- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Test falan yaptınmı sen acabaAkşam rahatsizlandim belim ve karnım müthiş ağrı ağlattı beni o derece canım yandı başım döndü o sıra benim küçük paşa başıma gelip anne karnındaki iki kızla mı böyle yaptı seni dedi eşimle birbirimize baktık ne dedi o dedi bilmiyom valla dün sabahtan beri öyle diyo dedim ben hiç konusmadim ikiz diye birşey dedim . Bu arada Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu virüs olayı belliydi ülkeye giren çıkan belli değilRabbim korusun
Adetime 8gun kaldi. Dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif ciktiTest falan yaptınmı sen acaba
Dün sabah yada önceki sabah hatirlayamadimAdetime 8gun kaldi. Dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Çoçuğun içinmi doğuyo neAkşam rahatsizlandim belim ve karnım müthiş ağrı ağlattı beni o derece canım yandı başım döndü o sıra benim küçük paşa başıma gelip anne karnındaki iki kızla mı böyle yaptı seni dedi eşimle birbirimize baktık ne dedi o dedi bilmiyom valla dün sabahtan beri öyle diyo dedim ben hiç konusmadim ikiz diye birşey dedim . Bu arada Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu virüs olayı belliydi ülkeye giren çıkan belli değilRabbim korusun
Bilmiyorum ki canım benim bnde o öyle dedikçe umutlaniyorum belime iğne batıyor sanki elim ayağım buz gibi üşüyorum resmen bugün oldu basım donuyo birdeÇoçuğun içinmi doğuyo nehadi hayırlısıı
Hiç bukadar erken adet görmedim ama tam gününde olurum şaşmaz hiç bu ay erkenmi olacam ondanmi agriyo dün odun kömür taşıdım ondan sonra oldu ondanmi bilemedim. Sonuçta hep yaptığım şey ama bilemedim vallahi. Psikolojik bu denli şiddetli ağrı olur mu?Çoçuğun içinmi doğuyo nehadi hayırlısıı
Darısı başımıza inşallah, ben uzun zamandır ovülasyon testi yapıyorum ama Ebru hanımın dediği gibi yumurtlama ve ertesi 3 gün hiç olmadı, eşim her gün her gün olmaz diye bi bahane uydurdu her seferinde, yumurtlamayı değerlendirebildim ancakBu testler hassas o yuzden birde kendisi yorumluyor ben 2 ay kullandım bu testlerden ve hamile kaldım çok hassas memnundum
Darısı başımıza inşallah, ben uzun zamandır ovülasyon testi yapıyorum ama Ebru hanımın dediği gibi yumurtlama ve ertesi 3 gün hiç olmadı, eşim her gün her gün olmaz diye bi bahane uydurdu her seferinde, yumurtlamayı değerlendirebildim ancak
Sen niye taşıyosunkiiHiç bukadar erken adet görmedim ama tam gününde olurum şaşmaz hiç bu ay erkenmi olacam ondanmi agriyo dün odun kömür taşıdım ondan sonra oldu ondanmi bilemedim. Sonuçta hep yaptığım şey ama bilemedim vallahi. Psikolojik bu denli şiddetli ağrı olur mu?
Ay benimki de aynı şeyi söylüyor, her gün olmazmış. ben teste göre üç gün istiyorumsanki tecavüz ediyorum hayret bişi
Her ay otomatiğe bağladıkAy hepsi aynı demek, ben de geçen gün dedim bu ne böyle ya, tam tersi olması gerekmiyor mu, benim başımın hep ağrıması gerekiyordu
Çok erken yapmışsın benceeAdetime 8gun kaldi. Dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Ebru hanımın dediğini yapın ben 4 gün üst üste ilişki olmuştu üst üste olması şansı daha çok arttıyor benceDarısı başımıza inşallah, ben uzun zamandır ovülasyon testi yapıyorum ama Ebru hanımın dediği gibi yumurtlama ve ertesi 3 gün hiç olmadı, eşim her gün her gün olmaz diye bi bahane uydurdu her seferinde, yumurtlamayı değerlendirebildim ancak
Insallah mucizen su an icindedir insalllahhhHayırlı geceler çiçeklersözde kendimde birşeyler arayıp hamilelik belirtisine yormayacaktim ama bat yaklaştıkça acaba mi vs diye içim içimi yiyor Nasip ama iste.. nolur Dua edin Mucize olsun, Mucizem benimle olsun Allah'ım Ol de Olmuş Olsun ❤ ❤
Buna öyle çok inanmak istiyorum ki sözü bile çok güzelken o hissiyati tarif edemiyorumInsallah mucizen su an icindedir insalllahhh
Hepimiz inanmak istiyoruz gercekten hayali bile cok guzelken gercegi nasil olur acaba .rabbim bi an once bize gerçeğini de yasamayi nasip eylesinBuna öyle çok inanmak istiyorum ki sözü bile çok güzelken o hissiyati tarif edemiyorum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?