- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Yok yok Birii yazmışda 20 yaşında hamile kalmış sora aldırmışHayırdır kuzum noldu test mi yaptın
Evlilikdışı mı ilişki yaşamış beni etiketlesene o topiğeYok yok Birii yazmışda 20 yaşında hamile kalmış sora aldırmış
Hayırlısı neyse o olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun tabi canımBen de nedense en başından beri oğlum olacağını hissediyorum ve ben kız aşkıyla yanıp tutuşanlardanım ama rabbime hep taniki d ehayırlısı diyorum hangisi hayırlısıysa onu nasip et diyorum ben erkek hissediyorum hala kuzum eşimde akşam diyoki gel oğlumu öpeyim dedim ya kızınsa dedim Allah söyletti bilerek söylemedim diyo
NışanlıymışEvlilikdışı mı ilişki yaşamış beni etiketlesene o topiğe
Valla kuzum zaten cinsiyet merak etme olayı da ayrı vaka belli olmayana kadar herkes birşey hissediyo sen de her söyleyenle bir umut bağlayıp hayal kuruyosun ama bekleyelim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallahHayırlısı neyse o olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun tabi canım
Bilmiyorum F Fatma KTL dada böyle yogun hissetmistim erkek olacagını
@bi prenses annesi nede kız hissetmistim oda oglan hissediyordu erkekmis onundabakalım ne olacak dahada cok var yaaaa
Nışanlıymış
İnsallah canımValla kuzum zaten cinsiyet merak etme olayı da ayrı vaka belli olmayana kadar herkes birşey hissediyo sen de her söyleyenle bir umut bağlayıp hayal kuruyosun ama bekleyelim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah ❤
Bende zaten bebeğe üzüldümKıza değil de bebeğe çok üzüldüm günahsız bi can günahkar bi insanın yüzünden nefesini vermeden gitmişrabbim hidayete erdirsin böyle insnları
Kalkıp bu konudanda banlanmamBende zaten bebeğe üzüldüm
Bilerek oraya yazmadım bu kız gerçektwn iyi değil bide beddua ediyo kadına senin evladının başına gelsin de gör diyo böyle bi beddua eder diye yazmadım kendi yediği boklrı temizlesin bananeBende zaten bebeğe üzüldüm
Kalkıp bu konudanda banlanmamherhalde böylelerini almasınlar yaaa bu siteye
yine olsa yine aldıracakİnsanın canı acıyor ya valla söyle ek bişey bulamıyorum
20 yaşında ya nebilim.. aman neyse ama Rabbim böylelerine nasip eiyo.. Inşallah bizede eder nediyimBilerek oraya yazmadım bu kız gerçektwn iyi değil bide beddua ediyo kadına senin evladının başına gelsin de gör diyo böyle bi beddua eder diye yazmadım kendi yediği boklrı temizlesin banane
Acılmasın böyle konular yasaklansın ya insanlar üzüldükten sonra etkilendikten sonra acanların banlanmasıda pek bir etki etmiyorYazık ya
Sonsuz katılıyorumAcılmasın böyle konular yasaklansın ya insanlar üzüldükten sonra etkilendikten sonra acanların banlanmasıda pek bir etki etmiyor
Bana ne hissedion Allah aşkına banada deyve anacım lutfeeeeenHayırlısı neyse o olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun tabi canım
Bilmiyorum F Fatma KTL dada böyle yogun hissetmistim erkek olacagını
@bi prenses annesi nede kız hissetmistim oda oglan hissediyordu erkekmis onundabakalım ne olacak dahada cok var yaaaa
Sanada canım iyi gecelerAllah Rahatlık versin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?