- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
ğNapalim kuzum hayat bi sekilde devam ediyor geriye bakmaya calsiyoruz ama insanlar sagolsun hatırlatıyorlarallah razi olsun insalllah iiiiinnnsalllaaahh
Boşver ben de geriye donup bakmak istemiyorum asla ileri bakalim ki aydinlik gunleri gorelimğ
Sen geriye bakma ileriye bak aslında hiç geçmişte olan durumun için konuşmak istemiyorum bu sefer de acaba önemsemiyo mu da cevap vermiyo bunca yazılan şeye düşünürsün diye az da olsa ucundan yazmaya çalışıyorum
Benimde icim sızlıyor sadece bana degil benim gibi olan herkese allahım dualarını kabul etsin kim nerede anne olmayı istiyorsa evlat hasreti cekiyorsa rabbim kavustursun yavrusuna insallah canımLorik ve nanam içimi sızlatıyorsunuz içiniz yanarken burda gülüyosunuz güldürüyorsunuz rabbim bu mübarek ayının hürmetine erenler evliyalar hürmetine sana aşıl gönüller hürmetine nanama lorikime ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip eyle annelik duygusunu ❤
Ben acıktım midem kaziniyorBenimde icim sızlıyor sadece bana degil benim gibi olan herkese allahım dualarını kabul etsin kim nerede anne olmayı istiyorsa evlat hasreti cekiyorsa rabbim kavustursun yavrusuna insallah canımAllah razı olsun
O sana coktaaaaan tutundu biraz yaramaz olacak bence seni korkutmaya calısıyor birazda nazlı olacak ben sana söyleyeyimAmin kuzum aminnn bu kadar edilen dua boşa değil rabbim tutunduracak inşallah bebeğimi ❤
O zaman ilerisi için sana bol bol çatlamış yumurtlar eşine de ileri hareketli kuyruklu mu kuyruklu spermler ve sonucunda bebeklernizin haberini vermeni diliyorum kuzumBoşver ben de geriye donup bakmak istemiyorum asla ileri bakalim ki aydinlik gunleri gorelim
Konularınız beni baydı demiyorda haspmBen acıktım midem kaziniyor
Benimde icim sızlıyor sadece bana degil benim gibi olan herkese allahım dualarını kabul etsin kim nerede anne olmayı istiyorsa evlat hasreti cekiyorsa rabbim kavustursun yavrusuna insallah canımAllah razı olsun
Amin kuzum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana da böyle gül kokulu bebelerO sana coktaaaaan tutundu biraz yaramaz olacak bence seni korkutmaya calısıyor birazda nazlı olacak ben sana söyleyeyim
İnsallah canımAmin kuzum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana da böyle gül kokulu bebeler❤ Ya o sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde doğsun da beraber yaramazlıklar yaparız❤
Babasına kalan 8 buçuk ayda kök söktürcezİnsallah canımYaramazlıkta yapacaksınız kocaya nazda yapacaksınız
Ben kocanın geriye kalan ömründen bahsediyordum amaBabasına kalan 8 buçuk ayda kök söktürcez
İşte perşembenin geleceği çarşambadan belli olacak ş u hamilelik sürecinden anlayacak ki doğumdan sonra daha çok başını yicezBen kocanın geriye kalan ömründen bahsediyordum ama
Allah yardımcısı olsun enistemizin simdidenİşte perşembenin geleceği çarşambadan belli olacak ş u hamilelik sürecinden anlayacak ki doğumdan sonra daha çok başını yicez
Olsun valla gülü seven dikenine katlanır bana gezmekten çocuk yapmaya zamanın yok diyodu görsün şimdi ebesinin yedi düveliniAllah yardımcısı olsun enistemizin simdiden
Duyacaksın canım çok az kaldıAllah razı olsun güzelim inanıyorum rabbim onu bana nasip edecek kalp atışlarını da duyucz inşallah ❤
İnşallah canım inşallahDuyacaksın canım çok az kaldı
Ben niye kız hissediyorum hala sende yaaaOlsun valla gülü seven dikenine katlanır bana gezmekten çocuk yapmaya zamanın yok diyodu görsün şimdi ebesinin yedi düvelini
Ben de nedense en başından beri oğlum olacağını hissediyorum ve ben kız aşkıyla yanıp tutuşanlardanım ama rabbime hep taniki d ehayırlısı diyorum hangisi hayırlısıysa onu nasip et diyorum ben erkek hissediyorum hala kuzum eşimde akşam diyoki gel oğlumu öpeyim dedim ya kızınsa dedim Allah söyletti bilerek söylemedim diyoBen niye kız hissediyorum hala sende yaaaallah kalbindekini versinde hep öyle hissediyorum ben simdi bunu okuyunca kızınızı gezdirdiginizi hayal ettimde
Yine çıldırmalık bir mevzu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?