Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar okullar tatil oglusum evde bakalim inşallah virüs yayılmadan kimseye birşey olmadan bu süreci atlatırız
N Nana Ana Canım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim Rabbim.bundan sonrasını güzel getirsin hayırlı sağlıklı al bebisini kucağına inşallah

Test yaptım şansa bak onun bozuğuda beni buldu git heyecanla test al sonuç ne negatif ne pozitif

Eklentiler

• IMG_20200313_160021.webp
    7 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar bi cocuk dogurucam dunyada bi kiyamet kopmadigi kaldı depremi yaşadı yavrum , virus kapida az oncede milyarlarca cekirgenin turkiye sinirlarina girdigi haberini okudum insallah dogana kadar biter bu kabuslar yoksa ben kaygidan bitecek

Korkma rabbim korur bebeğini o daha sahabe :) kişisel hijyen yeterliymiş

N Nana Ana dediğini yaptım normal test yaptım ama negatifi bile çok gördü bana sonuç bomboş

Eklentiler

• IMG_20200313_160021.webp
    7 KB · Görüntüleme: 17
Yap negatif i gör ruhun ferahlasın :) benimde bat 1 gün var.. Gebe kalmazsam 15 gün sonra baktırcam
Hadi hayırlısı canım insaAllah bebiş vardır benim teste baksana negatifi bile göremedim böyle şansın............

Bı arkadaş eczacina göster bozuk deistirir dedi yapsammi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…