Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napalim kuzum hayat bi sekilde devam ediyor geriye bakmaya calsiyoruz ama insanlar sagolsun hatırlatıyorlar allah razi olsun insalllah iiiiinnnsalllaaahh
ğ

Sen geriye bakma ileriye bak aslında hiç geçmişte olan durumun için konuşmak istemiyorum bu sefer de acaba önemsemiyo mu da cevap vermiyo bunca yazılan şeye düşünürsün diye az da olsa ucundan yazmaya çalışıyorum

Boşver ben de geriye donup bakmak istemiyorum asla ileri bakalim ki aydinlik gunleri gorelim

Benimde icim sızlıyor sadece bana degil benim gibi olan herkese allahım dualarını kabul etsin kim nerede anne olmayı istiyorsa evlat hasreti cekiyorsa rabbim kavustursun yavrusuna insallah canım Allah razı olsun

Benimde icim sızlıyor sadece bana degil benim gibi olan herkese allahım dualarını kabul etsin kim nerede anne olmayı istiyorsa evlat hasreti cekiyorsa rabbim kavustursun yavrusuna insallah canım Allah razı olsun
Ben acıktım midem kaziniyor

Boşver ben de geriye donup bakmak istemiyorum asla ileri bakalim ki aydinlik gunleri gorelim
O zaman ilerisi için sana bol bol çatlamış yumurtlar eşine de ileri hareketli kuyruklu mu kuyruklu spermler ve sonucunda bebeklernizin haberini vermeni diliyorum kuzum

O sana coktaaaaan tutundu biraz yaramaz olacak bence seni korkutmaya calısıyor birazda nazlı olacak ben sana söyleyeyim
Amin kuzum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana da böyle gül kokulu bebeler Ya o sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde doğsun da beraber yaramazlıklar yaparız

Amin kuzum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana da böyle gül kokulu bebeler ❤ Ya o sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde doğsun da beraber yaramazlıklar yaparız❤
İnsallah canım Yaramazlıkta yapacaksınız kocaya nazda yapacaksınız

Olsun valla gülü seven dikenine katlanır bana gezmekten çocuk yapmaya zamanın yok diyodu görsün şimdi ebesinin yedi düvelini
Ben niye kız hissediyorum hala sende yaaa allah kalbindekini versinde hep öyle hissediyorum ben simdi bunu okuyunca kızınızı gezdirdiginizi hayal ettimde

Ben niye kız hissediyorum hala sende yaaa allah kalbindekini versinde hep öyle hissediyorum ben simdi bunu okuyunca kızınızı gezdirdiginizi hayal ettimde
Ben de nedense en başından beri oğlum olacağını hissediyorum ve ben kız aşkıyla yanıp tutuşanlardanım ama rabbime hep taniki d ehayırlısı diyorum hangisi hayırlısıysa onu nasip et diyorum ben erkek hissediyorum hala kuzum eşimde akşam diyoki gel oğlumu öpeyim dedim ya kızınsa dedim Allah söyletti bilerek söylemedim diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…