- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Hee o şekil2-3 saat idrarını yapmamıs oltestini yaparken
Tamam cicegimCanım ben test yapmadim. Perşembeye kadar olmazsam test yaparım artık. Çünkü adet olacakmışım gibi agrim var. Hatta bugün dışarıdayken, tamam oldum şuan dedim ama olmamisim
Hadi yap yap yapHee o şekiluuff test yapmaya korkuyorum yaa
Hee o şekiluuff test yapmaya korkuyorum yaa
Bence adet olacağım bari test boşa gitmesin dedim dün yaptım negatif cıktı cunkuYapsaydın keske benimde 4 günüm var.. Bakalım herseyin hayırlısı
Bende mi yapsam ney :)Bence adet olacağım bari test boşa gitmesin dedim dün yaptım negatif cıktı cunku
Ben artık eczaneye gidip de her ay ek tek test almaktansa internetten 20'li falan gebelik testi sipariş etmiştim. Her ay iki kez falan yapıyordum test
Bol bulunca kullandın durdun mu
Şöyle düşün müşte olabilir bol bol alayımda cenesinden kurtulayımBenim kocam ovülasyon al demiştim, gitmiş 50li ovülasyon 25li gebelik almışbi de kızdım diye o da bulunsun nolcak diyo
Yok yahu, testleri işten gelirken hep ben alırdım eczaneden, sık test yapan biri değilim, toplamda 2 senedir toplasan 6 test yapmışımdır, o da gecikmem olmadan, hiç gecikmem olmadı benim bir kere oldu onda da hamileydim işte boş gebelikŞöyle düşün müşte olabilir bol bol alayımda cenesinden kurtulayımbende her akşam istiyorum almıyor sürekli bahanesi var. İş Yorgan altına gelince zımba gibi..
Aynen öyleBol bulunca kullandın durdun mu
Ben im ömrüm boyunca aldığım 5 i geçmez.. Ben zorla aldırıyorum ecz uzak bize o her gün dışarı çıkıyor elinin altında ecz. Test yaptırmak da istemiyor..Yok yahu, testleri işten gelirken hep ben alırdım eczaneden, sık test yapan biri değilim, toplamda 2 senedir toplasan 6 test yapmışımdır, o da gecikmem olmadan, hiç gecikmem olmadı benim bir kere oldu onda da hamileydim işte boş gebelik
Şöyle düşün müşte olabilir bol bol alayımda cenesinden kurtulayımbende her akşam istiyorum almıyor sürekli bahanesi var. İş Yorgan altına gelince zımba gibi..
Aynen öyleorda testler durdukça içimdeki ses dürtüyodu beni; 'hadi git yap, emin olmak için bı tane daha yap' falan
Tercih tabi ki senin ama daha erken sanki. Bir de geç döllenme ihtimali de var.Bende mi yapsam ney :)
Eğer birgün oğlum olursa diye aklımda birkaç isim var benim de; Yekta ve Uygar@Dostumdostum erkek isimleri yazıyorum canım bak
Aksel
Onat
Ayaz
Acaralp
Agah
Barlas
Barın
Baran
Cankut
Daghan
Deran
Edis
Enes
Evren
Kamer
Karan
Malkoc
Okay
Oktay
Pars
Peker
Poyraz
Rüzgar
Sarp
Talat
Talu
Vural
Yalın
Yamaner
Yunus
Mirza
Koray
Alkan
Balamir
Tunc
Alen
Celen
Saba
Aka
Akabey
Akay
Akman
Altan
Yamaç@Dostumdostum erkek isimleri yazıyorum canım bak
Aksel
Onat
Ayaz
Acaralp
Agah
Barlas
Barın
Baran
Cankut
Daghan
Deran
Edis
Enes
Evren
Kamer
Karan
Malkoc
Okay
Oktay
Pars
Peker
Poyraz
Rüzgar
Sarp
Talat
Talu
Vural
Yalın
Yamaner
Yunus
Mirza
Koray
Alkan
Balamir
Tunc
Alen
Celen
Saba
Aka
Akabey
Akay
Akman
Altan
Aynen sabretmek en iyisi bakalım :)Tercih tabi ki senin ama daha erken sanki. Bir de geç döllenme ihtimali de var.
Benimde Yahya Muhammed :) kız olursa babası koyacak o kız istiyorEğer birgün oğlum olursa diye aklımda birkaç isim var benim de; Yekta ve Uygar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?