Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana Rabbim sana ikiz evlat versin inşaAllah bir erkek birde kız ikisini birden büyüt en kısa zamanda mucizevi bi şekilde hamile kal sen bile şaşır çok çok cokkk az bi süre içinde hamilelik haberini bize duyurrrrr insaAllah Yarabbim sen büyüksün bu içten duamı kabul eyle

Gözlerim doldu allah razı olsun balam amin amin amin insallah

Amin amin aminnnnn hissediyorum birgün gelecek o gün gelecek hemde cooooook yakınnnnn

İcimizemi dogdu kızzzzzz ay hadi insallaahhhhhhh
Bence eveeet bundada vardır bi hayır aynı anda aynı şeyleri birbirimiz için düşünüp istedik Rabbim duyuyo bizi ictenligimizi ben inanıyorum bu mesajlari okur okur güleriz artık ikizleri alınca kucağımıza

Sendende Allah razı olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
insallah öyle birsey olurda 6bin küsür sayfayı tektek arar bu mesajları bulur hatırlatırım herkese duanın gücü diye yemin ederim

Vala nasip bklm Rabb'im sağlıkla nasıp etsin de önemli olan o kuzum cidden

Sanirsin o yumurtluyor

Ya valla her ay bıktım bu nazlardan, çocuk istemiyorsan söyle, ne bu böyle çocuk oyuncağı mı, ben çok meraklıyım her ay hüsrana uğramaya! Ya millet gün aşırı yapıyor halinden memnun, altı üstü ayda bi kaç gün olacak yani insana kendini ne kadar kötü hissettiriyor, sonra kilo mu aldım vücudum mu kötü diye insanı komplekse sokuyorlar!

Cok hakliiisin ya ne onun ustune gelmesi gerekiyor senin kacman lazim . Ne amaci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…