Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben hamileliğimi hissettiğimden beri oğlum olucak diyorum rabbim ne verirse baş göz üstüne

kizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu
Seni çok iyi anlıyorum, her belirtiyi insan gebelikle alakalı olabilir diye yorumluyor. İnşaallah güzel haberi alırsın en azından 1 hafta daha sabretmen gerekecek. Hayırlısı olsun

Grubun ilk aylarında dua zinciri vardı, hergun bi zikir çekiliyordu ve o gun sıra kimdeyse ona dua ediliyordu, yeniden yapilabilir

Helal olsun cnm ne demek asıl sen helal et uzun uzun anlatmışsın gerçekten okurken bi kendime geldim ne zorluklar varmış insan duymadan görmeden bilemiyor rabbim tüm çektiğin zorlukların mükafatı olarak sana en kısa sürede kolay sağlıklı bir gebelik ile hayırlı bir koz evlat nasip etsin inşallah

Ben antibiyotik kullanıyorum birkaç ilaç daha eşimle de konuşmuştuk bu ay denemeyelim ilaçlar bitsin önümüzdeki ay başlarız diye ama iki gün önce hic birsey konusmamis gibi davrandı şey esnasında bende anlamadim niye öyle yapti sonra da yumurtlama gunune daha cok var dedi hic birsey olmamais gibi

Sizler böyle güzel yüreklerde oldukca ben nasıl kötü olabilirimki cicegim iyiki varsınız yarına az kaldı balam insallah güzel haberler verirsin bizlere amin
Sende iyiki varsın nanacım
Benden güzel haber yok maalesef ben biraz umutsuz vakayım sanırım olursa bir mucize artık kanama yine gelmiş ama o kadar az ki sanki adetten kesiliyorum niye böyle oldu bilmiyorum bi anlam veremiyorum inşallah bu yaşta menepoza falan girmiyorumdur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…