dun kaldirmistim ama dikkat edicem bakalim hayirlisi beni umitlendiren bas agrim olmamasiHadi hayırlısı bakalım... Yerleşme kanaması olma ihtimaline karşı bu 3-4 gün dikkat et, ağır kaldırma vs.
Aynen bende yaşamıştım zamanında çok zor gerçekten ne söyliceğimizi şaşırıyoruz koymak istemiyorum bende zatenİki isim koymayın arkadaşlar...okulda öğretmenler çok zorlanıyor . 2 çocuğa seslenmek için 4 isim soyluyoruz
ay inşallah isteyen herkese nasip olsun da, isterseniz 5 isim koyun size feda olsun
Yarında gelmezse kan ver istersen canımkizlar inabirmisiniz leke geldi bende boyle penbe hafif kahve tonlarinda neyse zaten adetten oncr fenelde gelir ama 4 gun var genelde boyle oldugunda basim da agrimaya baslardi birde bende migren var olana kadar agrir.di ama hala gelen giden yok arada karnimda hafif agri var acaba yerlesme mi bu lekelenme
Hadi insallah kalbine göre olsun insallah balamSöylediğin iki ismi de çok beğendim canımın içierkek olursa Bahadır(Kahraman) koymak istiyorum beni tüm üzüntülerin, yalnızlıkların, gözyaşlarının arasından çekip kurtardığı için kız olursa en çok sevdiğim Zeynep ama akraba eş dost o kadar çok var ki
allahim cok heyecanliyim kiz normalde boyle oldugumda basim com agrirdi tamamen sokulene kadar sonra gecerdi ama suan sukur agri yok yarin ki duruma gore test ya da kan da baktiririm olmadiYarında gelmezse kan ver istersen canım
Bebe senin bebe istedgini koyBen koyarsam asaf koyarım bebegim iki isim tercihim degil
Bizim soyadi kisa oldgu icin skinti olcagini dusunmuormİki isim koymayın arkadaşlar...okulda öğretmenler çok zorlanıyor . 2 çocuğa seslenmek için 4 isim soyluyoruz
ay inşallah isteyen herkese nasip olsun da, isterseniz 5 isim koyun size feda olsun
Kanda baktır canım insallah yerlesmedirallahim cok heyecanliyim kiz normalde boyle oldugumda basim com agrirdi tamamen sokulene kadar sonra gecerdi ama suan sukur agri yok yarin ki duruma gore test ya da kan da baktiririm olmadi
Tesekkür ederim saygıdeger bayanBebe senin bebe istedgini koy
Bizim soyadi kisa oldgu icin skinti olcagini dusunmuormbir ogretmn olraktan
Anlaştık çiçeğimmmHadi insallah kalbine göre olsun insallah balamkız olursa sanada yardımcı olmaya calısırım isim konusunda
hayir canim kolay kolay icmem agri kesici ataklarim olursa ancak ama suana kadar olmadi ve icmedim sadece karnimda ve kasigimda hafid agrilar oluyorKanda baktır canım insallah yerlesmedirAgrı kesici kullanmadın degilmi?
Valla bastan beri nedense hep ikili dusundum. Once Ali Asafti sonra mirzYa döndü. Benm de icime sindi ole kaldi siimdilik
Ayyyy hadi insallahhayir canim kolay kolay icmem agri kesici ataklarim olursa ancak ama suana kadar olmadi ve icmedim sadece karnimda ve kasigimda hafid agrilar oluyor
dualariniza cok ihtiyacim var umarim grupta tez vakitte herkes hamile kalir allah herkesin gonlune gore verir cok aminAyyyy hadi insallah
Hayrlisiyla olur insllh. Meyra da cok hosmusBende Rabbim nasip ederde erkek olursa Asaf. Kız olursa Meyra istiyorum
İnşallahHayrlisiyla olur insllh. Meyra da cok hosmus
İnsallah hamilesindir tatlım insallah gün sayıp bekleyen herkes hamiledirdualariniza cok ihtiyacim var umarim grupta tez vakitte herkes hamile kalir allah herkesin gonlune gore verir cok amin
Ii yanndan bak yavrm. Bu ay stressiz beklersin adetini.İnsallah hamilesindir tatlım insallah gün sayıp bekleyen herkes hamiledir
ben yum döneminde kocadan kactıgım icin kendime dua edemedim bu reglde
Bence daha cok var da solemiolr.Türkiyede koronavirüsü görülmüş
Bir bu eksikti valla Allah korusun hepimiziBence daha cok var da solemiolr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?