Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğnelerle adet olmamı geciktiricek ve direk tüp bebek yapıcak. Ama o konuyu tekrar konuşucam yani kist gidince engel kalmıcak belki aşılama falan da olabilir.. Gerçi kist tekrar oluşabilir dedi bunu belki istemez
ilk defa duydum kuzum inşallah en kolay ve çabuk şekilde olsun hayırlı sağlıklı bir bebek düşsün göbüşüne

Gece wc kalkmıyorum. 2 gündür sabah 5 gibi uyanıyorum. Sağa sola dönmek problem. Mirza ya mi karar kıldınız.? Biz de Beren Ada düşünüyoruz
Galiba surekli su ictgim icin kalkiorm . Yan tarfa donerken sirt ustu iki dkka duruom bazen ole donuorm diger tarafa buyuk ihtimlle mirza kalcak . Sizinki de guzlmism adiyla buyusun
Zaman nasıl geçiyor dimi..? Daha dün neler konuşuyorduk ağustos ayı başlarında..
Aynn ya. Hele 20. Haftalrdan itibarn nasil gecti anlamdim ben.

Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli peki ne gibi belirtiler yaşadınız idrar testindemi belli oldu
Teşekkürler Allah hepimize sağlıcakla anneliği nasip etsin inşallah.
Benim 1 mart yumurtlama günümdü, 4 martta akıntı gelmeye başladı ve 8 marta kadar sürdü (kahverengi) 16 mart beklenen adet tarihim.normalde 10-11 mart gibi adet öncesi akıntım başlardı Yani 5-6 gün evvel. Akıntı Çok erken gelip sonra da kesilince şüphelendim. Bir de kasıklarım önce sol taraf sonra da sağlı sollu adet sökülecekmiş gibi batmaya ve sızlamaya başladı iki üç gündür.Göğüslerimde ise tık yok, ne sızlama ne şişkinlik. En son işte bugün erken gebelik testini yaptım korka korka çift çizgi cıktı. Sonra kan verdim beta hcg 110 cıktı. Henüz bir haftalık 10 günlük dediler :) bir de içim çok yandı hep canım soda, cola gibi asitli içecekler çekti.

1 yıldır polikistik overim güzel bir doktor buldum. Adetliyken tüm hormonlarım normal güzel çıktı inofolic combi adlı bir ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi. Tekrar adet oldum Dr bu defa adetin 3. Günü Femara kullanmaya başlayacaksın 5 gün kullan dedi . Femara kullandığım son gün MENOPUR adlı iğneye başlayacaksın hergün aynı saatde vurul iğneni dedi göbekten veya kalçadan vurulmam lazımmış. Menopur İğne vurulduğum 2.gün Gel rahim filmi çekeceğiz 1500 tl dedi anestezili tüm işlemler iç içe gibi geldi bana bu yöntemleri kullanan sonuç alan var mı aranızda eşime sperm testi yaptı 103 milyon çıktı %75 çıktı bana ilaç tedavisine başladı . Femara kanser tedavisindede kullanılıyormuş çok iyiymiş . Hem femara vem menopul aynı anda kullanıp hiç zaman kaybetmeden ilaçlar iğneler bitince rahim filmi çekilen sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar

Canım çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. Sağ salim kucağına al insaAllah

Yine geldi adet belirtilerim cnm snamıyorum ama benim bebek nazlı çıktı parayla gelcek heralde
Ya işte onu anlayamıyoruz biliyomusun bende adet sancısı gibi sancı çekmiştim o gün rabbim hayırlısıyla bir evlat sahibi olmayı nasip etsin sanada inşallah

Ya kizlar normalde böyle yazanlara bende kendimce sacma mümkün degil diyodum ama yazmasamda olmicak.. Ben gecen cuma asilama oldum ve 3 kündür sabahlari migde bulantisiyla kalkiyorum.. Ya bukadar erken belirti olmaz biliyorum ama iste insan bi acaba demedende edemiyo

Demekki anlamak için başınıza gelmesi lazımmış herkesin bünyesi farklıdır hiç belli olmaz. İlk tuttuğu günden belirti veren arkadaslarim oldu benim. Kimse inanmayip sonunda kucaklarına aldılar bebeklerini. Sizinde insaAllah bebisiniz size tutunmaya calisiyordur hayırlı haberler alırsınız

Offf budamı psikolojik öyle bir şeftali koktuki burnuma buram buram koktu buralar ağzımda ekşimsi bi tat. Offf 7gun kaldı bata

büyük etki stres zorda olsa bence bişeylerle meşgul olmaya çalış puzzle yap örgü örmeyi dene çünkü kafayı ancak öyle meşgul edince bebek stresi azda olsa çıkıyor akıldan ben denedim puzzle yaptım örgü ördüm hayatımdaki en büyük etken stres yaratan eltimi çıkardım hayatımdan oh miss

Canım mide bulantısı için çok erken, genelde 6. haftalardan sonra falan başlayabiliyor. Hatta bazılarında hiç olmuyo bile. Regl geçene kadar hiç bir belirtiyi umursama.

Tabi bu hamile olmadığın anlamına gelmez, hamile olabilirsin ama şu an yaşadıkların hep psikolojik.

bende öyle düsünüyorum canimm bu kadar erken migde bulantisi banada sacma geliyo ama ümit iste napalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…