- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayır istemiyorum iki isimİki isim düsünmüyormusun
Bizimkisi ALI MIRZABeklemekseni erkek isimleri yazıyorum canım bak
Aksel
Onat
Ayaz
Acaralp
Agah
Barlas
Barın
Baran
Cankut
Daghan
Deran
Edis
Enes
Evren
Kamer
Karan
Malkoc
Okay
Oktay
Pars
Peker
Poyraz
Rüzgar
Sarp
Talat
Talu
Vural
Yalın
Yamaner
Yunus
Mirza
Koray
Alkan
Balamir
Tunc
Alen
Celen
Saba
Aka
Akabey
Akay
Akman
Altan
Mirzada cok güzel aliylede uyumlu olmuslarBizimkisi ALI MIRZA
Zor geliyor bana iki isimle hitap etmek o yuzden istemiyprum
Banada yaaaZor geliyor bana iki isimle hitap etmek o yuzden istemiyprum
Allahın cezası siteye iki saat giremedim bakım bu saatte mi yapılırBi dondu sanki dimi sizdede. Dondumu yoksa bana yapılan özel bişimi
Tek isim en rahatıBanada yaaa
Valla bastan beri nedense hep ikili dusundum. Once Ali Asafti sonra mirzYa döndü. Benm de icime sindi ole kaldi siimdilikMirzada cok güzel aliylede uyumlu olmuslarama mirza cok güzel
Ali asafta cok uyumlu hatta daha cok uyumlu sanki asafta cok güzel bir isimValla bastan beri nedense hep ikili dusundum. Once Ali Asafti sonra mirzYa döndü. Benm de icime sindi ole kaldi siimdilik
Aynn. Cok alismistim. Esimin kuzeni atti ortaya mirzayi. Bizimkinn de aklina girdi ole kaldi.. sen de Ali asaf koyarsinAli asafta cok uyumlu hatta daha cok uyumlu sanki asafta cok güzel bir isimcok zor karar vermek yaaaa
Ben koyarsam asaf koyarım bebegim iki isim tercihim degilAynn. Cok alismistim. Esimin kuzeni atti ortaya mirzayi. Bizimkinn de aklina girdi ole kaldi.. sen de Ali asaf koyarsin
Aslında Yekta hem kıza hem erkeğe koyuluyormuş canımUygar güzel yekta biraz kız ismi gibi geldi bana canım insallah olur oglun
Anlıyorum tatlım bende öyle duygulardayım ciddenAslında Yekta hem kıza hem erkeğe koyuluyormuş canım ☺ amin canim sagolasin, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. artık kız erkek seçme lüksüm yok Allah ne verdiyse
İki isim koymayın arkadaşlar...okulda öğretmenler çok zorlanıyor . 2 çocuğa seslenmek için 4 isim soyluyoruzHayır istemiyorum iki isim
Hadi hayırlısı bakalım... Yerleşme kanaması olma ihtimaline karşı bu 3-4 gün dikkat et, ağır kaldırma vs.kizlar inabirmisiniz leke geldi bende boyle penbe hafif kahve tonlarinda neyse zaten adetten oncr fenelde gelir ama 4 gun var genelde boyle oldugunda basim da agrimaya baslardi birde bende migren var olana kadar agrir.di ama hala gelen giden yok arada karnimda hafif agri var acaba yerlesme mi bu lekelenme
Söylediğin iki ismi de çok beğendim canımın içiVar bebegim yani birtane degil birkactane var onlarıda o listenin icinde yazmıstım cok güzel isimler gercekten Dorukta cok güzel bir isim Ayazdasenin aklında nasıl isimler var kuzum kız olursa ne düsünüyorsun erkek olursa ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?