Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Test falan yaptınmı sen acaba

Çoçuğun içinmi doğuyo ne hadi hayırlısıı

Çoçuğun içinmi doğuyo ne hadi hayırlısıı
Hiç bukadar erken adet görmedim ama tam gününde olurum şaşmaz hiç bu ay erkenmi olacam ondanmi agriyo dün odun kömür taşıdım ondan sonra oldu ondanmi bilemedim. Sonuçta hep yaptığım şey ama bilemedim vallahi. Psikolojik bu denli şiddetli ağrı olur mu?

Bu testler hassas o yuzden birde kendisi yorumluyor ben 2 ay kullandım bu testlerden ve hamile kaldım çok hassas memnundum
Darısı başımıza inşallah, ben uzun zamandır ovülasyon testi yapıyorum ama Ebru hanımın dediği gibi yumurtlama ve ertesi 3 gün hiç olmadı, eşim her gün her gün olmaz diye bi bahane uydurdu her seferinde, yumurtlamayı değerlendirebildim ancak

Bu nasıl iştir bu nasıl vicdansızlık daha bir sürü şey var söylenecek dilimi günaha sokmam bu gibi insanlar için. Onca insan bebek için canını tırnağına takmış uğraşırken bu gibi şeref yoksunu insanlıktan nasibini almamış insanlara nasip etme YaRabbim

Eklentiler

• Screenshot_20200311-221313.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 28

Ay benimki de aynı şeyi söylüyor, her gün olmazmış. ben teste göre üç gün istiyorum sanki tecavüz ediyorum hayret bişi

Sen niye taşıyosunkii

Ebru hanımın dediğini yapın ben 4 gün üst üste ilişki olmuştu üst üste olması şansı daha çok arttıyor bence

Insallah mucizen su an icindedir insalllahhh

Buna öyle çok inanmak istiyorum ki sözü bile çok güzelken o hissiyati tarif edemiyorum
Hepimiz inanmak istiyoruz gercekten hayali bile cok guzelken gercegi nasil olur acaba .rabbim bi an once bize gerçeğini de yasamayi nasip eylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…