamiisiin ya Rabbim beterinden korusun insallah evlatlarina,saglikli sihhatli hayirli ömürler nasip eylesin Rabbim insallah yakin zaman da da bi kizin olur hayretler icinde okudum .

Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, pek çok olayla imtihan olmuşsun ama şükürler olsun ki geçmiş o günler...

Kızlar su gibi akıntım var cok degil az neden olur bu? İlk defa bu ay basıma böyle birsey geliyor...

Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla yeniden gönlünüze gore nasip eder insallah kendimi size benzettim biraz, benimde ilk gebeligim çok zorlu kanamalı geçti, suyu erkenden geldi filan, 35.haftada sag salim doğdu kızım ama ben 9 gun hastanede yattım, plesantam yapışıktı kendinden düşmedi sonra kurtaj oldum ama ateşim bi türlü düşmedi, ayilmalar bayılmalar zor günlerdi, banada gitti gözüyle baktılar bi an, sonra ikinci gebeligim yine kanamalıydı, hep yattım, 19.haftada suyumun gelmesi ile düşük yaptım, yine plesantam içerde kaldı, yine kürtaj, yine zor bir süreç, psikolojik olarak cidden çok yıpratıcı şimdi de 3.hamileliğini yaşıyorum, kanama yok çok şükür ama cok agrım oluyor, gözlerim karariyor vs.yine hep yatıyorum, inşallah saglikla tamamlarım. Yanı insan ne zorluk yaşarsa yasasin yinede çocuğu olsun istiyor, her seyi göze alarak. Bu gebelikten once bi doktora gittim gebelik istiyorum diye, çok riskli, rahmin alinir, sakin düşünme vs biseyler dedi sınırımı bozdu ama yinede vazgecemedim.

Öyle iyisin ki resmen biliçinçaltımıza olumlama yapıyorsun hep sağol nanacım aynen de öyle varsa ergeç belli olacak kendimizi yıprattıkça vücudumuza zarar veriyoruz
Sizler böyle güzel yüreklerde oldukca ben nasıl kötü olabilirimki cicegim iyiki varsınız yarına az kaldı balam insallah güzel haberler verirsin bizlere amin

kizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu
Belirtilere takılma cicegimmmm oturup süprizini bekleyelim birlikte insallah vardır bebis

Tabikiiii az önce baktımda birde kız bebek solda olur yazıyor benim hep solum ağrıyor siz duydunuz mu hiç böyle bişey
Benim hep solum ağrıyo ama gören herkes sende bi güzellik var yüzüne nur yağmış sanki hamile misin diyo şimdi benim kızım mı olacak ben hep erkek hissediyorum

Benim hep solum ağrıyo ama gören herkes sende bi güzellik var yüzüne nur yağmış sanki hamile misin diyo şimdi benim kızım mı olacak ben hep erkek hissediyorum
Hahahahaha kız bende eşimin ailesi genetik olarak hep erkek doğuyormuş benimde psikolojim bozuldu bende hep erkek hissediyordum o yüzden ama kızım olsun istiyorum gönlümden geçen bu tabi rabbim sağlıklı sıhhatli burdaki kardeşlerimede inşallah bir yavru versin içindeede benim yavrum sağlıklı sıhhatli olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…