Tamam canım sabaha sökülmezse yapıyorum uyandıgin gibi testiYap balam
11 dePazar günü kacta kalkıyorsun cok merak ettim
Mesaj at orda yazan numaraya cevap veriyorlar ordanDeminden beri fiyat bulmak için paylaşımlarına bakıyorum zaten ama bulamadım bir türlü hep hamile kalanları paylasmis
4 ay önce fiyatlar böyleydi canım değiştimş bilmiyorumDeminden beri fiyat bulmak için paylaşımlarına bakıyorum zaten ama bulamadım bir türlü hep hamile kalanları paylasmis
4 ay önce fiyatlar böyleydi canım değiştimş bilmiyorum
4 ay önce fiyatlar böyleydi canım değiştimş bilmiyorum
Aynen belirsizlik gıcık oluyoOlursa da pes etmek yok. Belirsizlik olacağına başlasın bitsin de tekrar deneyelim sonuçta değil mi ama
Neyseki bizim stokta var eşim kolonya manyağıAynen şaka gibi bir günde bitirmişler
Bu testler hassas o yuzden birde kendisi yorumluyor ben 2 ay kullandım bu testlerden ve hamile kaldım çok hassas memnundumBen başka bi markanın 50lisini çok uyguna alıyorum n11den
Evet evet biliyorum, sağolsun sayfasında yorumlarından ben de faydalanıyorum ama ah bu ucuzcu kocalarBu testler hassas o yuzden birde kendisi yorumluyor ben 2 ay kullandım bu testlerden ve hamile kaldım çok hassas memnundum
Test yaptım canım negatif bakalım daha olmadım çok ağrım var ama gelmedi halaNasılllll örnek bir cicekkkkk nasılllll
Tamam balam insallah hamilesindir
Canım merak ettim bende aynı durumdayım da acaba gebelikten miymiş :) bata 4 gün var ve pembeli sarılı sulu akıntım oluyorHayırlı güzel haberler aliriz inşallah canım yaBenim normalde reglden once şeffaf akintim olur bu sarı akinti ilk defa yaşadığım birşey bu sefer merakla bekliyorum ya bir an önce yarın olsa keşke
O da oyle biseydi sanki30 ovu 4 gebelik 60tl
40ovu 4 gebelik 70tl
Bir gebenin günlüğünde ne kadar?
Sirkeli suyla yikiycam girmedenBiz evdeyizde kocalar işe gidiyo dısardalar ister istemez
Kocanı dezenfekte et eve gelince ☺ Kaynananda var evde, yaşlılar risk grubunda
Ne güzell mum ne alakaNeyseki bizim stokta var eşim kolonya manyağıonun kolonya stoku var benimde mum
Haha bencedeeO da oyle biseydi sanki
Sirkeli suyla yikiycam girmeden
kocam daha onemli
Teşekkür ederim.Mesaj at orda yazan numaraya cevap veriyorlar ordan
KesinlikleAynen belirsizlik gıcık oluyo
Mum konuyla alakasızNe güzell mum ne alaka
İlginçmiş vallaMum konuyla alakasızben sadece stokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?