- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Hahahahaha kız bende eşimin ailesi genetik olarak hep erkek doğuyormuş benimde psikolojim bozuldu bende hep erkek hissediyordum o yüzden ama kızım olsun istiyorum gönlümden geçen bu tabi rabbim sağlıklı sıhhatli burdaki kardeşlerimede inşallah bir yavru versin içindeede benim yavrum sağlıklı sıhhatli olsun
Seni çok iyi anlıyorum, her belirtiyi insan gebelikle alakalı olabilir diye yorumluyor. İnşaallah güzel haberi alırsın en azından 1 hafta daha sabretmen gerekecek. Hayırlısı olsunkizlar 5 gun kaldi regliye ayakta durunca belim de agri oluyor dun aksam sag kasikta agrim vardi bugunde hafif solda oldu agri dun aksam seffaf akinti geldi bugunde beyaz krem gibi akinti geldi acaba umitlenmelimiyim boyle yasayip gebe olan oldu mu
Nasıl yaniiiiiKizlar kendmi yine bebek icin vesile ararken buldumsözde bisey yapmiycaktim ppeeehh
Benim kizda da erkekte de hep solum ağrıdi :) hala da devam ediyorTabikiiii az önce baktımda birde kız bebek solda olur yazıyor benim hep solum ağrıyor siz duydunuz mu hiç böyle bişey
Grubun ilk aylarında dua zinciri vardı, hergun bi zikir çekiliyordu ve o gun sıra kimdeyse ona dua ediliyordu, yeniden yapilabilirN Nana Ana nanakuşummmm ben sana dua ettim 1. Sıramı savdım diğer 39 gebe arkadaşıma meydan okuyorum haydiii bana için dua zinciri oluşturalım mıııF Fatma KTL Beklemekseni sizde etiketleyiinn kızçelerr diğer arkideşlerimizii
ayyy beklerim tabi insallah guzel sonuclarla karsilasiriz hepimizSeni çok iyi anlıyorum, her belirtiyi insan gebelikle alakalı olabilir diye yorumluyor. İnşaallah güzel haberi alırsın en azından 1 hafta daha sabretmen gerekecek. Hayırlısı olsun
ayyy insallah canim umarim hepimiz mucizemize en yakin zamanda kavusuruzBelirtilere takılma cicegimmmm oturup süprizini bekleyelim birlikte insallah vardır bebis
Hoşgeldin canım iyiki geldinSizler böyle güzel yüreklerde oldukca ben nasıl kötü olabilirimki cicegim iyiki varsınızyarına az kaldı balam insallah güzel haberler verirsin bizlere amin
Helal olsun cnm ne demek asıl sen helal et uzun uzun anlatmışsın gerçekten okurken bi kendime geldim ne zorluklar varmış insan duymadan görmeden bilemiyor rabbim tüm çektiğin zorlukların mükafatı olarak sana en kısa sürede kolay sağlıklı bir gebelik ile hayırlı bir koz evlat nasip etsin inşallahYok canım anlamadım valla çok zayiftim zaten ogrendigimizde herkes bumu doğuracak diyodu sinir oluyodum. Son ay karnım çıktı sadece 9.ayinda.zaten ağır bı hamilelikti yoğun bakımda kaldım ölecek diye bekledi herkes. benim böyle oldu ilk gebeliğim. İkinci gebeliğim 2.bucuk aylık karnimda öldü10gunde karnimda durdu kendi düşmesini bekledi doktorlar enson hastanede burun kanamasi ayaklarım morardı istifra etmeye başladım zehirlemeye baslamis meğer beni kurtarmak için acil kürtaja alındım. Bu seferde parça bırakmışlar icimde hastane çıkışı acılar ağrılar devam etti şüphe ettim klozetin yanına oturdum tuvalete girdiğimde bi kol bi bacak küçücük düştü içimden o an gözüm karardı unutamıyorum gözümün önünden gitmiyo gittik mezarlığa gömdük. Okadar çok kötü şeyler yaşadım ki Rabbim kimsenin başına vermesin. Ondan sonra kendime geldim meğer tam alamamislar bebeğimi psikolojim bozuldu uzun zaman atlatamadim. Sonra kızım olur niyetiyle 7sene sonra tekrar istedim hamile kalmayı buseferde uzun zaman kalamadım. Sonra ikinci oğluma hamile kaldigimi öğrendim bu sefer erken öğrendim hamileliğimi kese var bebek yok dedi doktor çokta güvenme kağıt uzeri hamilelik dedi. Sonra kalp atışı yok alacagiz dediler eşim dahil herkes bana kızdı yinemi kendini zehirlicen diye ama ben inanmadım hissettim ordaydi bebeğim inatla olmadım kürtaj bana söz geciremediler ve en son kontrolümde doktor kalp atışını duydu bu mucize dedi. Oanki sevincimi unutamam. Gelgelelim cinsiyet öğrenme günü geldi ilk kız dedi sonra oğlan dedi. İçimde burukluk olmadı desem yalan olur ama hicbirzaman üzülmedim şimdi iyiki dogurmusum diyorum kucaginiza alıp kokusunu icinize çekince emin olun kızı erkeği kalmiyo sukrediyosun sadece ikinci oğlumda 8aylik doğdu erken doğdu doğduğunda mosmordu kordon dolanmisti boynuna Doktor Allah'ın mucizesini goruyomusunuz dedi dönüp ebelere. Yani tüm gebeliğim sıkıntılı ve acılı geçti ama ben şu an rahata erdigim iki cocugumuda buyuttugum halde tüm bu acılara rağmen belki kızım olur umuduyla üçüncüyü düşünüyorum. Rabbimin taktirine kalmış. Verirse Yüceliği vermezse imtihanımdır . Çok hatta baya uzun oldu hakkınızı helal edin
Ne yaptın Merak ettim
Gazam mubarek olsunNasıl yaniiiii
Ayy Allh razi olsn cnmcim ❤❤❤ Insllh sen de hayrini gorrsun . Allh kat kat fazlsini versin.Cok sukur sabah 5 de kalktım sızın için
Rabbim vesile kılsın inşallah canım boy boy evlatlar nasip etsin inşallahGazam mubarek olsunfitoterapi kür ürünü kullanmaya basladim
Sende iyiki varsın nanacımSizler böyle güzel yüreklerde oldukca ben nasıl kötü olabilirimki cicegim iyiki varsınızyarına az kaldı balam insallah güzel haberler verirsin bizlere amin
Canım ne oldu bugun Dr kontroluAyy Allh razi olsn cnmcim ❤❤❤ Insllh sen de hayrini gorrsun . Allh kat kat fazlsini versin.
OH çok şükür canım benim darısı tüm bekleyenlereAmin insllh allh razi olsn ❤❤❤
Bi sknti cikmadi cnm. Cok.sukur her sey yolnda. Cok tskkr ederm sordgun icjn ❤
Çok güzel olur canım ben katılırım herkese dua ederimGrubun ilk aylarında dua zinciri vardı, hergun bi zikir çekiliyordu ve o gun sıra kimdeyse ona dua ediliyordu, yeniden yapilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?