Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki isim koymayın arkadaşlar...okulda öğretmenler çok zorlanıyor . 2 çocuğa seslenmek için 4 isim soyluyoruz
ay inşallah isteyen herkese nasip olsun da, isterseniz 5 isim koyun size feda olsun
Aynen bende yaşamıştım zamanında çok zor gerçekten ne söyliceğimizi şaşırıyoruz koymak istemiyorum bende zatenamin herkese inşallah

Yarında gelmezse kan ver istersen canım

Hadi insallah kalbine göre olsun insallah balam kız olursa sanada yardımcı olmaya calısırım isim konusunda

Ben koyarsam asaf koyarım bebegim iki isim tercihim degil
Bebe senin bebe istedgini koy
İki isim koymayın arkadaşlar...okulda öğretmenler çok zorlanıyor . 2 çocuğa seslenmek için 4 isim soyluyoruz
ay inşallah isteyen herkese nasip olsun da, isterseniz 5 isim koyun size feda olsun
Bizim soyadi kisa oldgu icin skinti olcagini dusunmuorm bir ogretmn olraktan

allahim cok heyecanliyim kiz normalde boyle oldugumda basim com agrirdi tamamen sokulene kadar sonra gecerdi ama suan sukur agri yok yarin ki duruma gore test ya da kan da baktiririm olmadi
Kanda baktır canım insallah yerlesmedir Agrı kesici kullanmadın degilmi?

dualariniza cok ihtiyacim var umarim grupta tez vakitte herkes hamile kalir allah herkesin gonlune gore verir cok amin
İnsallah hamilesindir tatlım insallah gün sayıp bekleyen herkes hamiledir
ben yum döneminde kocadan kactıgım icin kendime dua edemedim bu reglde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…