Olursa kızBana ne hissedion Allah aşkına banada deyve anacım lutfeeeeen
İyi gecelerAllah Rahatlık versin canlar
Birde ikiz geliyormus ikiside kızYaa var ya senin Allah'ına gurban ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kalplerimiz bir diye buna derler bende senin için öyle yazmıştımBirde ikiz geliyormus ikiside kız
Gözlerim doldu allah razı olsun balam amin amin amin insallah
İcimizemi dogdu kızzzzzz ay hadi insallaahhhhhhhKalplerimiz bir diye buna derler bende senin için öyle yazmıştım ❤❤❤❤ aminnnnnnn insaAllah gurban olduğum
Gözlerim doldu allah razı olsun balam amin amin amin insallah
Bence eveeet bundada vardır bi hayır aynı anda aynı şeyleri birbirimiz için düşünüp istedikİcimizemi dogdu kızzzzzz ay hadi insallaahhhhhhh
Sendende Allah razı olsunGözlerim doldu allah razı olsun balam amin amin amin insallah
Bence eveeet bundada vardır bi hayır aynı anda aynı şeyleri birbirimiz için düşünüp istedikRabbim duyuyo bizi ictenligimizi ben inanıyorum bu mesajlari okur okur güleriz artık ikizleri alınca kucağımıza
insallah öyle birsey olurda 6bin küsür sayfayı tektek arar bu mesajları bulur hatırlatırım herkese duanın gücü diye yemin ederimSendende Allah razı olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Vala nasip bklm Rabb'im sağlıkla nasıp etsin de önemli olan o kuzum ciddenHayırlısı neyse o olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun tabi canım
Bilmiyorum F Fatma KTL dada böyle yogun hissetmistim erkek olacagını
Fit mutlu anne nede kız hissetmistim oda oglan hissediyordu erkekmis onunda bakalım ne olacak dahada cok var yaaaa
Sanirsin o yumurtluyorYumurtlama zamanı, bakire kız gibi nazlanan köşe bucak kaçan kocaya ne yapmalıçok sinirliyim!
Sanirsin o yumurtluyor
Cok hakliiisin ya ne onun ustune gelmesi gerekiyor senin kacman lazim . Ne amaciYa valla her ay bıktım bu nazlardan, çocuk istemiyorsan söyle, ne bu böyle çocuk oyuncağı mı, ben çok meraklıyım her ay hüsrana uğramaya! Ya millet gün aşırı yapıyor halinden memnun, altı üstü ayda bi kaç gün olacak yani insana kendini ne kadar kötü hissettiriyor, sonra kilo mu aldım vücudum mu kötü diye insanı komplekse sokuyorlar!
7. Haftada falandi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?