- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aminnn inşaAllah hayaller gerçek olurHepimiz inanmak istiyoruz gercekten hayali bile cok guzelken gercegi nasil olur acaba .rabbim bi an once bize gerçeğini de yasamayi nasip eylesin
Bi gun elbette olucak insallah ama ogun ne zaman bilinmez .Aminnn inşaAllah hayaller gerçek olur❤ Rabbim sanada ve tüm buradaki isteyen herkese tez vakitte o güne kavuşturur inşaAllah kuzum ❤
Ayyyy bebegimmmm nasılsın lorikimmmKiiiizzzzz uykusuuuzzz
Iyiyim cok şükür sen nasilsinnAyyyy bebegimmmm nasılsın lorikimmm
O gün çok yakındır insaAllah Rabbim duy bizleriBi gun elbette olucak insallah ama ogun ne zaman bilinmez .
Allahin izni ile bir gun kaliriz InsallahO gün çok yakındır insaAllah Rabbim duy bizleri❤
Nasip işte Allah büyük Ol der Oluverir de insaniz iste hemencik olsun tadalım istiyoruzAllahin izni ile bir gun kaliriz Insallah
Ama istemeyenlerin hemenciciik oluyorNasip işte Allah büyük Ol der Oluverir de insaniz iste hemencik olsun tadalım istiyoruz
Hwp iyi ol daha iyi ol en iyi sen ol . Ne durumdasinÇok şükür iyiyim ben de
Aynen iste Nasip zamani hasıl olunca önüne geçilmiyor.. ondan oluveriyor.. bizimde zamanimiz dolmuş olsa ne güzel olurdu ama beklemek düşmüş nasibimizeAma istemeyenlerin hemenciciik oluyor
Artik kendim icin saka gibi biseyAynen iste Nasip zamani hasıl olunca önüne geçilmiyor.. ondan oluveriyor.. bizimde zamanimiz dolmuş olsa ne güzel olurdu ama beklemek düşmüş nasibimize❤
Şaka değil Nasip olacak gerçek olacak inan içimden senin için doğan seyler olacak diyor hic tereddütsuz öyle içimdeki ses inanıyorum kendiliğinden gelecek mucizen bilmiyorum ama inanıyorum senin adina kuzum benimArtik kendim icin saka gibi bisey
Dogru diyorsun gerçekten zaten icimizdeki kurtcugu atsak kafamizdan da atabilirz unuturz o zaman da iste olmuyorŞaka değil Nasip olacak gerçek olacak inan içimden senin için doğan seyler olacak diyor hic tereddütsuz öyle içimdeki ses inanıyorum kendiliğinden gelecek mucizen bilmiyorum ama inanıyorum senin adina kuzum benim❤ bilmiyorum ama insan galiba konu kendi olunca tereddüt ediyor o içindeki ses şüpheyle yaklaşıyor kendim içinde tereddüt dolu oluyor içim dediğin gibi şaka gibi diyesim geliveriyor benimde ama sunuda iyi biliyorum ki ne zaman inancini diri tuttun o zaman gercekten güzellikler insani buluveriyor. Buna öyle cok inanıyorum ki zaten herkesce bilinir. Inanmak basarmanin yarisidir diye belkide icimizdeki şüphe duymamiza neden olan kurtçuğu ativersek hersey değişecek..
Olmuyor mu biz mi zorluyoruz bilmiyorum ama insan onuda bir tikanti geliyor ya hani bir sandalye düşün duvara itekliyorsun yavas yavas sonra tabi duvar var ve ona engel olacak duraksayacak, tikanacak bazen tıkandığını ama gerçekten yok artik bitti dersin ya olmuyor artik napayim olmadi öyle güzel olmadi ki bu kadar güzel olamazdi der. Susarsın.. sonra iste Rabbim açıverir kapıları..Dogru diyorsun gerçekten zaten icimizdeki kurtcugu atsak kafamizdan da atabilirz unuturz o zaman da iste olmuyor
Ne guzel tanimladin oyle kizz olmayinca olmuyor gereken herseyi yaptik yine olmuyor. Nasibimizde yokmus anne oomak belki deOlmuyor mu biz mi zorluyoruz bilmiyorum ama insan onuda bir tikanti geliyor ya hani bir sandalye düşün duvara itekliyorsun yavas yavas sonra tabi duvar var ve ona engel olacak duraksayacak, tikanacak bazen tıkandığını ama gerçekten yok artik bitti dersin ya olmuyor artik napayim olmadi öyle güzel olmadi ki bu kadar güzel olamazdi der. Susarsın.. sonra iste Rabbim açıverir kapıları..❤🕊
Ayyy inşallah Aminnn hepimiz iyi olalım balımHwp iyi ol daha iyi ol en iyi sen ol . Ne durumdasin
Alakasiz belki ama yaşadığım bir olayi özet geçeyim istiyorum. Üniversite de bir dersten ilk defa büte kalmistim. Sonra öyle çalıştım ki neyse sınava girdim. Ciktim.. Sonra tabi hoca oyle bir sormus ki hepsini yaptım ama doğru bile degildi belki sonra bu bute calismayanlar vardi hoca o sinifa finaldeki sorunun aynisini sormus ama bizim sinifa farkli hazirlamis. Bir nevi onlar istemeden hamile kalmis. Biz istiyoruz kalmayi çabalıyoruz gibi. SInav sonrası yurda gidiyorum arkadasla minibusteyiz ama o kadar tikandim ki sanki nefes alamicam cok zoruma gitmişti.. sonra arkadasa dedim yurda yaklasmadan inelim biraz yürüyelim neyse indik havada öyle bir soğuk ki.. indigim an gözyaşlarim pıt pıt zoruma gitmisti.. ogun agladim arkadasim sagolsun teselli etti ama Rabbim buyuk dedim sonra 1 hafta gecmisti.. o süreçte artik Rabbime bırakmıştım ya kaldim ya geçtim demistim. Neyse bir gun notlara bakmaya girdim 85 yaziyor inanamadim ve tekrar tekrar girdim. Ve ayni soruyu sordugu siniftaki tanıdığım kisiler 55 almisti inanabiliyor musun.. O zaman bu bana bir ders gibi olmustu ne zaman böyle hissetsem aklima o gün gelir ve sonucunu hatırlarım. Suanda bu durumdayiz işte..Dogru diyorsun gerçekten zaten icimizdeki kurtcugu atsak kafamizdan da atabilirz unuturz o zaman da iste olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?